- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Пеете ли пред компа ?
Най-редовно пея![]()
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Сега си пея даже да.Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Само зад него че да не ме виждат през монитора![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не.Много рядко.
i az si peq. edin den maika mi podslushvala i 4ula kak peq i posle postoqnno mi povtarqshe kolko hubavo peq[ne peq hubavo, no nali gi znaite maikite...
]
![]()
хъ хъ ;д винаги си пея...аз немога да се спра уе ;д музикална личност съм...особено като дойде мойта песна Simple Plan-Your love is a lie и направо пощурявам ;д
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Когато съм сама вкъщи надувам музиката и си пея..колкотот мога да пея![]()
![]()
почти винаги си пея пред компа стига де не е след 22 часа, че съседите пощуряватно иначе смея да твърдя че хубаво си пея
в момента ми е една нова песен в главата ама не мога да я намеря как се казва и коя певица я пее, мелодична е, сладка е, една блондинка с къса на черта коса я пее, повече не мога да кажа щото съвсем за малко я чух и видях изпъкнителката, ако някой се сети да пише плссс....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Много ясно,че ДАААА.Даже сега си грача...![]()
Естествено!![]()
Само дето в моя случай не е пеене а грачене...
ама тва не ми пречи постоянно да си дъня музиката и да си Виииикааам на воля (нищо че живея в панелка и вс се чува)
:P :P
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
redovnoooo ;D xaxa ama nashte ne vlizaat v staqta miПървоначално написано от NightGuardian
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Е че как без пеене пред компа, аз винаги го правя, даже чак от толкова пеене мисля, че започнах да схващам и вече не пея толкова фалшивоиначе аз още от детската градинка обичам да пея.
![]()
Гледам луната - виждам теб, гледам звездите - виждам теб , гледам небето - виждам теб. АБЕ МАМА МУ СТАРА, МРЪДНИ!
+1Първоначално написано от vasito06
![]()
![]()
+1Първоначално написано от gangstata
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
мене ми не пукав момента прозореца ми е отворен аз си пея е ми ни е зор
:P
![]()
![]()
![]()
в момента ко мислите че прааприпявам тука кат развален грамофон
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Само когато съм сама вкъщи и няма опастност някой да ме чуе ,щото пея ужасно![]()
Just dance, gonna be okay
еми да често се случва да си пея пред компа...пък и добре се справям![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Оооооо, аз чакаааам твоя знак и двама с теб ще откриеееееем ноооооооов! нов прекрасен свят! Дай ми ръкааааа, подай ми ръкаааааа...
да пея! винаги!
Море от любоооооов бушува във меееееееен!
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Любимата ми песен ли дочувам (happy)Първоначално написано от be_true
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
същото и при менеПървоначално написано от unicorn_f
ама и да има пак си пея и гледам да не ме чуят