- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Пеете ли пред компа ?
да![]()
![]()
![]()
много обичам
![]()
![]()
БлЯя..БлЯ...
Da,peq si pred kompa,navsqkade daje![]()
Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!
Винаги![]()
Суетата.Моят любим грях.
Даааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааа!!!!!!
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
+ 1Първоначално написано от Naman07
![]()
![]()
![]()
хах , естествено
даже сега си пея на Деси слава една песен
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
И още как....![]()
Да, пея. И много обичам да го правя. Пусна си някоя хубава песен, разпея се... Горките съседи... ;Р
Само пред mp3-ката![]()
когато съм на компа винаги си пея :P
дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!
Пея естествено... когато говоря по скайп пея на този дето слуша... пея и докато съм със слушалките на мп4 / гсм... абе винаги пея, не само пред компа =D
Винаги, даже като слушам електронна музика.![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Come eat some chemicals with meee ..че пея си как са не си пея (smirk)
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
естествено![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
и аз съм така не ми пука кой ма гледа и кой не пея си...пък каквото ще да ставаПървоначално написано от Ivs Jonas
![]()
естествено нали с това се занимавам
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
почти винаги си пеяколкото до тва дали майка ми или баща ми влизат в стаята .... не ми пука и без тва не разбират от музика, така че ....
![]()
на m-m-m-my sharona пада големо викане, гхах ;д
Scotty doesn't know,
that Fionna and me,
do it in my van every sunday.
Естествено.. и когато съм сама и когато запея.. имам чувството,че съм някоя талантлива певица..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър