Първо реши проблема с невъзможността ти да пишеш, после мисли за останалите.
Такъв филм си си вкарала ( аз съм момче де ) ама да ти кажа и аз си мислех в 6 клас че съм влюбен в едно момиче ама с времето я забравих ( иначе пак съм и навит )![]()
Обясни ни по-подробно какъв е точно проблема... И ако това,че се срамуваш си помисли - дали не е по-важно твоето щастие от това да стоиш и да се тормозиш по цял ден мислейки за въпросното момче.
Нали знаеш - целта оправдава средстватаУспех
Абе земи се стегни ... Погледни се в огледалото ... после погледни и него , ако мислиш ,че може да стане нещо иди и му кажи 2 приказкиПървоначално написано от pasii_sladuranata
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
ами намери му скайпа и му пиши,така ще се запознаете по интернет,ще научиш много неща за него и може да му намекваш по всякакви начини(например може да му пратиш някоя романтична песен) ако и той те харесва ще си проличи...Айде успех![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Обясни ни в какви взаимоотношения сте ... познавате ли се,говорите ли си ... ала бала ?
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ем ние и 2мата сме супер сладки и печени и мн момичета са ми го казвали имам му скайпа мн пати е показвал заинтересованост . обхващали сме много теми (както и за секс) И тои винаги ми е говорил правилноо но аз правя така че да не си личи .. че сам влюбенаНо ......
подкажете ми нещо ...
![]()
ahahahahhahah awe momi4eahah razbime ei
na 11 i znae6 4e go obi4a6
ti vuob6te znae6 li ne6to
(srry za grubosta ama ... )
![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
tctctctc .... ne vijda6 li 4e v vuzrast - >> mom4e ufff lo6o ... momi4e ufff vu6ki
ta sekvi takiva puk i oniq se predpolaga da e na barem 14-15 100% i prosto toi kato se zamisli i 6e mu se oburne vsi4ko otvutre![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
Оф, не е нужно да отидеш и да почнеш да му се обясняваш в любов. Просто го офертирай да ходите да пиете кафе някъде... питай го дали иска да излезете... нещо такова. Бъди директна, но не му досаждай...Това е формулата.
аз го попитах как рейгират мимчетата кам по сложни вапроси (той говори от свое име) че зависело най вече от настроението и от вапроса ... той много ми помогна
сега плача от радост
Но той още незнае и сега трябва да мисля в вторник какво да направя за да му излезна пред очите
![]()
И аз сЪм на това мнение.Първоначално написано от Made_of_Pain
И аз съм влюбена,не мога да му кажа поради куп обстоятелства,а ти събери смелост и му признай накрая да не съжаляваш че не си го направила навреме и да си ''чукаш главата в стената''![]()
Ами дай малко повече информация. Той на колко е, учи ли? Първо разбери от какво се интересува и тогава направи нещо в тази област или го попитай. Покажи интерес към нещата, които прави. Усмихвай му сеИ така
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Абе мила земи се научи да пишеш пък после се влюбвай! И на 13 години.... да обичаш някого е пълна простотия, тогава просто се заблуждаваш, 4е си влюбена. Сигурно просто те кефи външния вид.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
az az ne go obisham prosto iskam da sam s nego ... mn dobre znam 4e na deq godini nie vse o6te ne znaem kakvo prestavlqva da obishash .. no prosto ne iskam da sam sama a toi maXsimalno mnogo mi haresva![]()
![]()
Дааа напълно върно!Първоначално написано от shemetaa
![]()
Еми виж още си малка така ,че тази дума влюбена е без покритие според мен ... А сега си и стеснителна и нз как да постъпиш ...Първоначално написано от pasii_sladuranata
Според мен най-добре му показвай леко по леко ,че го харесваш :П а и кво щи стане ако ти първа му кажете да излезнете и да се разкарате някаде заедно![]()