Тоя човек е луд и с големи проблеми.Може и несъзнателно да те измъчва,защото е емоционален,а може и да е гаден мръсник комплексар.
Аз много пушех,пиех,наркотици чат пат,давя се и аз вече,вчера ми стана много зле докато бях в банята,може би бях вдигнал кръвно защото преди това щях да се блъсна с колата,защото карам безразсъдно.
На твоя човек като,че ли не му пука за живота.Знам какво е това,всеки ден гледаш да се отрепеш,все не става,плачеш сам понякога,мислиш си,че на никого не му пука за теб,чудиш се за какво живееш и искаш всичко да спре.Тоя е жив мъртвец,щом ляга и на пътя работата е много зле.
Аз сега имам сериозни намерения към едно момиче,но пак не мога да се откажа,не мога да се променя,пред нея съм такъв какъвто трябва,но когато остана сам съм си пак аз.Обичам я обаче,държа на нея.
Де да знам,говори с него,кажи му че не искаш да умре и т.н.,че ти пука за него,че не е редно да те мъчи така и се държи като слабак.
Ако това не го стегне не знам и аз,но внимавай все пак какво говориш,защото може да стане още по-зле.Може да си види сметката в отчаянието си и да се самообвиняваш ти.
Мисля,че той ще се затрие,но знай само,че не си ти виновна.