.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Град
    Sofia-Ov4a kupel

Тя ме тормози

V4era si slojih obica na ezika...i kakto sigurno se dose6tate maika reagira mnogo zle po4na da me udrq iska6e da me isgoni ot nas....zaredi edna OBICA!tq za vsqko ne6to me bie opitah se spokoino da i obesnq ama tq ne me razbra...po neinoto vreme e nqmalo takiva ne6ta i q sega me mrazi...molq ako moje da mi pi6e nqkoi koito eimal podoben problem i bez ebavki molq vi

Град
    in your sweet dreams
    махни обицата бе душа ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    za kakvo trqbva da e maham ba4kah kato luda da si iskaram pari za neq a i iskah da zaradvam maika mi za 8-mi mart kato i kupq ne6tu...moq trud otiva na mainata si

Досега не си ли разбрала, че майките и татковците са старомодни?!

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    XaX mi to ako vseki go goneha ot vku6ti zaredi obica na ezika zna4i vunka 6te6e da pulni s teen klo6ari...imam edna poznata na 14 s 2 obeci maiak i 6to ni6ot ne i kaza a moita fu4i

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от tvoqta__me4ta
    XaX mi to ako vseki go goneha ot vku6ti zaredi obica na ezika zna4i vunka 6te6e da pulni s teen klo6ari...imam edna poznata na 14 s 2 obeci maiak i 6to ni6ot ne i kaza a moita fu4i
    различен характер ... знаела си че майка ти не ти дава обица ,но въпреки това си се пробила ... какво очакваш ?! да ти се зарадва ли ............ ако гледаш другите какво им позволяват и какво не - до никаде няма да стигнеш , нищо лично ама все пак мисли малко
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    tuk ne opira do vaprosa tq kakvo mi dava ne moje li vseki da si opredelq vun6niq vid sega me e iskarala sqka6 nqkfo prestuplenie sum izvur6il;a ili sum belqzana s ne6to a uj sme jivqli v svobodna durjava i vseki pravil kakvoto si iska...verno e maika mi e no sum na 17 god ve4e i misleh 4e as moga da opredelqm kak da izlgejdam

Град
    in your sweet dreams
    tuk ne opira do vaprosa tq kakvo mi dava ne moje li vseki da si opredelq vun6niq vid sega me e iskarala sqka6 nqkfo prestuplenie sum izvur6il;a ili sum belqzana s ne6to a uj sme jivqli v svobodna durjava i vseki pravil kakvoto si iska...verno e maika mi e no sum na 17 god ve4e i misleh 4e as moga da opredelqm kak da izlgejdam
    можеше да изчакаш до 18

А бе аз пък я п0дкрепям,вече е минала 16 г0дини п0чти на 18 е,има си прав0 да прави какв0то иска със св0ет0 тял0!Ак0 сам0 ст0и и ги слуша и след 18 пак ще и налагат к0нтрол,така че не я махай майка ти ще свикне изв0ювай си св0б0дата на време

Град
    Лондон
    Ami sama si si vinovna, kvo civri6 sq? Az makar4e sam na 18 maika mi s sigurnost nqma da se zaradva ako si napravq obica na ezika . Prosto e reagirala malko po zle otkolkoto e normalno... no ako postoqnno i pravi6 takiva "4udesni" iznenadki zna4i spored neq go zaslujava6. Abe iz4akai si do 18, posle pravi kvot iska6 (e ne prekalqvai vse pak,za6toto ima edna malka podrobnost - 4e dokato jivee6 v tqhnata ka6ta i te te hranqt i pla6tat vsi4ko po teb 6te trqbva da se saobrazqva6 s tqh)
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Ami sama si si vinovna, kvo civri6 sq? Az makar4e sam na 18 maika mi s sigurnost nqma da se zaradva ako si napravq obica na ezika . Prosto e reagirala malko po zle otkolkoto e normalno... no ako postoqnno i pravi6 takiva "4udesni" iznenadki zna4i spored neq go zaslujava6. Abe iz4akai si do 18, posle pravi kvot iska6 (e ne prekalqvai vse pak,za6toto ima edna malka podrobnost - 4e dokato jivee6 v tqhnata ka6ta i te te hranqt i pla6tat vsi4ko po teb 6te trqbva da se saobrazqva6 s tqh)
    Za maika mi perfeknata du6terq e:umm to nqma takova jivotno de ama tova koeto sedi kato nqkakuv debil i ne pravi ni6to + tova ne sum ubila 4ovek nali ne mojah da razbera za6to reagira tolkova ostro za edno top4e
    kato si ima6 predvid 4e ne sum otkradnala pari za da si e napravq vie iskarahte 4e roditelq e nqkav porobitel a deteto qnkav rob tfa 4e mu osigurqvat nujnoto za da jivee...ne vi razbiram 4esno

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Za maika mi perfeknata du6terq e:umm to nqma takova jivotno de ama tova koeto sedi kato nqkakuv debil i ne pravi ni6to + tova ne sum ubila 4ovek nali ne mojah da razbera za6to reagira tolkova ostro za edno top4e
    kato si ima6 predvid 4e ne sum otkradnala pari za da si e napravq vie iskarahte 4e roditelq e nqkav porobitel a deteto qnkav rob tfa 4e mu osigurqvat nujnoto za da jivee...ne vi razbiram 4esno
    Abe kvot stanalo stanalo, sega ve4e pri svar6en fakt maika ti 6te trqbva prosto da go prieme.Ako e s razbiraniqta na dqdo mi spored koito jena ne e jena ako pu6i i ima tatos (v koeto sa vklyu4eni ne samo tatosite a vsi4ko obici!) togava 6te i trqbva malko pove4e vreme... Uspeh do togava...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Vij i moita ne iska6e da si pravq ,no az otidoh i sи пробих езика ,след това имаше мрънкане ,грозно било ,какво щяло да ми стане ,не съм можела да ям ,нз си к'во ,нз си що и накрая ме възприе чак и ме хареса Ще мине ,спокойно

Ami i az imah takav problem, no go razre6ih. Mama postoqnno mi vika6e imah ogromni ograni4eniq i ponqkoga mi posqha6e. Az zapo4nah da q sravnqvam s maikite na moite fr ili na dr teen. Imah re4i kato "maikata na lali e tolkova dobra" ili "znae6 li 4e na sisi maika i q puska do ... 4asa na van" ili "maikata na suzi plati na da6terq si za pirsing na vejdata i ezika" ... i t.n. i taka po nqkakav na4in q zasqgah i tq se promeni . Deistvah na psihi4eska osnova. Vsqka maika iska da e the best mother. Pri men podeistva no ne ti obe6tavam 100% 4e i pri teb 6te stane za6toto vseki si ima harakter.................... Uspeh!!!

На 17?! И разрешаваш на майка ти да се е*ава така с теб? Аз мисля че си достатъчно голяма да си взимаш сама решенията и да определяш кое е и кое не е добре за теб.И ще е мн добре ако пробваш да накараш и майка ти да го разбере.Както и да е - вече имаш обецата.Сега според мен ще е най-добре да се възпротивиш малко на майка ти без значение кво ще ти напраи..ТЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ Е*АВА С ТЕБ! И да не си посмяла да махаш обецата...Прояви малко характер =D>

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хах, че аз си направих пиърсинг на езика на 14... и колкото и да е откачена майка ми ми каза само "махни си го тва желязо от езика", като го забеляза 6 месеца по - късно... къде ти се бърка в работите, какво общо има твоя език с нея ?
    Пълен игнор - по никакъв начин не може да те накара да я махнеш, само ще ти мели някво време на главата и ще свикне. А и гледай да не й претендираш много много с нея да не я дразниш.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мацка,а ти на колко си?
    offline forever!

недей да я махаш, колкото и да ти мрънка няма да има кой знае какви последствия, колкото по-рано дойде тоя период с караниците, толкова по бързо ще свърши и всичко ще е наред

Супер фен Аватара на Amateur
    Щте се примири с факта споко,аз поне съм уцелил на майка на нея понеже на времето нищо не са и давали тя сега на мен ми дава всичко.Като си пробих двете уши ме погледна и каза че ми отива това беше...

Nqma maika koqto mrazi dete si...prosto te sa sa izrasnali v po trydno vreemena...i sega i im e malko tydno...no 6te svikne s obicata...

Град
    myReeee*..
    Според мен се е ядосала защото предварително не си я уведомила...и това е развалило отношенията ви впоследствие
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    махни обицата бе душа ...

Авторката на темата е написала,че майка й я бие за всяко нещо.И какво като я махне тази обица,бе душа?

Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    Nqma maika koqto mrazi dete si...prosto te sa sa izrasnali v po trydno vreemena...i sega i im e malko tydno...no 6te svikne s obicata...

Твърдо убедена ли си в тези свой думи?

Ми попринцип сички родители са така консервативни,но трябва да поговориш с нея сериозно и да и обясниш как се чустваш и че времената се менят постоянно и не можеш да живееш както тя иска се пак тва си е твоя живот и колкото и да са загрижени родителите понякога трябва да се опитат да разберат че сега не е преди.

Град
    myReeee*..
    Това че твоите родители са консервативни не значи че и всички останали са такива Mish {}
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си