- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да го направя днес???
Moje li ako v4era sum pravila sex,dnes da si kupq test za bremennost? Imam v predvid 4e to moje,no dali 6te podeistva ili trqbva da 4akam i ako trqbva kolko vreme?
Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!
Еми така и така ще си правиш тест купи си и в изнструкциите трява да пише![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Доколкото аз съм чувала, тестовете действат или по скоро могат да засекат бременност едва след първата седмица.Желая ти успехчета !!
Приятел е този за когото умирам! Любим е този за когото живея !
Ами има бързи тестове,които отчитат вярна след 48 часа,поне така пише (аз съм ползвала),но колко вярно отчитат нз....то попринцип тря да се изчака седмица/седмица и половина и тогава вече отчитат тестовете ! ;]
В интерес на истината, ти още можеш даже да изпиеш хапче за спешна контрацепция... Така че можеш да си сигурна, че дори и да има шанс да имаш оплодена яйцеклетка, тя още е в начален стадий...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ем вместо тест си купи хапчета , защото резултата от теста едва ли ще е верен .
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Ако ще правиш тест го направи 14 дни след половия акт или 1 ден след като ти е закъснял цикъла![]()
S1glasна съм на 100%Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
За кво ти е??
и..не може днес...другата седмица![]()
в 1 тема спорих с 1 мацка по този въпрос. 6 дни след акта няма още какво да се отчете, защото тогава става вгнездяването на зиготата в матката. 2 дни след това се отделя и хормонът, който си отчита, но първите няколко дни(особено при млади момичета) концентрацията му е ниска. Който и да е тест в домашни условия не може да диагностицира бременност по-рано от 14-ти ден от акта. най-рано диагностицират кръвните тестове-около 10-ти-12-ти ден.Първоначално написано от AnoNim4e
Всичко останало е маркетингове стратегия. От биологична гледна точка подобен тест(диагностициращ 2 дни след акта) е невъзможно да има. А и ако има няма да има Ескапел, който се пие до 3 дни след акта, нали?
Не се занимавай с глупсоти , а направо пазарувай ескапел, че действието му е до 3 дни след акта, а теста за бременост отчита правилно след седмица, ако не и след повече време.Първоначално написано от Daidito
Голям размер на картинката! /machoka/