.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Офф,какво мога да направя аз?

...ммм от 1-2 години познавам едно момче ама ся тея последните два месеца съм лудо влюбена в него и той в мен...ама 100% няма да тъгнем. И двамата мн се обичкаме, и всеки дне сме заедно,марак че мн се харесваме ,но все пак м/у нас няма нищо за сега Вчера си говорихме доста и той каза че ако искам да има нещо повече м/у нас да му кажа ,но първо да помисля и да мисля бързо за6тото след 3 месеца заминава
    След тея негови думи аз се разплакахи тои ми каза че имало и възмойност да остане тук,но сиг ще замине
    Той си е плейбой-4е и всички момичета са около него и малко ме е страх,ако тръгна дане би да ми изневери(макар че ми обеща че ако тръгнем няма да се занимава с др момичета и мпи др си връзки на никоя не е изневерявал).А пък ако тръгна с него и той змине
    Нз дайте някое съветче Благодаря предварително
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    Gabrovo
    Abe 6tom ti haresva tolkova trugni s nego puk kakvoto stane.Ako i toi te haresva kolkoto ti nego nqma da se zanimava s drugi momi4eta

Какво те кара да мислиш,, че между вас няма да стане нищо?
    Ако ти харесва пича, тръгни с него, но не влагай чувства. Ти сама казваш, че е плейбой, има склонност да изневерява... ако в такава връзка вложиш всичките си емоции накрая сама знаеш кво би могло да стане, така, че просто не си го слагай на сърце тоя..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Трагвай и виж кво ше стане

за 2-3 месеца може и да не разбереш дали ти е изневерил за това нищо не губиш да опиташ .. ако те е толкова страх не тръгвай ... избора е твой

10х
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Радвай се на моментите ...Едва ли ще съжаляваш
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Сама прецени ако ще ти даде щастието на което се надяваш не мисли за после живей ден за ден час за час Пък и ако не тръгнеш с него и той не замине много ще съжаляваш. Моя съвет е скачай в играта

Благодаря мн сте мили

Тръгвай с него!!! Нямате време!!! Дай му най-прекрасните 3 месеца в живота му!!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Абе ти за изневерите не се безпокой.Ако му е хубаво с тебе, за какво да ходи при други.
    ПС: Той като замине, няма ли да се връща? Де ще ходи?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

тръгни с него щом толкова се харесвате , щом ти е обещал едвали ще се занимава с други .. а тфа за заминаването,нали има шанс и да си остане тук ? ... хайде хванете се и бъдете щастливи за колкото и време да става въпрос
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

И аз реших да рискува дори и да е за 3 месеца но п1к ся малко ме е срам нз защо

От това, което прочетох момчето изглежда свястно...
    И м/у другото да отбележа: не слушай хората, които говорят, че от опит глава не боли
    Madness is the gift, that has been given to me.

Ще имам и това в предвид Караш ме да размислям ..офф мн се обърках ся..на кого да вярвам

На мен, от това което прочетох, момчето ми изглежда свястно... А ти си го познаваш най-добре
    Предлагам ти да тръгнеш с него, но не се увличай много... И ако потръгне тогава "се впускай"...
    Друго няма какво да добавя

Цитирай Първоначално написано от Chess
    На мен, от това което прочетох, момчето ми изглежда свястно... А ти си го познаваш най-добре
    Предлагам ти да тръгнеш с него, но не се увличай много... И ако потръгне тогава "се впускай"...
    Добави три или две яйца и бъркай с миксер.

Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Добави три или две яйца и бъркай с миксер.

Шегите ти са "добре казани" , но някои хора наистина имат проблеми...

Супер. Аз па имам нос *прауд*

10х Chess mislq 4e pone ti me rabira6

Цитирай Първоначално написано от him4e_f
    10х Chess mislq 4e pone ti me rabira6

С 2 думи : Заслужава си.

Офф,направо лудвам ..кажете кво да правя ...днес пак ходих в тях и очаквах да ми налети да ме целува щощ той каза че мн искал ма не смеел и нещата се прецакаха щот и брат му беше там и нямаша как ад се целуваме п1к и мен ме беше да му кажа 4е съм съгласна да ходя с него

Мега фен Аватара на koalka
    Ако тръгнеш с него и той замине определено ще ти е по-трудно от сега...Може би и затова не става нищо между вас.Не знам какво да те посъветвам.Може да си изкарате хубави три месеца връзка, а после някак си да я поддържате.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не мисли толкова мащабно,все пак 3 месеца са доста време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си