- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Офф,какво мога да направя аз?
знам доста време са ама и при двата случая ще ми е гадно края![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Не е баш така.В единия случай ще ти е гадно веднага,а в другия ще ти е кеф три месеца и после може той дори да не замине и да не ти е гадно.Аз казвам да се постегнеш малко,да си събереш мислите,и да му кажеш в ясен словоред какво ти е на сърцето(с една дума,че искаш да ходите).Може и направо да го целунеш-тук действията понякога говорят по-добре от думите.Аз поне така бих направила на твое място.
А той само за лятото ли заминава или за повече?
Както казах и в една друга тема,открадни момента и се радвай на щастието докато има възможност да го има...а след това...каквото стане,но не се увличай много...за 3 месеца ще си проличи дали има смисъл от тази връзка или не...и ако за 3 месеца не потръгне,поне си си изкарала хубаво а ако потръгне-рано или късно пича ще се върне![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Еми той ако замине няма да се върне![]()
иначе пак ще е в BG ама няма да е тук
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Не расъждавай така.Моята най-голяма любов не живее в БГ,но толкова се влюби в мен,че заради мен заряза всичко,до ден днещен се чудя,как може точно аз да имам този късмет,да намеря някой който наистина да е готов на ВСИЧКО заради мен.Първоначално написано от him4e_f
Може и твоя случай да е като моя,надявам се и ти го пожелавам от сърце.Съветът ми е,да не чакаш и минута повече,а да се събирате заедно,сигорна съм,че ще имате много хубави моменти заедно.
![]()
![]()
![]()
нз но все пак балгодаря
![]()
Пиленцето един път кажа на рамото.Това чувала ли си го?Първоначално написано от him4e_f
Ако сама искаш да избягаш от щастието си,нито аз нито който и да е не можем да те накараме.
кажаили каца
еми да 4увала съм го все пак 10х
![]()
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()