- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност ли е?....не знам вече
.....zna4i v kompaniq sme 5 mom4eta i 3 momi4eta....az i edno dr momi4e hodim s dvama ot na6ta si kompaniq tretoto momi4e hodi s edin dr koito e ot s1sedniq grad,tq se kazva desi. Ta zna4i gadjeto mi i taq desi ot izvestno vreme stanaha mn blizki....spodelqt si tq kazva 4e ima za brat gadjeto mi i toi kazva s16toto,no me drazni tva 4e tq raboti v edno kafe i nqma den v koito toi sledobqd da ne e oti6al da q vidi i da si pogovorqt..ili primerno kakto si sme sednali v tva kafe vsi4ki i tq otide da izmie ne6to zad bara...toi mi kaje 4e 6e otide da pie voda i zapo4vat pak da si govorqt i po nqkoe vreme se seti 4e trqbva da doide pti men....i taka edin p1r az se zagovorih s edno ot mom4etta i se zad1lbo4ihme v razgovora i toi posle po4na da mi govori 4e mn hubavo sme se bili zagovorili i t.n. .....i nai me e strah ot tova za v b1de6te da ne stane ne6to mejdu gadjeto mi i desi....i nz kakvo da praqvq ve4e pob1rkah se. Vie ako bqhte na moe mqsto kakvo 6te6e da pravite? ..molq vi daite mi s1vet!
ohhh male gorki4kata ti.. ami ti kaza 4e ste ot edna kompaniq taka 4e moje bi sa prosto mnogo dobri priqteli... tova e v dobriq variant.. a v lo6iq.... moje bi prosto zapo4va da q haresva ili ve4e si q haresva, nz, spored men ti trqabva da govori6 s nego za otno6eniqta mejdu vas i va6ata lubof i sa6to taka pogovorete malko i za tazi desi i se opitai da razbere6 kakva e pri4inata za tazi blizost mejdu tqh.. male mnogo e gadno tei... i na men mi se e slu4valo ne6to podobno... ama v moq slu4ai nakraq se okaza 4e sa prosto mnogo dobri fr =)
amii uspeh =)
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
аз щях да го привикам на очен разпит (така де да си поговорим), зада няма недоразомения...
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Разпитай първо единия, после другия.. Истината ще изкочи накрая.. ! Но не става така, само с догатки..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Не може да са просто приятели...Това за споделянето е ок, обаче другите неща...има нещо между тях.Поне той не я смята само за приятелка при положение, че ходи всеки ден да я вижда в това кафе, ходи зад бара да си говорят.Пък и въобще не се съобразява, че ти можеш да заподозреш нещо и на теб не ти е приятно.Говори сериозно и с двамата!!!
Ами, идете заедно на това кафе и ако я скиваш, гледай за реакцията й, когато забележи гаджето ти. Следи и неговата. Ако той се отдръпва, значи има нещо, което се старае да прикрие, а ако отидете да си приказвате и тримата сладко-сладко, значи всичко е наред.![]()
Абе и аз имам много френдове момчета, ама ние сме си просто приятели.. Лафим си с двама-трима от моя клас, които май са обвързани, но това си е просто приятелство между нас.![]()
![]()
![]()
Edit: Ако се крие, най-вероятно има нещо. Щом не са "френдчета" от една компания, май имаш повод за съмнение. Разпитвай, опитай и съвета, който написах преди тези редове, и дано да разбереш истината скоро.
Според мен няма защо да се тревожиш. Щом той това го прави пред тебе и не се крие значи той няма какво да крие от тебе. Те са си само приятели и си говорят споделят си. Според мене излишно се тревожиш
Но може и да греша разбира се не познавам гаджето ти нито тебесама прецени но не му прави това на проблем а сама разбери какво става между тях без да се карате
![]()
Ми поговори и сериозно с него и му кажи че не ти е приятно да е толкова близък с дадено момиче, ако държи на теб ще се спре![]()
Явно има някакво привличане между тях, може и само платоническо да е. Често се случва така, че когато си с един човек дълго време малко или много той ти омръзва, и когато общуваш с някой друг, различен човек, с различно мислене, ти е интересно и си привлечен. Просто хората винаги търсим това, което нямаме, а като го получим ни омръзва...