- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съседа ми ...
Aloyyy ya po-spokoino be lady!!!!!oshte si na 13 ,nai6 li kolko o6te 6e minat pokrai tebe ,det 6e misli6 ,4e gi obi4a6+ tfa zamisli se ,4e ne e nqkvo teen-4e ,a e na 21
sigurna sym ,4e toi nqma da iska ni6to s teb......
sorry ama taka е реално погледнато
![]()
Що бе,давам ти съвет!Ако не искаш да се нарежеш,мога да ти помогнаПървоначално написано от porcelanova_kukli4ka
![]()
пробвай първо ти аз съм го прайла,но не беше нищо с ада който изживях 2 часа преди това такаче никой няма ни най малко да ми казва дали да се режа или не аз исках съвет как да постяпя а не нещо от сорта "малко глупаво момиченцеПървоначално написано от Liar
Порцеланова кукличке. Ранимо момиче си ти. Като че ли сама позволяваш на себе си да страдаш. Говорила ли си с момчето за чувствата си към него. Може би е редно да споделиш тази малка тайна която пазиш от "брат" си. Той най-добре ще те разбере /знай че ние момчетата не вдяваме много от догадки, а е редно да ни се говори директно без недомлъвки/. Приеми моят съвет .След като се изясните дали и той изпитва нещо повече към теб или си само като приятелка за него, ще намери най-правилния начин да ти го каже и ще го направи по начин който най-малко да те засегне. В крайна сметка едно приятелство е много и в пъти повече от една мимолетна връзка, каквато според мен бихте имали вие.
Хубаво на 13 години си преживяла много и сигурно и ние да бяхме преживели колкото теб на тази възраст бихме направили такава глупост, а защо си мислиш че и нашият живот е бил лек или пък не е минавал макари за кратки моменти в мислене за самоубийство. Може би е трябвало да се замислиш след рязането на вените дали си е заслужавало момчето заради което си го направила! Защо ли си мисля , че отговора ти ще е отрицателен. А може би ще ти трябва още малко време за да разбереш това. Мисля си, че все пак не си прежияла толкова много колкото си мислиш, щом като би повторила грешката си с вените.
Поговори с момчето обясни му как са нещатата при теб /както казваш той винаги те изслушва/ и нека неговите чувства към теб се разкрият
Успех и дано не се разочароваш от човека![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Това е много по-различно.Първоначално написано от porcelanova_kukli4ka
Различна възраст и различе акъл.
При тия възрасти хората са вече поузрели.
Като пораснеш ще видиш за какво ти говоря. Нищо лично.
Просто сега те пере хормона, млада и зелана си и не виждаш как стоят нещата на 100%
Просто забрави. Послушай съвета. Пък и ако искаше той нещо щеше да го покаже. Имаш късмет, че не се е възползвал от възрастта ти да те изчука само..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮