.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Ами чета книжки,седя пред компютъра,уча английски на уроци,излизам с приятели,ходя да тичам...

emi mnoo sa 6te kaja nai lubimite: скаутизъм,плуване,ски,не6та свурзани с планината ...походи,на палатка,катеренето мн ми харесва кат спорт ама о6те не се занимавам имам само голямо желание,карам колело,играя с огромното си ку4е и мноо други ама друг път 6е ги пи6a!!!!

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами аз посещавам две школи в Детския комплекс във Варна,като на едната ходя по принуда,а другата е моята страст - това е Детския парламент.Звучи много претенциозно и нз още как,но ако можех щях да прекарвам там всеки ден...Занимаваме се с много готини неща например организирахме Пърия Детски сървайвър ... А и там открих много нови приятели!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Повече от фен
    glavno s freerun ama karam i snowboard,dnb i hiphop partyta i sekfi raznoobrazni ne6ta

Град
    Варна
    Колкото и странно да е, зе занимвам с "еСпорт - електронен спорт", но иначе със всичко нормално за 1 тийнеиджър - но главно сам махленски "плъх"
    Just Be Happy ~ !
    Cuz i said so!

12345678

ами минава ми пред компа ... дори на даскало междучасията цъкам на лаптопа .. не го оставям на мира ..

Голям фен Аватара на 50cent
    еми пиша текстове на песни ,пея после излезна навън ,рисувам седна на компютъра,излезна с приятелката ми и тва е

Училището интерес ли е

Аз кво прая...бутма се по разни кръжоци и тем подобни по математика(даа математиката е интерес :P ),рисувам си някви неща,чета книжки,волейбол играех ама вече нямам много много време...а и няма с кой...сега с е стопли и вадя ролерите(дай боже тая година и бледове)...Попринцип и на фитнес ходя,и да тичам ходя,ама сега съм в период на свръхмързел

Танци, баскет и кафенета :P

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ходя на йога,но в последно време нямам време въпреки,че ми действа много успокояващо.. Иначе сега взимам уроци по испански и ми е интересно.Личното творчество както и четенето на книги (двете ми любими занимания) пак съм ги зарязала,то от т'ва училище може ли да правиш ка'т хората нещо..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Троян :o)
    basket,kompa ... navun
    шОkолuзupaнаааа

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ходя на тренировки по лека атлетика.Слушам музика, занимавам се с форума и със скайпа.Чета книжики свързани с Психологията, мотая се безцелно из вкъщи, излизам навън с приятели...инетересите ми са всестранни, има още много но тези са основните.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    selo СофиАА
    след даскало играя баскет с часове след тва тренировка по плуване и ако ми остане време за фитнес,компа и учене така ми преминава деня
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Ако не ме домързи - рисувам, занимавам се с Photoshop или хващам да чета някоя книга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си