- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви са ви интересите извън училище?
Ами чета книжки,седя пред компютъра,уча английски на уроци,излизам с приятели,ходя да тичам...
emi mnoo sa 6te kaja nai lubimite: скаутизъм,плуване,ски,не6та свурзани с планината ...походи,на палатка,катеренето мн ми харесва кат спорт ама о6те не се занимавам имам само голямо желание,карам колело,играя с огромното си ку4е и мноо други ама друг път 6е ги пи6a!!!!![]()
Ами аз посещавам две школи в Детския комплекс във Варна,като на едната ходя по принуда,а другата е моята страст - това е Детския парламент.Звучи много претенциозно и нз още как,но ако можех щях да прекарвам там всеки ден...Занимаваме се с много готини неща например организирахме Пърия Детски сървайвър![]()
![]()
... А и там открих много нови приятели!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
glavno s freerun ama karam i snowboard,dnb i hiphop partyta i sekfi raznoobrazni ne6ta![]()
Колкото и странно да е, зе занимвам с "еСпорт - електронен спорт", но иначе със всичко нормално за 1 тийнеиджър - но главно сам махленски "плъх"
Just Be Happy ~ !
Cuz i said so!
ами минава ми пред компа ... дори на даскало междучасията цъкам на лаптопа .. не го оставям на мира..
еми пиша текстове на песни ,пея после излезна навън ,рисувам седна на компютъра,излезна с приятелката ми и тва е
Училището интерес ли е![]()
Аз кво прая...бутма се по разни кръжоци и тем подобни по математика(даа математиката е интерес :P ),рисувам си някви неща,чета книжки,волейбол играех ама вече нямам много много време...а и няма с кой...сега с е стопли и вадя ролерите(дай боже тая година и бледове)...Попринцип и на фитнес ходя,и да тичам ходя,ама сега съм в период на свръхмързел![]()
Танци, баскет и кафенета :P
Ходя на йога,но в последно време нямам време въпреки,че ми действа много успокояващо..Иначе сега взимам уроци по испански и ми е интересно.Личното творчество както и четенето на книги (двете ми любими занимания) пак съм ги зарязала,то от т'ва училище може ли да правиш ка'т хората нещо..
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
basket,kompa ... navun![]()
шОkолuзupaнаааа
√
Ходя на тренировки по лека атлетика.Слушам музика, занимавам се с форума и със скайпа.Чета книжики свързани с Психологията, мотая се безцелно из вкъщи, излизам навън с приятели...инетересите ми са всестранни, има още много но тези са основните.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
след даскало играя баскет с часове след тва тренировка по плуване и ако ми остане време за фитнес,компа и учене така ми преминава деня![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
Ако не ме домързи - рисувам, занимавам се с Photoshop или хващам да чета някоя книга.![]()