.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Объркана съм

Здравейте....
    От 1 близо година ходя с едно момче и преди 2 месеца решехме да правим секс...той ми беше първия...до този момент всичко вървеше добре...след като го направихме вече 5-6 пъти аз се чуствам отвратително не изпитвам никакво удоволствие и вместо като него след това да съм доволна аз се прибирам у дома и започвам да плача...момчето страшно много си промени отношението към мен...просто се чуствам задушена...имам желание да го оставя но все пак той ми е първия и.....незнам моля ви дайте ми съвет
    М аз съм на 17 години а той на 20

Град
    Шумен
    уау... сложен казуз... и к'во ?? сцепихте се 5-6 пъти и вече няма тръпка ?? нормално ,ако 1вия ти е на 17 да имаш голям сексуален глад...еми вземи говори с него за всичко ,пък ако се прай на шут ,не виждам тогава какъв е проблема ?? т'ва е кофти след 6 пъти чукане да се зарежете ама все пак т'къв е прехода...
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Цитирай Първоначално написано от Stamera
    уау... сложен казуз... и к'во ?? сцепихте се 5-6 пъти и вече няма тръпка ?? нормално ,ако 1вия ти е на 17 да имаш голям сексуален глад...еми вземи говори с него за всичко ,пък ако се прай на шут ,не виждам тогава какъв е проблема ?? т'ва е кофти след 6 пъти чукане да се зарежете ама все пак т'къв е прехода...
    ми чесно казано не съм доволна от никой път...дали защото съм си го представяла по др начин или просто съм му кукла която е само за негово удоволствие

Град
    Бургас
    zamisli se, dali ti si mu bila parvata? Kat ni6to 6e se ebete o6te malko i moje da te ostae

Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    zamisli se, dali ti si mu bila parvata? Kat ni6to 6e se ebete o6te malko i moje da te ostae
    Ами със сигурност не съм му била първата а и съм сигорна че не съм и ЕДИНСТВЕНАТА още в началото му дадох пълна свобода но това че ми изневерява не ме интересува...просто и преди го правеше но и на мен ми обръщаше внимание

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Momcheto s koeto az pravih sex za pyrvi pyt sashto ne uspq da mi dostavi udovolstvie... I az bqh na 17... i sqkash ochakvaneto na neshto specialno... neshto koeto mnogo da mi haresa... i neshta ot sorta... mi poprechiha da se pochuvstvam dobre v laskite mu... Pyk i ima myje koito pravqt sex za sebe si i izobshto ne gi interesuva dali momicheto izpitva nqkakvo udovolstvie... i ne se stremi da q zadovoli... a da svyrshi toi samia... Moje da ne go pravi umishleno tvoq priatel no prosto da ne e opiten ili taka da e sviknal... A ti ot svoq strana ot mnogoto ochakvania da si se razocharovala... i ot dvete na kup da se e poluchilo edno nishto....

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Momcheto s koeto az pravih sex za pyrvi pyt sashto ne uspq da mi dostavi udovolstvie... I az bqh na 17... i sqkash ochakvaneto na neshto specialno... neshto koeto mnogo da mi haresa... i neshta ot sorta... mi poprechiha da se pochuvstvam dobre v laskite mu... Pyk i ima myje koito pravqt sex za sebe si i izobshto ne gi interesuva dali momicheto izpitva nqkakvo udovolstvie... i ne se stremi da q zadovoli... a da svyrshi toi samia... Moje da ne go pravi umishleno tvoq priatel no prosto da ne e opiten ili taka da e sviknal... A ti ot svoq strana ot mnogoto ochakvania da si se razocharovala... i ot dvete na kup da se e poluchilo edno nishto....
    Ти как мислиш да го оставя ли или да изчакам още малко...?

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от hrisi88
    Ами със сигурност не съм му била първата а и съм сигорна че не съм и ЕДИНСТВЕНАТА още в началото му дадох пълна свобода но това че ми изневерява не ме интересува...просто и преди го правеше но и на мен ми обръщаше внимание
    тва за "пълна свобода" поне за мен е било грешка от твоя страна...

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ami i az ne 4ystvax absolutno ni6to s parviq mi,az bqx na 16,a toi na 24..daje na momenti mi be6e otvratitelno.i na men mi se e iskalo da sum s parviq mi dalgo vreme,samo,4e ni6to ne e taka idealno kakto ni se iska da bade.po-dobre go zabravi,kolkoto i da boli v na4aloto..trqva ti ne6to po-dobro

Мега фен
    Град
    Na tvoe mqsto bih govorila s nego... Bih mu kazala kak se chuvstvam... I bihme izqsnili situaciata... zashtoto za da si s edin chovek 1 godina ne mislq che si s nego zaradi sexa koito pravite... a zaradi tova koeto ste... nesymneno sexa ima dumata v otnosheniata mejdu dvama dushi no s razgovori predpolagam che neshtata moje da stanat po hubavi... Ako go ostavish kakvo shte postignesh? Shte bydesh li po shtastliva?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Na tvoe mqsto bih govorila s nego... Bih mu kazala kak se chuvstvam... I bihme izqsnili situaciata... zashtoto za da si s edin chovek 1 godina ne mislq che si s nego zaradi sexa koito pravite... a zaradi tova koeto ste... nesymneno sexa ima dumata v otnosheniata mejdu dvama dushi no s razgovori predpolagam che neshtata moje da stanat po hubavi... Ako go ostavish kakvo shte postignesh? Shte bydesh li po shtastliva?
    ами...от скоро дори и не си говорим...той се опитва да ме заговори но аз си мълча в повечето случай...вчера вечерта след дискотека си тръгнахме отидохме в тях...правихме секс закараме до вкъщи и сме си казали само "бързаш ли да се прибираш"

..

Kato ti e parviq kakvo da ne e hvanal gospoda za 6lifera a ???? Izlaga6 se i govori6 gluposti
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Мега фен
    Град
    Nima veche ne ti e interesno s nego? Ne namirash v nego veche choveka s koito iskash da bydesh i s koito se chuvstvash dobre? Ako e taka naistina... i ako si sigyrna che e taka... po dobre sloji krai na otnosheniata vi... no ti sama si pomisli... sama pogledni nazad... vij hubavite vi migove zaedno... i ako ne izpitash nishto... nikakva trypka... togava pogledni napred... i aako ne go vidish tam.. v bydeshteto vi... po dobre go ostavi...

Град
    Варна
    на края винаги има тъга :P

Цитирай Първоначално написано от Stela90
    ami i az ne 4ystvax absolutno ni6to s parviq mi,az bqx na 16,a toi na 24..daje na momenti mi be6e otvratitelno.i na men mi se e iskalo da sum s parviq mi dalgo vreme,samo,4e ni6to ne e taka idealno kakto ni se iska da bade.po-dobre go zabravi,kolkoto i da boli v na4aloto..trqva ti ne6to po-dobro
    аз се притеснявам от това че следващото момче с което имам връзка може би ще го притеснява това че съм имала интимни контакти с сегашния...а и не живея в голям град и...трудно може би ще го забравя

Цитирай Първоначално написано от Homer_King_r.i.p

че защо? решила си го е и толкова, а и ако не я интересува, значи си е ок, не на всички им пука за тва

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    spored men tova ne e ot zna4enie.ako te obi4a nqma da my pyka s kolko si bila.

Цитирай Първоначално написано от dirty_kitty
    Цитирай Първоначално написано от Homer_King_r.i.p

че защо? решила си го е и толкова, а и ако не я интересува, значи си е ок, не на всички им пука за тва

ами на мен ме е ясно че почти всяко момче изневерява въпреки че не го признава...А имали желание за това почти нищо не би го спряло

Не е ли добър

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Nqma smisyl da prodyljavash ,6tom nqma 4uvstva ! A i samo samiq fakt,4e ti e izneverqval ,ti dava begla predstava 6to za 4ovek e i kakvi sa mu namereniqta -.- .I moqt vypros e ... TI TYPA LI SI !?(bez da se obijdash -.-) P.S. v tozi forum,ne sym vidql 1 tema ,koqto da ima nqkyv smisyl.Imam 4uvstvoto,4e tuka pishat samo kreteni(kato izkliu4im nqkoi hora).

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Не е ли добър
    ами...не е кой знае колко добър и мил...но никога не си е позволявал да ми вика и..т.н...съвсем обикновено държание

Цитирай Първоначално написано от Naman07
    Nqma smisyl da prodyljavash ,6tom nqma 4uvstva ! A i samo samiq fakt,4e ti e izneverqval ,ti dava begla predstava 6to za 4ovek e i kakvi sa mu namereniqta -.- .I moqt vypros e ... TI TYPA LI SI !?(bez da se obijdash -.-) P.S. v tozi forum,ne sym vidql 1 tema ,koqto da ima nqkyv smisyl.Imam 4uvstvoto,4e tuka pishat samo kreteni(kato izkliu4im nqkoi hora).
    ами...то ако всеки имаше отговор...нямаше да пише в форума за съвет...м това дали съм тъпа вече си е твое мнение...явно след като ти се струва скучен форума никога не си имал проблеми...и след като не ти харесва не виждам защо го посещаваш

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Не е ли добър
    ами...не е кой знае колко добър и мил...но никога не си е позволявал да ми вика и..т.н...съвсем обикновено държание
    Ми тогава ясно...ако не ти е тръпка...зарежи го,по-добре сега,отколкото по-късно като се привърже към теб...не знам...аз лично след секса с гаджето ми започвам да го харесвам още повече и повече...Не знам защо при теб е станало обратното,но ако наистина имаш проблем и това момче те отблъсва,остави го.Няма значение дали ти е първи или втори...гадно е ако той те зареже при такъв случай,но щом имаш нужда от раздяла...направи го

Мега фен Аватара на amatorium
    Kusai.
    Eating isn't cheating - Arnold

Re: Объркана съм

pogovori s nego seriozno kaji mu kak se 4uvstva6 kakvo to4no te pritesnqva i taka . . .
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си