- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако играете на истина и ви накарат...
1.da celunete nqkoi/q :P
2.ili da go/q barnete otdolu![]()
3.ili da celunete 4ovek ot su6tiq pol ot kompaniqta vi
BIHTE LI PRIELI RISKA?(vaprosa glavno e za nepulnoletnite no i pulnoletnite da otg ako iskat)![]()
Е ае сега за една целувка, не е кой знае какво "осмеляване"... ако съм свободна няма да е кой знае какъв проблем, ако имам връзка няма, все пак... е идиотско.
Барането... хъхъх, зависи в какво настроение съм ахахха , но едва ли.
Целувка с момиче... няма да ми е никакъв проблем.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не небих го направила за нищо на света особенно 3-тото.
ИСКАМ ДЪВКА!
Първоначално написано от extreme_
Хах, тва са идиотските игри, които играят четвъртокласниците, когато нямат какво да правят или хормонясалите тийнове, които съвсем са закъсали за женско/мъжко и за "осмелявам се" цъкат само натискания, обарвания, мляскания по пръстите на краката и т.н.
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
точно третото е най-приемливо за мен, не че съм обърнала резбатаПървоначално написано от MIKROBA
![]()
иначе си зависи от човека за 1-те 2
![]()
Ооо не. В никакъв случай... Рискът е прекалено голям..![]()
И кое му чудното и предизвикателството?
1 - от воле
2 - че кое му лошото брееее![]()
3 - тука вече не (е зависи, ако е целувка по бузата, ама после в замяна печелим женски стриптийз от някоа сладурана, може да се прежалим по една буза деа )
Някой май още няма лична карта, а и го вълнуват съвсем обикновени нещица?![]()
Личи си, че не си барал катерица още![]()
:P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
и трите съм ги правила , второто ми беше малко трудно но след една чашка го направих![]()
![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Само някои неща![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
еми да-що да не..тва е игра все пак![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
темата, както и играта, както и авторката са &*(*(&)$&*(@$*(&^@$&*()@$&*(
да ви иам игрите
Първото и третото съм го праила вече когато сме играли на бутилка и невиждам кво лошо има това е само игра а и аз съм ставала свидетел на далеч по-имтимни неща когато сме игралиВажен е купона и компанията ако сте заедно от много време невиждам защо не
![]()
Бих ги направила всичките... щом е за бъзика.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
с мен отдавна никой не желае да играе на truth or dare....![]()
не! прекалено рисковано е!
АРЕ ИЗТРИЙТЕ ТАЯ ГЛУПОСТ БЕ!
Нямам против, стига да не трябва да целувам някой дебел, грозен или смрадлив..
![]()
Робинята на Quench
4e kvo mu elo6oto![]()
da celuna mom4e... se eno nikoga ne si go pravila ... da go pipa6.. nz si kade.. emi se eno do sega ne si.. da se celuva6 s dr momi4e.. mi i tva se eno ne si go praila...tova pone za men se otnasq de
![]()
От снощи съм ги правила и трите ...И не виждам кво лошо има щом е за базика
![]()
![]()
Към авторката.По-тъп въпрос не можали да измислиш?
за 1-то няма никакъв проблем и 3-то няма да е много сложносамо за 2-то не съм сигурна ама предполагам че трябва да съм доста подпийнала
иначе няма да се осмеля