- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами сега какво?
Остави я. Тя сама ще разбере какво е имала и какво е загубила.
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от punkrock
Батка , стегни се , за бирата се пошегувах.Виж , един приятел ми каза :
"Направи 2 неща :
1)Слушай KingSize-За нея
2)Знай , че колкото и да е невероятна , тя в никакъв случай няма да е последната"
Повярвай ми , казвам го за твое добро - винаги е работило , пък мина повече от 1 година откакто ми го е казал това.
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Глупости!Била съм отхвърляна и то по брутален начин,нямаш си на идея за какво ти говоря,нямаш дори толкова фантазия,ама я не съм тръгнала да умирам,всичко е вече минало,и се срамувам,че така съм се тръшкала за някой.Първоначално написано от slAduk17
Ако наистина искаш да си с нея и много държиш,обичаш я,я потърси,за да изясните лице в лице положението,а не по телефона или на някакви откъслечни моменти и тогава,ако крайно е решила,че не иска да е с теб,можеш да се оттеглиш.Но пък да ти казва,че те обича и после,че не те иска,явно е и доста объркана,така че поговорете спокойно!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
e kvo da se opravq dostatu4no se borih za neq po4nah se unijavam ve4e 6tom e re6ila 4e toi e po dobur ot men taka da e
Така или иначе ти сам вземаш решението,така че....прецени сам!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
абе заеби я... 'найш колко риба още има в морето? никой от тукашните няма да те излъже, че ще ти е лесно, ама това е единственото адекватно решение в дадената ситуация.
Пха тя тая е ебати к*рвата чесно, обича него, спи с теб...после обича него, после теб после блабла бла стегни се малко ти и я остави сама. Нали знаеш какво са казали хората от два стола та на земята... Щом неможе да направи избор м/у двама ви не си заслужава да и вървиш след гъза....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
хмм моята гениялна идея е да не я търсиш 5-6 дена смисъл ..не и пиши по скайпа без маил без телефони без нищо се едно си мъртъв и ако тя наистина мисли това което ти е казала ще те потърси оверявам те ..Първоначално написано от slAduk17
.. те са така .. винаги осъзнават 1 нещо колко е скъпо за тях когато го изгубат .. тоя номер сам го проал и аз ..
резолтата беше доста неочакван ..
тя не ме потърси както и аз нея и се стигна до "Sad End!" ;[ както и да е..
дано съм помогнал!
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
a be to ne mi e problem da si namera drugo momi4e to tfa nai lesno ama vse pak q lof malko ili mnogo ii tq vika az te obi4am a y treto peto gluposti da se opravq nemoga az samo s neq se zanimavam pone znam 4e kogato iskam sex moga da go imam
insane_baby ne e na 13na 16 e
Aми ако искаш да си с нея и имаш нещо към нея и го покажи ,търси я и т.н щом ти е казала ,че те обича повече от него няма кво да му мислиш ...Първоначално написано от slAduk17
ама тва мн разюздено ми изглежда
![]()