.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    аиде бе да не сте се побъркали ...естествено че ще се обезкосмяват иначе е ебахти гнуцното
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    и аз съм против...
    1. някъде беше казано по 0.5см косъмчетата - тфа боде бе хора.... и не е особенно проятно
    2. кфи мъже сте без косъмче по тялото ... такива най ги мразя
    3. и на мене не ми допада гъста джунгла, но не ми допадат и предишните 2 изброени ... така че може да се намаляват, но не и изцяло да се махат.... гадно е
    4. тия косми ги има там неслучайно... и тази причина не е сфързана с хигиената... Космите изпълняват защитна функция и предпазват от бактерии и тн.... => май е по нехигиенично да ги няма
    5. какви са тия общоприети норми и тн относно обезкосмяването... всеки прави със себе си каквото иска
    6. тфа дали имаш косми отдолу по никакъф начин не определя половия живот ... смисъл че 100% треа да си обескосмен за да почнеш на правиш секс.... тфа е тъпо ...
    7. (последно) - към автора на темата - щом досега не си си ги махал - къф е смисъла да почваш - след време ще ти щукне друг акъл... + тфа едно момиче което те харесва и обича няма да скъса с теб защото си космат например....
    тфа е от мен
    +11111111111111111111111111111111

земи питай приятелката си как го иска :P предполагам че заради момиче питаш а иначе.. ти си знаеш как ти е най-удобно

Град
    Бургас
    spored men ne

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Обезкосми се...по-хубаво е ,да не говорим ,че е по-хигиенично и така свеждаш вероятността от срамни въшки до 0(така де поне за т'ва няа мислиш)..А иначе някой по-напреде беше казал Gilette Mac3 идеално става..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    stiga we momi4eta! koi vi pita kfo vi xaresva i kfo ne! jivota ne e samo sex! ponqkoga obezkosmqvaneto e svurzano s xigiena,a ne samo s vuzbuda i tn. ako nqkoe mom4e vi kaje,4e obi4a otdolu da ste kato gora,6te go napravite li?! ako mi kajete ''da'' ima risk da povurna obilnata si ve4erq!
    okosmiavaneto,osobeno pri mujete niama ni6to ob6to s higienata !!
    Az se obezkosmiavam razbira se- ama edno e pri momi4e, drugo e pri mom4e !
    az ne sum suglasna 4e obezkosmqvaneto nqma ob6to s higienata.ima ob6to kakto s dobriq vun6en vid,taka i s higienata i s 4isstoplutieto...no vseki ima pravo na mnenie
    a po temata-ako muja mi e s kosmi pod mi6nicite ili po gurdite,ne samo 4e nqma da go ogree za sex,ami i 6te buda tolkova podla,4e sam 6te se po4uvstva guen...no slava bogu ne mi se e nalagalo da se proqvqvam v tazi svetlina,toi e dostata4no inteligenten,da znae kakvo bi otvratilo edno momi4e; za krakata-nqmam protiv,daje hi4;muj bez kosmi na krakata ne me kefi ama hi4,a za poloviq organ-saglasna sam na malki kosum4eta demek 1vi nomer-vsqko ne6to si ima granici.
    otnosno jenite-kosmite na vsqko[/b] drugo mqsto,osven na glavata sa nedopustimi

Град
    Athens
    predniq otgovor mi haresa az li4no sam ostavil kosmi samo po krakata i po rucete,i glavata de na gurdite i pod mi6nicite s epilatora julq,boli ama nqq kak moita kat mi sedne otgore
    A.C.A.B.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    taka de i na racete ne go tormozq da gi maha

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Mnogo glupava tema 4esno xaxaxa KOITO KAKTO ISKA MOM4ETA I MOMI4ETA NE E PROBLEM SAS BEZ .... absoliutni gluposti
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Човек,по-добре си удари една бръсначка.Така ще ти е по-добре.Вярвай.По-хубаво е да си гладак,отколкото да си джунгла.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Spincho_LIVE
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Абе ако трябва да сме по-точни окосмяването е изключително важно, особено за жените. Точно по външните им полови органи е най-важно да бдат окосмени по медицински причини.
    Ако ще се обезкосмяваш не оставяй малки боцкащи косъмчета, зщото е неприятно при секс и при орална любов. Аз лично предпочитам малко поокастрено, но не обезкосмено до крайности окосмяването около пениса. за останалите чести от тялото-да не ги буташ!

Какви са медицинските причини поради които трябва да сте обезкосмени вие жените
    Писала съм го преди време, ама ще ти кажа пак с 2 изречения. космите имат 3 основни функции-защитна, затопляща и привличаща партньора. Космите механично защитават влагалището от проникване на бактерии и микроорганизми, твърди частици и прочие. Космите затоплят тези области, защото влагалищната среда е топла и влажна. Космите поддържат тази влага. В противен случай се нарушава естествената влагалищна среда. И не на последно място-задържат миризми, които ПРИВЛИЧАТ срещуположния пол. не става въпрос за пот или гаден мирис, а за т.нар. феромони, които не усещаш чак толкова, но са важни за осъществяване на всеки полов акт, защото привличат другия индивид на подсъзнателно ниво да твоите гениталии.....

Незнам какво пазят космите и какво ме привличат,ама без тях жените ме привличат повече.

hottie
    Guest
    mmm nqma ni6to po-sexy ot kosmite na gurdite ! obojavam gi

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз пък ако си обръсна гърдите, заради някоя като дарла_ф те па на...
    ... сега ако не изглежда като персийски килим не мисля, че е от значение дали ще ги има или не... Важното е самия мъж дали ще се чувства по-добре с тях или без тях...
    Аз пък имам косми по ръцете. Руси и не се виждат. Направо недопустимо...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

az sum momi4e i se obezkosmqvam s brusna4ka NO se za4ervqvam i pri povtornoto ponikvane na kosum4etata mnogo bode.Naskoro si vzeh edna Veet pqna s aloe vera.Pruska6 i s gubi4kata go maha6.Naistina e mn efikasno.Ako si go vzeme6 6te pro4ete6 instrukciite dopulnitelno.Uspeh

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    а космите по дупето кефят ли те
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен
    est 4e da.ako izdarja6 na bolkata idi na kola maska ako ne s samobrasna4ka ili krem4e
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    а космите по дупето кефят ли те
    Да много обичам да си играя с тях

Град
    по света и унас после БТВ новините
    Абе ако трябва да сме по-точни окосмяването е изключително важно, особено за жените. Точно по външните им полови органи е най-важно да бдат окосмени по медицински причини.
    Ако ще се обезкосмяваш не оставяй малки боцкащи косъмчета, зщото е неприятно при секс и при орална любов. Аз лично предпочитам малко поокастрено, но не обезкосмено до крайности окосмяването около пениса. за останалите чести от тялото-да не ги буташ!

Какви са медицинските причини поради които трябва да сте обезкосмени вие жените
    Писала съм го преди време, ама ще ти кажа пак с 2 изречения. космите имат 3 основни функции-защитна, затопляща и привличаща партньора. Космите механично защитават влагалището от проникване на бактерии и микроорганизми, твърди частици и прочие. Космите затоплят тези области, защото влагалищната среда е топла и влажна. Космите поддържат тази влага. В противен случай се нарушава естествената влагалищна среда. И не на последно място-задържат миризми, които ПРИВЛИЧАТ срещуположния пол. не става въпрос за пот или гаден мирис, а за т.нар. феромони, които не усещаш чак толкова, но са важни за осъществяване на всеки полов акт, защото привличат другия индивид на подсъзнателно ниво да твоите гениталии.....

ТИ лично обезкосмяваш ли се и ако да как ?

Spored men ti trqbva da si re6i6..

Град
    Свищов
    Да, обезкосмявам се, знаейки колко е вредно. Ама като съм почнала не мога да ги изтрая да порастнат достатъчно. Даже мъжа иска, ама просто над 4-5 мм гадно сърбят.

Град
    по света и унас после БТВ новините
    Да, обезкосмявам се, знаейки колко е вредно. Ама като съм почнала не мога да ги изтрая да порастнат достатъчно. Даже мъжа иска, ама просто над 4-5 мм гадно сърбят.
    И по какъв начин се обезкосмяваш?

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе и от двете по малко .....
    От една година насам в момента може би съм най- космат .... попринцип винаги съм по POWER-а на епилатора не си оставям косъмче яко е ама последната ми кифла взе че ме убеди на краката да си ги оставя и са като ми пораснаха са ми същите квито ми бяха в 6ти клас ... руси и почти никви
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Свищов
    И по какъв начин се обезкосмяваш?
    С ножа.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си