Цитирай Първоначално написано от black_wish
и аз съм против...
1. някъде беше казано по 0.5см косъмчетата - тфа боде бе хора.... и не е особенно проятно
2. кфи мъже сте без косъмче по тялото ... такива най ги мразя
3. и на мене не ми допада гъста джунгла, но не ми допадат и предишните 2 изброени ... така че може да се намаляват, но не и изцяло да се махат.... гадно е
4. тия косми ги има там неслучайно... и тази причина не е сфързана с хигиената... Космите изпълняват защитна функция и предпазват от бактерии и тн.... => май е по нехигиенично да ги няма
5. какви са тия общоприети норми и тн относно обезкосмяването... всеки прави със себе си каквото иска
6. тфа дали имаш косми отдолу по никакъф начин не определя половия живот ... смисъл че 100% треа да си обескосмен за да почнеш на правиш секс.... тфа е тъпо ...
7. (последно) - към автора на темата - щом досега не си си ги махал - къф е смисъла да почваш - след време ще ти щукне друг акъл... + тфа едно момиче което те харесва и обича няма да скъса с теб защото си космат например....
тфа е от мен

Е браво...
1.Е то,че боде...боде си,кво да го правиш...Всеки човек си има собствен вкус.Някой харсесват набола брада по лицето (да ги боцка)... други пък набола брада по интимните части.
2.Ми мрази ги...За интимните части му казвам на момчето да ги маха пък за другите окосмени места.Той е пълнолетен човек нека сам да си решава.
3.Е тука ти праим евала.
4.Е тука 50 % вярно ... ама не чак до там .Всичко е много относително .Ако се къпеш през ден или се потиш доста...тази джунгла вътре в гащите става сауна.И замирисваш на Перловската река в София...
5.Тука така.
6.Всеки човек има косми по тялото.Едни по-малко,други повече с 3 букви ГЕН
7.Е и тука не мога да те оборя.
Това беше пък от мен