.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Ярко зелени кичури

От доста време искам да си направя такива.Но проблема ми е ,че никъде не намирам зелена боя,или пък оцветител,макар че с оцветител няма особено намерение да си ги правя.Ако някой има предложения да казва,а или тъмно синя боя.По магазините не съм виждала никакви подобни,а само стандартните,та давайте предложения

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Боите Funny Color имат по нестандартни цветове.. пробвай с тях Ама, за да стане готино зелено, преди това кичурите трябва да са обезцветени..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Ами тъмно синя боя е black blue.Не знам доколко е черна и доколко синя.Най-добре според мен е да отидеш в някой фризьорски салон и там да поискаш да ти направят такива кичури.Успех!

Благодаря ,и да разбира се ,че първо трябва да си изсветля косата,вече имам едни кичури и съм минала през това^^.А иначе отидох при една препоръчвана фризьорка специално за кичурите и тя ми каза ,че нямала такива бои и едва ли не почна да ми държи конско....,та отново мерси

Edit:А в по големите козметични магазини ще мога ли да ги намеря тези бои?

Град
    Русе
    Или може със спрей 100 % има такъв цвят ама е временно
    ...

Това за спрея го знам,и да има такъв цвят,ама тези които се предлагат на пазара са изключително калпави и за нищо не стават,най-много да ми окепазят косата

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    savet --->OBURNI SE NA LI4NO KAM WISKAS!!!! 100% TI KAZVAM 4E TQ 6TE TI DADE NAI TO4EN I PALEN OTGOVOR NAI VEREN I IZPROBVAN
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Вече го направих ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми