- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ярко зелени кичури
От доста време искам да си направя такива.Но проблема ми е ,че никъде не намирам зелена боя,или пък оцветител,макар че с оцветител няма особено намерение да си ги правя.Ако някой има предложения да казва,а или тъмно синя боя.По магазините не съм виждала никакви подобни,а само стандартните,та давайте предложения
Боите Funny Color имат по нестандартни цветове.. пробвай с тяхАма, за да стане готино зелено, преди това кичурите трябва да са обезцветени..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами тъмно синя боя е black blue.Не знам доколко е черна и доколко синя.Най-добре според мен е да отидеш в някой фризьорски салон и там да поискаш да ти направят такива кичури.Успех!
Благодаря ,и да разбира се ,че първо трябва да си изсветля косата,вече имам едни кичури и съм минала през това^^.А иначе отидох при една препоръчвана фризьорка специално за кичурите и тя ми каза ,че нямала такива бои и едва ли не почна да ми държи конско....,та отново мерси
Edit:А в по големите козметични магазини ще мога ли да ги намеря тези бои?
Или може със спрей 100 % има такъв цвят ама е временно
...
Това за спрея го знам,и да има такъв цвят,ама тези които се предлагат на пазара са изключително калпави и за нищо не стават,най-много да ми окепазят косата![]()
savet --->OBURNI SE NA LI4NO KAM WISKAS!!!! 100% TI KAZVAM 4E TQ 6TE TI DADE NAI TO4EN I PALEN OTGOVORNAI VEREN I IZPROBVAN
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Вече го направих ^^