.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    извинявай Emo Doll, обаче имам въпрос. Обсъждаш и критикуваш мнениеята на другите и техните преводи, а твоите преводи съвсем не са блестящи. Така или иначе видяхме 100 различни превода. Човека, който е пуснал темата вече се е оправил. Защо е нужно да пускаш критика към всяко второ мнение...?!
    (нищо лично, не искам да влизам в спор, не те обиждам, питам)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от D@rk_LaDy
    извинявай Emo Doll, обаче имам въпрос. Обсъждаш и критикуваш мнениеята на другите и техните преводи, а твоите преводи съвсем не са блестящи. Така или иначе видяхме 100 различни превода. Човека, който е пуснал темата вече се е оправил. Защо е нужно да пускаш критика към всяко второ мнение...?!
    (нищо лично, не искам да влизам в спор, не те обиждам, питам)
    Хах, не си ме разбрала /сигурно и много други хора/, но както и да е. Не се опитвам да критикувам, още по-малко да обиждам чуждите мнения... Ти май изопачаваш моите...
    И аз не искам да се карам с никого, айде стоп!

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от babylove
    1) Ние сме щели сме спасили пари за много години, от времето вие трябва да посетите колеж.

2) Аз съм щял съм отишъл до магазина пo времето, когато вие сте дошли,.

az gi proverqvah v rechik i taka mi izleze prevoda...pyk neznam...
    Хахаха евала бе, ето затова по принцип не се препоръчват тези преводачки, щото превеждат буквално ии някой хора, като нямат малко горе ии пишат глупости.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

аБЕ нещо не им е вред на тия изречения!Аз за смесени времена не съм чувала.... не не грешни са!

Цитирай Първоначално написано от babylove
    1) Ние сме щели сме спасили пари за много години, от времето вие трябва да посетите колеж.

2) Аз съм щял съм отишъл до магазина пo времето, когато вие сте дошли,.

az gi proverqvah v rechik i taka mi izleze prevoda...pyk neznam...
    ОМГ просто.И аз не съм много добре по английски,ама тваа пък е прекалено
    Just haters make me famous! εĭз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си