- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За какво се скарахте с гаджето последния път
За какво се скарахте и кой мислите,че беше виновен...оправихте ли се и взехте ли си поука![]()
Ние се скарахе вчера,защото прекалено много го изревнувах и му наговорих куп глупости за които после жестоко ми се разсърди...да оправихме се,ама...кофти ми е...![]()
Аз вианги съм прав.. точно за 2 дни се учат да не се карат с мене.
ми ние все още не сме се карали...защото ходим от скоро...но предполагам че все ще се скараме за нещо...и каквото и да е то....ще се разберем :П![]()
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Хихи , и на мен ми се иска да е така , но не винаги съм прав ..Първоначално написано от w0sh
Поне като споря съм 51% по-прав от другия , иначе отстъпвам ..
Не сме се карали .. но има време , надявам се да са само дребни , малки неща ... малко разминаване на мнения и т.н. ...
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Още не сме се карали и дано не се караме![]()
Божее,не си попаднал на някой звяр да ти свие перките.Първоначално написано от w0sh
По темата-4овек преди да говори мисли,а когато е ядосан брои до 10,след това мисли и 4ак тогава говори!
Не сме се карали. Ако сме се карали не е било за повече от 10-15 минути за разни глупости и после сме се помирявали.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
мда караме се ама най яко е здобряването![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
ние често се кара ме за глупости примерни ,защо съм му дала по малкия молив,или защо съм му взънала една минута по късно ,абе глупости![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
ЙооО верно са глупостиПървоначално написано от happy end
Za bivshite i.I kakvo e pravila s tqh i tn...ama az sym mnogo zlopameten i i dyrja smetka za ne6ta,koito ne sa moq rabota ...ama takyv sym si![]()
Вчера се скарахме, защото той искаше да гледа някакъв тъп филм по телевизията, а аз исках да гледам друго![]()
Последния път му бях бясна буквално и не знам какво щях да го направя... Едната вечер се държа студено, дръпнато, при въпрос "какво ти има?" отговаряше с "добре съм, нищо няма" и на мен ми писна. На другия ден пък ми каза "ще ти се обадя" и така и не се чухме... И то точно след като ми беше казал, че би направил всичко, за да съм добре. Тогава може би истерясах прекалено, но много мразя някой да обещава нещо и да не го изпълнява, на всичкото отгоре да противоречи на други наглед искрени изказвания...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
за простития .. напоследък съм доста изнервена както и той .. последния път като се скарахме беше преди една седмица отидох на тренировката му да го гледам и той ме попита за какво съм дошла и аз му казах , че сме имали уговорка да излизаме , а той като разбра се упули и вика ,че не си спомня такова нещо и аз почнах да му викам , че за него е по-важен футбола от колкото връзката ни и си тръгнах . На другия ден ми се обади по телефона ама аз съм голям инат и не вдигнах .. после се сдобрихме .. и двамата бяхме виновни чесно казано не трябваше да му кряскам защото се случва за първи път ... но съм адски импулусивна и не мога да сдържам емоциите си и просто не можех да приема , че е възможно да забрави , но после размислих![]()
No martini .. no party..
Караме се защото ме ревнува много. Последния път се скарахме защото ме видя да говоря с момче... ужс... По някога ми писва от него ама иначе се кефя ,че ме ревнува![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
брее отдавна беше...щото едно момче от бившия ми клас ме беше целунало,а аз не му бях казала(на гаджето ми).
Днеска ако го броим за каране , държа да отбележа , че имах точно парички да си платя мойто сокче и нейното сокче , и тя възрази ...![]()
![]()
И все пак , дадох парите , и последваха 2 минути жесток спор ... направо ви казвам, цялото кафе ни гледаше![]()
![]()
Бъзикам се , просто се опитах да я убедя ,че не е нужно , и че няма никакъв проблем , все пак реванширам се , и готово .. всичко точно :P
За всичко си има първи път , това е в отговор на първия ми пост в темата.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Ние още сме скарани...![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
za tova koeto se karame absolutno vseki pat! opitvame se da se promenqme edin drug..... gaddna rabota....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Последно се скарахме днес на обед,защото не му хареса,как съм се постригалаЧесно да си кажа,и на мен много не ми харесва,ама свърши вече,сега ПАК ще я чакам да расте
![]()
Последно се скарахме днес,защото ми искаше паролата на скайпа ми и не му я дадох.
Последно се скарахме,щото пуша...Не смятам че съм виновна,ама отстъпих...и са не пуша...а си умирам за фас![]()
![]()
![]()
6toto ytre 6te hodq na edno mqsto,a ne my bqh kazala,no nai dobrata mi fr razbira se go e pokanila, i toi mi kaza, 4e ne sum iskala da doide A AZ NAISTINA NEISKAM DA IDVA
ama nakraq sklonih ,otstupih,primirih se v imeto na seksa i interesite
![]()
![]()
bz se razbira se za poslednoto
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
То не беше кавга или викане, а по-скоро имахме проблем и имахме по него различни виждания. Беше на 9-ти февруари вечерта.