- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Земята...
Вижте тук /ужасно е/ --> http://www.xnetbg.com/new/content/view/514/40/![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Това за 2012 е напълно вярно!
Има теория за Планетата Х, има теория за магнитното поле на Слънецето, има и за Глобалното Затопляне!
На както каза и Норвежкия Политик, и аз съм 100% сигурен че това ще се случи, и наистина имаме малко време да се подготвим за смърта си!
На мен не ми пука, Краят е близо и аз искам да го видя и да съм сигурен че това ще е наистина Края на Човечеството!
Защото с края на Човечеството ще започне нова Ера за Планетата Земя!
2012 Наближава...
Всичко свързано с компютри!
Първоначално написано от Ловеч
Защо си толкова сигурен?Нищо не е сигурно, въпреки това, което пише в книгата...
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Е ако не вярваш прочети книгата "Пророчеството на Орион", написана е от Патрик Джерил и Джино Ратинкс (ако изобщо успееш да я намериш по библиотеките) и ще разбреш за какво става на въпрос!Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Сигурно не си чела и "Пророчеството на Маите" що говориш така!
Аз от доста време се занимавам да ги чета тези книги и имаш думата ми че е наистита вярно! А дали вярваш или не... ти си решаваш, не мога да накарам никой да вярва, само казвам каква е истината!
Еми тогава какъв е смисъла да ги правим всичките тези неща, които ги правим сега? какъв е смисъла да продължавам да уча, вместо през оставащото време да си изживея пълноценно живота? Какъв е смисъла някой да се роди и след 2 години да пукне? Ти като си толкова сигурен променил ли си нещо в живота си ?![]()
Ловеч ще дойде тая година пак ще си говорим край на човечеството ще има , но не мисля ,че ще е толкова скоро!Първоначално написано от Ловеч
Да, чувала съм тези дивотии.. може и да са вярни, което не е честно, защото аз нищо няма да съм изживяла от живота си, но ми е все едно.. Така или иначе нито ще се усети този край, нито нищо..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Стига сте се вкарвали във филми...
аз даже не разбрах от какво ще умрат всички
Да, променил съм много работи в живота си, забавлявам се с пълна сила и не ми пука от никой и за нищо, не ми пука за училището, не ми пука дали ще пукна днес или 4 години! Живея на ръба и за мига, живея ден за ден! Това си е моя живот и не искам да го пропилявам в празни недежди и в глупости! Единствената ми надежда е че тези неща ще се случат, аз живея за тях!Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Човек плашиш меПървоначално написано от Ловеч
Е защо, аз казвам жестоката истина! Отдавна съм приел това, и се радвам на последните си мигове и не ми пука от нищо!Първоначално написано от MG-X-Power
Вярваш ли си?Първоначално написано от nejno
Ей така като кажете ние няма да го видим
казваш го всякаш си 100% сигурна в това , което казваш..
недей така..нали трябва някой да го види така или иначе?
Защо това да не сме ние...не сме застраховани от нищо
и не знаем какво ни очаква след 10 години...
Да края на света няма да го видим, но меже да видим края на човечеството, в което искрено се надявам!Първоначално написано от nejno
Не си мислете че с края на Човечеството идва и края на Света!Първоначално написано от MG-X-Power
Хора много яко сте се филмирали и не осъзнавате, че ви пълнят главите с простотии. Края на света трябваше да настъпи и през 2000 година, ама като гледам още сме живи.![]()
Я по- спокойно! Ако ще си водиш монолог няма смисъл да ти отговарям и ти откъде знаеш какво ще кажа?! Да не ми четеш мислите? Извинявай ама всеки може да си измисли нещо и да го напише в книга и при повече желание и да ти намери доказателства... И веднага се връзвате и ожесточено спориш, че точно тогава ще настъпи края. ОК като така мислиш, за мене това са пълни глупости и всичките тея написани книги са за промиване на мозъци...Първоначално написано от Ловеч
![]()
"Няма да видим края на света!""Няма бла-бла-бла"*имитира с лигав глас*
Я по-спокойно..
Не вярвам,че края на света или там на човечеството се вгъз ще настъпи през 2012..не съм 100% обедена,като някой тук.
Просто това ми е мнението..
London Tipton
Не, промиване на мозъци са всички книги за богове, избранници, външни сили, библии и незнам си кви още глупости! За тези богове (те са към 200 сигурно, щото всеки ден измислят по 1 бог), няма Никакви доказателства, за разлика от това!Първоначално написано от CaSsIe
Местожителство: Клиника за Душевноболни "Балтимор" хахахаа но комент
И както казваше Алф яж пий и се весели краят е неизбежен!![]()
![]()
![]()
Ъъъ..Ловече само едно ще ти кажа.
Зле си..и то много!
London Tipton
Ха-ха. Смейте се, ама който се Смее последен се смее най добре!
1. Не ме интерисува дали вярвате или не, аз си изказвам личното мнение както всички тук!Първоначално написано от nejno
2. Прочети книгата "Пророчеството на Орион", написана е от Патрик Джерил и Джино Ратинкс, и книгата "Пророчеството на Маите".
3. Пак казвам може и да не е 2012г, а и преди нея, в което искрено се надявам!