.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: Земята...

И кво като е тогава?!!?!
    Само за това ли трябва да мислиме?!
    като теб..

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    Хора много яко сте се филмирали и не осъзнавате, че ви пълнят главите с простотии. Края на света трябваше да настъпи и през 2000 година, ама като гледам още сме живи.
    Аха и какви бяха доказателствата за 2000г. - никакви!
    Сега ще кажеш: ами какви са доказателствата за Сега - ами потърси и тогава говори!
    Я по- спокойно! Ако ще си водиш монолог няма смисъл да ти отговарям и ти откъде знаеш какво ще кажа?! Да не ми четеш мислите? Извинявай ама всеки може да си измисли нещо и да го напише в книга и при повече желание и да ти намери доказателства... И веднага се връзвате и ожесточено спориш, че точно тогава ще настъпи края. ОК като така мислиш, за мене това са пълни глупости и всичките тея написани книги са за промиване на мозъци...
    Не, промиване на мозъци са всички книги за богове, избранници, външни сили, библии и незнам си кви още глупости! За тези богове (те са към 200 сигурно, щото всеки ден измислят по 1 бог), няма Никакви доказателства, за разлика от това!
    За да повярваш на тези неща и да ти влияят чак до такава степен не е ли промиване на мозъци а? И за 2ри път повтарям може каквито и да е факти да вземат и да ги обяснят, така че да изглеждат като доказателства. Така че не може да си сигурен,че точно тогава ще е края на човечеството!

Хора много яко сте се филмирали и не осъзнавате, че ви пълнят главите с простотии. Края на света трябваше да настъпи и през 2000 година, ама като гледам още сме живи.
    Аха и какви бяха доказателствата за 2000г. - никакви!
    Сега ще кажеш: ами какви са доказателствата за Сега - ами потърси и тогава говори!
    Я по- спокойно! Ако ще си водиш монолог няма смисъл да ти отговарям и ти откъде знаеш какво ще кажа?! Да не ми четеш мислите? Извинявай ама всеки може да си измисли нещо и да го напише в книга и при повече желание и да ти намери доказателства... И веднага се връзвате и ожесточено спориш, че точно тогава ще настъпи края. ОК като така мислиш, за мене това са пълни глупости и всичките тея написани книги са за промиване на мозъци...
    Не, промиване на мозъци са всички книги за богове, избранници, външни сили, библии и незнам си кви още глупости! За тези богове (те са към 200 сигурно, щото всеки ден измислят по 1 бог), няма Никакви доказателства, за разлика от това!
    За да повярваш на тези неща и да ти влияят чак до такава степен не е ли промиване на мозъци а? И за 2ри път повтарям може каквито и да е факти да вземат и да ги обяснят, така че да изглеждат като доказателства. Така че не може да си сигурен,че точно тогава ще е края на човечеството!
    Добре щом ти мислиш че няма доказателства(въпреки че има), значи и ти не можеш да докажеш обратното!
    Всичко свързано с компютри!

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Всеки си има мнение, което защитава и е малко тъпо да се спори по тази тема, защото никой не знае кога ще настъпи апокалипсис, пък и дори някой да знае едва ли някой би го приел на сериозно...има наистина много книги, които описват края на света по различен начин и в различни години... на коя вярвате? За мен не е толкова от значение кога ще умра, не ми пука, нали все пак ще стане...
    може да умреме така:

http://www.zazz.bg/play:66956c6b

Абе,ако ще дойде ще дойде...Живейте си живота дотогава,ние нищо не можем да променим,ако така е речено...
    С усмивка на лице,аЗ съм ебаси якото Хлапе...!

защо ми казахтее

ще живея в страх през останалите ми 4 години

Guest
    Hora ne govorete prostotii ni6to nqma da se slu4i samo gluposti si vuobrazqvate ne mislete za tova izob6to za6toto si suzdavate psihi4en problem ! Ni6to nqma da se slu4i a i dori i da se slu4i moga da kaja 4e "velikite hora na na6ta zemq" nqma da go pozvolqt taka 4e ne se trevojete za gluposti !

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    И да е така ние какво можем да направим?

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    5 милярда години има земя, и аз да хвана края на земята да смятам ли къв процент е да настъпи края на земята докато сам жив :P makar 4e vqrvam v tiq ne6ta nevqrvam 4e 6te nast1pi v blizkite hilidoletiq
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Цитирай Първоначално написано от nejno
    Ловеч преди много време бяха давали по Новини и т.н., че края на света щял да настъпи еди кой си ден...бях малка и естествено чаках нещо невидимо..тогава си мислех, че земята ще се разтвори и просто всички ще изчезнат.
    Сега обаче нещата са други...
    Казваш, че за боговете няма доказателства..да така е.
    Но дай ми доказателство, че 2012-та година ще настъпи края на човечеството.
    Всички ние тук ще ти повярваме..
    1. Не ме интерисува дали вярвате или не, аз си изказвам личното мнение както всички тук!
    2. Прочети книгата "Пророчеството на Орион", написана е от Патрик Джерил и Джино Ратинкс, и книгата "Пророчеството на Маите".
    3. Пак казвам може и да не е 2012г, а и преди нея, в което искрено се надявам!

Не,ти не си изказваш личното мнение,ти направо плямпаш и спориш със всеки,който се отдалечава от мнението ти...
    Не ми се търси,камо ли да чета книги за каквито и да е било пророчества...такива глупости на чета!
    Колко такива книги се написаха до сега???И колко от всичките с дата до днес се случиха???Николко...еми...съж лявам ама заради един развинтен мозък няма да живея в страх за утрето ми...

Казват че на 21 срещу 22 декември 2012 година ще е краят...Чудно как ли са пресметнали точната дата и защо са решили да е точно по...рождество христово...пак май глупости.
    Магнитното поле на Слънцето щяло да се промени и щяло да почне да ни замеря с пламтящи късове.После и Земята щяла да промени магн.си поле и щяла да почне да се върти наобратно...и от приливната вълна щяло да загине всичко живо...

Да,ама това се коментира от поне 5 години - ти откри топлата вода.

Предишната прогноза беше че или 2002 или 2003 ще стане това. Ами Нострадамус???Доживяхме и не стана...

Всъшност най-вероятните начини за краят на света са - глобалното затопляне, метеорит и след милиони години превръщането на Слънцето в червен гигант. С изтъняването на озоновия слой климътът на Земята става по-топъл, докато накрая полюсите се разтопят и залеят сушата, и ние умрем от удавяне. Възможността метеорит да се удари в нашата планета е голяма. Макар по-големите и по-външни планети в Слънчевата система, да ни пазят, като поемат удара, все някое парче скала лети към нас и някой път Луната няма да може да го спре. Ако метеорит падне в някой океан, това ще разтресе планетата Земя и ще предизвика цунамита и вулканични изригвания(да ви напомня на маите???). Слънцето ще стане на червен гигант, все някога, което значи че ще уголеми обема си и ще ни помете. Но това няма да стане 2012 или 2020 година, а след милиони години.

Сега ще видим следващата прогноза за 2012 ако и тогава не стане до кога да чакаме. Ще кажат че не са изчислили правилно и хайде нова дата - 2020-та септември 13-ти. ? Имаме уникалната възможност да видим как ще изчезне всичко от лицето на земята дори и ние. Да се надяваме да не доживеем да го видим.

Та...това искам да кажа...всеки прави прогнози,но никой не знае всъщност кога ще е знаменития край...
    Вярвам,че няма нищо вечно...но също така вярвам,че земята е "млада" и има още дълго да ни люлее и върти

Re: Земята...

ole hora ne me pla6ete jivee mi seee
    вСиЧкО е ВъПрОс нA вИжДаНе,аЗ ПеЧеЛя...Ти гУбИш...дОвИжДаНе...

Guest

Re: Земята...

Цитирай Първоначално написано от tonit0yy
    ole hora ne me pla6ete jivee mi seee
    Spokoino tova e luja !

2012 Г. - Не Край, А Еволюция

[vbox7]http://www.vbox7.com/play:9a481023[/vbox7]
    През 2012 г няма да се мре гледайте това и ще разберете.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от sexita

2012 Г. - Не Край, А Еволюция

През 2012 г няма да се мре гледайте това и ще разберете.
    NAI SETNE!!
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен Аватара на gabi_94
    и аз някъде бъх чела че ще стане 2012, ама дано да е грешна тази прогноза! Тогава ще съм само на 18 - не искам да умра млада!
    На друго място пък четпх че ще стане около 2060г.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

О нема да лошо да стане ебаси лудницата е паше ловим мамути

Град
    Where streets have no name
    Ох,стига сте се дразнили. Ще умрем,няма да умрем,абе пука ви. То ако ни е писано да се удавим,няма да се обесим. Стга глупости,живейте си живота и тва е. Егати паниката дето я имате,то щеше да мрем и през 1999 или 2000 и кво стана? Ми на',опитвам се да убедя едни глупаци,че живота продължава и дори да спре няма значение. А сега е 2008,правете каквото искате,аз ще си спя спокойно и дори да не се събудя на другата сутрин,ще знам,че нищо не е отишло на вятъра. То като се замислиш всичко губи смисъла си като започнеш да го търсиш,живей за мига дори да е секунда или цял век. Учете си,работете си и си отидете от този свят с усмивка. Няма нужда от паника.

някъде бях чел че Ванга е предсказала пред 2014-2015 3тата светоовна и европа ще опустее...арабите ше превземат Рим....

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от nejno
    Ловеч преди много време бяха давали по Новини и т.н., че края на света щял да настъпи еди кой си ден...бях малка и естествено чаках нещо невидимо..тогава си мислех, че земята ще се разтвори и просто всички ще изчезнат.
    Сега обаче нещата са други...
    Казваш, че за боговете няма доказателства..да така е.
    Но дай ми доказателство, че 2012-та година ще настъпи края на човечеството.
    Всички ние тук ще ти повярваме..
    1. Не ме интерисува дали вярвате или не, аз си изказвам личното мнение както всички тук!
    2. Прочети книгата "Пророчеството на Орион", написана е от Патрик Джерил и Джино Ратинкс, и книгата "Пророчеството на Маите".
    3. Пак казвам може и да не е 2012г, а и преди нея, в което искрено се надявам!
    Eм добре де ти как ще кажещ кво ше става например след 5 минути?Ти може да имаш намерение да излезнеш след 5 мин. с приятели на разходка,но точно тогава нещо може да се обърка!Нали щеше да настъпи краят на света през 2001?!Това също го бяха предрекли Исак Нютон или Нострадамус със баба Ванга!Но както виждащ светът все още съществува и това предречие не се е сбъднало.Недей тука да говориш такива простотий и да пълниш форума с небивалици,защото никой не е 100 % сигурен,че тогава ще настъпи краят.Може да настъпи след 3 дена!Откъде знаеш?Никой не го е предрекъл.И никой НЕ МОЖЕ да го твърди,че 2012 ще умрем.Това са пълни небивалици и тоя автор го пише всичко тва само и само да си изкара малко повече пари както и тия другите дето тоооолкова вече им славиш книгите.Поогледай се малко около себе си....не виждаш ли,че в този свят всичко се прави за пари?Не го и забеляза вече?Пак казвам-никой не е сигурен кога ще настъпи краят на човечеството.И кво искаш да ми кажеш,че когато всички умираме през 2012 ти ше ни гледаш и ше ни се смеш ли?!Пффффф....гади ми се от такива като тебе
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

anonymous546178
    Guest
    Neiskam da raznasiam dopulnitelna propaganda no vse pak. Pravitelstvata verno prikrivat razli4ni izsledvania, no nikoi ne e kazal 4e ima ne6to verno v tova!
    Imam spomeni 4e biaha kazali ne6to za godinata 2000. Tui nare4enia "proekt 2000". Tva triabva6e da bude kraia na sveta ... da ama ne !
    ima6e i tvurdenie za 2006 godina , niakude si bilo kazano 4e togava 6te e denq na stra6niq sud opisan v bibliqta.... da ama ne
    sa ve4e po4naha za 2012 6te umrem si4ki da be.. sektanski izkazvania
    interesnoto e 4e se prez 6 godini gi menkat taka 4e o4akvaite da mrem i kum 2018

Абе то се някога ше се мре ама що да е толкова скоро

Мега фен Аватара на Spider4eto
    и кво накрая се оказа, че ще еволюираме

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    и кво накрая се оказа, че ще еволюираме
    Абе и така сме си добре

Град
    Долината На Идиотщината
    оффф стига с тия филми-планетата х,пророчествата на Исак Нютон,не разбрахте ли че това са само глупости създадени от идиоти който няма с какво да си запълват времето докато седят на компютъра,Норвегия строяла подземни бункери и лагери-щом на Норвегия има място за всички да живеят върху земята значи ще има и място за тях под земята,глупостите за запасите и тем подобни не съществуват,тоя тъпанар който е написал тая статия сега наистина се радва че толкоз много хора са се вързали на простотията която е сътворил,като пример мога да дам сектантите от града ми който също бяха чели че на определена дата по миналата година изведнъж сме щяли да изгорим всички и да умрем и само подготвените щяли да оживеят,това е същата глупост която няма да се случи,стига четохте и стига се връзвахте на глупостите писани от 16 годишни дебели пъпчасали момченца който нямат приятели и като няма какво да правят на компа пишат простотии,и на мен нищо не ми пречи да с е поровя малко да наисустя няколко имена имащи връзка със унищожаване на света пророчества и тем подобни и да започна и аз да пиша как през 2013 озоновият слой ще се разпадне и всички ще изгорим,само подготвените ще оцелеят...как ще оцелеят като слоят вече го няма?замислете се тва не е рана която ще зарасне,щом веднъж изчезне втори път няма да се появи,така че всички ще умрат...глупостите за Норвегия и за подземните лагери не са истина,всичко е измислица...живейте си живота хора защото е кратък не позволявайте такива тъпотии да ви го развалят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си