- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момче на 17 се обеси в Дупница...
Днес разбрах за тази трагедия и като се замисля, бил е много близо и до училището ми, и до дома ми...![]()
![]()
Ужасена съм.Разнесоха се слухове, че е имало и свидетели...
http://www.dupnica.eu/index.php?opti...k=view&id=2992
щом не си е отрязала главата с моторна резачка, не е сензация....
лееейм.....![]()
Това е мн лошо,жалкото е че се случва всеки де.Нека почива в мир.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
много странен израз,а? "почивай в мир, пешо, че като почне мача, ще те събудим"Първоначално написано от valentinka_1990
![]()
Почиваи в мир![]()
Тцтц тва е много идиотско да се самоубиеш.
The Spark
А ако ти беше без роднини, без приятели, без пари, без дом, захвърлен ей така в нищото, нямаше да можеш да го напишеш дори.
Всеки решава кво да прави с живота си, след като не смята, че има смисъл да живее, битието му е мъчение и най-важното - няма кой да го убеди в противното, да му докаже, че е нужен и ценен, и да му подаде ръка, свободен е да прави със себе си квото си иска. (и не, няма нищо общо с ония педали emo kids).
и защо разни идиоти, като чуят '14-17 годишен се самоуби', решават, че тва са пуберски простотии и прояви, породени от липса на внимание?
еййй деба, аман от пишман психолози, знаете вие кво имат тия хора на главите си, баси.
Нз кво има в главата - вероятно нищо щом се е самоубил, а и независимо от всичко - за да се самоубиеш трябва да си идиот, така че да идиот е. Колкото и трудни моменти да има, могат да се преодолеят. Ако всеки се самоубиваше при някакъв проблем - до сега да няма хора на земята.
The Spark
самоубийството е за слаби хора![]()
просто явно не е имало никой до него да го подкрепи в труден момент, защото всеки има такива моменти, някои повече от другите, и много хора са си мислели за това, но винаги се намира приятел, човек, който да те прегърне и да ти каже че всичко ще бъде наред...и по този начин събираме сили да продължим напред.. да се преборим с цялата мъка... но какво ако този определен човек, който ни успокоява го няма, или просто няма никой друг, който да ни успокои..??
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
УоУ хора. Много силни станахте всички бе ? Невероятни сте, особено когато мама , татко, баба, дядо са зад гърба ви. Всеки ден когато се дотътрите при тях да им искате пари за кафенце или парцал ви прави много силни. Кой от тука въобще се е срещал с мизерията че да говори за слабости и сила. Никой щом, имате възможност да пишете в тийн форум. Ще ви видим после и вас. Погледнете в раздел в любов кой за какво плаче. Представям си ви по нататък. Жалка картинка сте. Не можете да корите човека без да знаете какво му е било на главата. Още повече че е тийн като вас, а знаем на тая възраст психиката каква е. Крехка...
Еми аз съм на тая възраст и психиката си ми е нормална... просто има индивиди ( много напоследък ) които са много зле.... А btw не поставяй всички под общ знаменател.
The Spark
Уотевър.. поредния глупак. И това ли е било емо-ритуално самоубийство?!
Абе, да се убиват... като нямат акъл за друго
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Никой не ти е казал че психиката ти е ненормална или лабилна. Просто в тийн годините ние тепърва се изграждаме като личности и сме лесно манипулируеми. Прави разлика между крехък и луд. И мога да ти кажа че на всякъде е едно и също и точно всики са под общ знаменател, защото когато 1 тийн на 13-14 изгуби родителите си това нанася сериозен демидж в/у психиката му и много малко му остава да направи глупост понеже не е свикнал с истинския живот, докато 1 30 годишен човек може в пъти по адекватно да постъпи. И него би го заболяло, но надали ще се самоубие. Това ти го давам като пример ! Сещаш ли се...сега Тъпо е да съдите момчетоЕми аз съм на тая възраст и психиката си ми е нормална... просто има индивиди ( много напоследък ) които са много зле.... А btw не поставяй всички под общ знаменател.
а ти, глупако, защо постави самоубилия се под общ знаменател? я си осмисли млако постовете и вместо да се опъваш като магаре си замълчиПървоначално написано от 5StaR
Не си прав. Понякога безизходицата довежда хората до това да прекъснат живота си, но един глупак не би осъзнал истински положението. Съгласен или не - твоя си работа. Но не давай така лекомислено оценки, защото това е глупаво.Първоначално написано от 5StaR
Луди хора... ама нека им е, да се самоубиват както си искат.. Мене ми не пука
![]()
Робинята на Quench
Ако е мангал дреме ми на кура
Йосиф Сталин е казал : "Смъртта на 1 човек е трагедия, смъртта на милиони статистика" и понеже милиони хора по света умират или се самоубиват на никой не му дреме...![]()
И като знам,че и на мене не ми дреме,понякога дори се кефя като разбера,че са убили или е умрял някой който мряза,за непознати друг път просто се базикам и се смея,но понякога когато стане въпрос за тинейджър като тоя си мисля,че това можеше и да съм аз преди няколко години.Като си помисля,че някой пъти съм мислил за такива неща и сега като знам как биха реагирали останалите(точно като мен,теб,другите гадни изруди,на които не им пука) и тая приказка на Сталин е много на място!Да почива в мир момчето и дано е щастлив там където е!Първоначално написано от Alabalaportokala
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ужас...Последната трагедия. Жалко е, че млад човек не може да намери смисъл да живее и предпочита смъртта. Каквито и да са мотивите му да го стори-гадно е, вярвам, че винаги има друг начин...
Мир на праха му![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Не знам как може да има хора, които да казват, че момчето е "идиот"?!
Толкова ли сте силни е вие, че да говорите така?!
Ако не знаете и вие сте зависими от родителите ви и не знам дали бихте се справили сами, защото на думи е лесно да се каже, че не ти пука!
Този младеж е бил до болка измъчен от живота и смея да твърдя, че никак не му е било лесно.В този дом е пълно с такива деца - без дом, без родители и роднини, без нищо...А и не искам да си представям как се държат с тях, защото живея в този град и знам какво се говори.
А и както BallFace каза, доста се прочу споменатият дом, но не с хубаво.
И може ли някой да ми каже защо си мисли, че е толкова силен и прочее, след като не е живял никога сам или без пари за безполезни работи?!?!![]()
Явно са му били слаби ангелите...слаба психика-това ми е обяснението![]()