.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    както се досетихте тфа на снимката сме а и приятелката ми.....

определено сме малки.... поне още 5-6-7 години ни трябват да се наживеем.... дано няма нищо....

а да питам може ли нещо да се пие след секс профилактично и тоя Ескалпел ли е кфо е вреди ли ако се пие без да има повод
    Еми вреден е , ама в извънреден случай може да се прежалите ( той е и скъп до колкото знам ) Затова си карайте с презервативи и всичко ще ви ок. Може и нищо да не е станало наистина , плюс че ти казваш че си сигурен ... нз вие двамата си преценявате.
    По-добре седни обаче и прочети малко по темата със секса , защото не се обиждай - изглежда не си наясно много много с предпазните средства и тн. Аз дето не съм правила секс и не смятам да правя скоро знам повече , не се излагай така човече :P

П.С Това за аборта с медикаменти звучи ужасно! Едно същество да расте в теб 4 месеца и после да го отровиш , че и има шанс да го родиш живо , ама умряло .... ужас
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от <<SilVer>>
    както се досетихте тфа на снимката сме а и приятелката ми.....

определено сме малки.... поне още 5-6-7 години ни трябват да се наживеем.... дано няма нищо....

а да питам може ли нещо да се пие след секс профилактично и тоя Ескалпел ли е кфо е вреди ли ако се пие без да има повод
    Еми вреден е , ама в извънреден случай може да се прежалите ( той е и скъп до колкото знам ) Затова си карайте с презервативи и всичко ще ви ок. Може и нищо да не е станало наистина , плюс че ти казваш че си сигурен ... нз вие двамата си преценявате.
    По-добре седни обаче и прочети малко по темата със секса , защото не се обиждай - изглежда не си наясно много много с предпазните средства и тн. Аз дето не съм правила секс и не смятам да правя скоро знам повече , не се излагай така човече :P

П.С Това за аборта с медикаменти звучи ужасно! Едно същество да расте в теб 4 месеца и после да го отровиш , че и има шанс да го родиш живо , ама умряло .... ужас
    хаха да наистина пич не е зле да се образоваш малко за методите на контрацепция. А по темата ако се притеснява толкова и е убедена,че може да е станало нещо,купи и Ескапел,но друг път внимавайте,защото тва не може да се пие всеки път. А ако на 14-ти и дойде вс е наред,цветната бременност наистина е мн рядък случай и освен това се различава от менструацията,кървенето е много по-малко.

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    абе стига сте ме поучава ли... ние си решаваме какфи предпазни средства да използваме окей?

Некфа девствена ще ми говори какфо се правя я...... имах въпрос отговориха ми стига тъпотии от ФОРУМЦИ без личен живот

Абе пич това , че не съм се чукала не значи , че нямам и най-малка сексуална култура. Колкото до въпроса ти - той нямаше да е породен , ако се пазите както си трябва

Като искаш да поемаш рискове и с това да прецакаш живота на приятелката си ( едно бебе не е най-перфектното нещо за нея ) твой си проблем.
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...

az bih pila edno escapelle

Мега фен Аватара на SunSmile
    Е, ако и дойде до 14-ти може и да е бременна, вече ти споменаха за цветната бременност. Иначе тест е най - добре. За противозачатъчните ... има мн различни едни са до 3 часа, едни до 3 дни след рисковия акт ... не знам доколко са ефективни, но е хубаво да е изпила веднага някое хапче, а не да чака ... Успехчета!!! Дано всичко е наред!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Sorry batka ama 6e se jeni6 nema kak :P

Голям фен
    Абе пич това , че не съм се чукала не значи , че нямам и най-малка сексуална култура. Колкото до въпроса ти - той нямаше да е породен , ако се пазите както си трябва

Като искаш да поемаш рискове и с това да прецакаш живота на приятелката си ( едно бебе не е най-перфектното нещо за нея ) твой си проблем.
    Да,това да си девствен и да имаш сексуална култура е добрият вариант. Лошото е,когато водиш полов живот и задаваш въпроси от типа: "Може ли след 2 седмици да се пие Ескапел?"

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Цитирай Първоначално написано от rame

Да,това да си девствен и да имаш сексуална култура е добрият вариант. Лошото е,когато водиш полов живот и задаваш въпроси от типа: "Може ли след 2 седмици да се пие Ескапел?"
    Ами нз не съм пил че да знам бе :Д

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    Ами идеята е вчера стана тфа вечерта и ако и дойде на 14ти значи сичко е точно нали.... ако не.....ЛОШО

прав ли съм или може и да дойде но.....

а за симптомите ясно че внушения ще има яко :С
    Може да и дойде и пак да е бременна.Това се нарича цветна бременност Най-добре тест за бременност
    Да, но е 1 на 1000 бремености и течението е бледорозово.
    Ако на 14-ти й дойде няма за какво да се тревожите. Ако си сигурен, че не си свършил в нея да не пие Ескапел. Те не се пият за щяло и нещяло.

Ем като има проблем , сядаш и четеш

Стискам палци ако и дойде , да не се окаже че е хилядното момиче , с което е станало гаф

Град
    Там, където е сърцето...
    Ако толкова се съмнявате по-добре да пие хапче, защото после....и незапочвайте с тва колко са вредни хапчетата, доста по-зле ще и се отрази един аборт. Според мен да пие ескапел, защото като гледам дори и той незнае де е свършил....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен

Хех,ами поразучи малко. Ако става въпрос и аз не съм пила,но знам,че крайният срок е 72 часа,и колкото по-бързо,толкова по-добре! :P

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Дали ще й дойде?

ами с приятелката ми правим секс без презарватив,..... вчера когато тръгнах да свършам,не й го съобщих,а направо си го извадих и се изпразних навън....

тя се страхува че това не е било ИЗПРАЗВАНЕ,а ДО ИЗПРАЗВАНЕ понеже не съм казал на момента,че свършам....

надявам се да ме разберете.... та идеята е,че ако НЕДАЙ СИ БОЖЕ нещо е станало.....дали до 14ти,(тогава трябва да й дойде) ще протечат тези ПРОЦЕСИ при,които НЯМА ДА Й ДОЙДЕ....

до 14ти да чакаме ли да видим дали ще дойде..... аз съм 99 и 9 сигурен,че сичко е точно,но......

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Споко ве пич според мен няма закво да се тревожиш ама за всеки случай изчакайте

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei

2)Ne se kazva Eskapel,a Eskapelle!
    Чете се Ескапел,защото думата "elle" е френска (означава "тя"),а тези,които учат френски като мен,знаят,че последните букви често не се четат,освен ако няма ударение.Elle се чете "ел".

А по темата вече доста са отговаряли,така че няма смисъл и аз да повтарям казаното от всички до тук.Успех.

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei

2)Ne se kazva Eskapel,a Eskapelle!
    Чете се Ескапел,защото думата "elle" е френска (означава "тя"),а тези,които учат френски като мен,знаят,че последните букви често не се четат,освен ако няма ударение.Elle се чете "ел".

А по темата вече доста са отговаряли,така че няма смисъл и аз да повтарям казаното от всички до тук.Успех.
    Мдам правилно , 6-ца по френски :P

А иначе по темата: той докато се накани да предпиеме каквото и да е , срока за хапчетата изтече , таи че ... му остава само да стиска палци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си