- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ще й дойде?
Еми вреден е , ама в извънреден случай може да се прежалите ( той е и скъп до колкото знам ) Затова си карайте с презервативи и всичко ще ви ок. Може и нищо да не е станало наистина , плюс че ти казваш че си сигурен ... нз вие двамата си преценявате.Първоначално написано от sharkybul
По-добре седни обаче и прочети малко по темата със секса , защото не се обиждай - изглежда не си наясно много много с предпазните средства и тн. Аз дето не съм правила секс и не смятам да правя скоро знам повече , не се излагай така човече :P
П.С Това за аборта с медикаменти звучи ужасно! Едно същество да расте в теб 4 месеца и после да го отровиш , че и има шанс да го родиш живо , ама умряло .... ужас![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
хаха да наистина пич не е зле да се образоваш малко за методите на контрацепция.Първоначално написано от <<SilVer>>
А по темата ако се притеснява толкова и е убедена,че може да е станало нещо,купи и Ескапел,но друг път внимавайте,защото тва не може да се пие всеки път.
А ако на 14-ти и дойде вс е наред,цветната бременност наистина е мн рядък случай и освен това се различава от менструацията,кървенето е много по-малко.
![]()
абе стига сте ме поучава ли... ние си решаваме какфи предпазни средства да използваме окей?
Некфа девствена ще ми говори какфо се правя я...... имах въпрос отговориха ми стига тъпотии от ФОРУМЦИ без личен живот
Абе пич това , че не съм се чукала не значи , че нямам и най-малка сексуална култура. Колкото до въпроса ти - той нямаше да е породен , ако се пазите както си трябва![]()
Като искаш да поемаш рискове и с това да прецакаш живота на приятелката си ( едно бебе не е най-перфектното нещо за нея ) твой си проблем.![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Е, ако и дойде до 14-ти може и да е бременна, вече ти споменаха за цветната бременност. Иначе тест е най - добре. За противозачатъчните ... има мн различни едни са до 3 часа, едни до 3 дни след рисковия акт ... не знам доколко са ефективни, но е хубаво да е изпила веднага някое хапче, а не да чака ... Успехчета!!! Дано всичко е наред!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Sorry batka ama 6e se jeni6 nema kak :P
Да,това да си девствен и да имаш сексуална култура е добрият вариант.Първоначално написано от <<SilVer>>
Лошото е,когато водиш полов живот и задаваш въпроси от типа: "Може ли след 2 седмици да се пие Ескапел?"
![]()
Ами нз не съм пил че да знам бе :ДПървоначално написано от rame
Да, но е 1 на 1000 бремености и течението е бледорозово.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Ако на 14-ти й дойде няма за какво да се тревожите. Ако си сигурен, че не си свършил в нея да не пие Ескапел. Те не се пият за щяло и нещяло.
Ем като има проблем , сядаш и четешПървоначално написано от sharkybul
![]()
![]()
Стискам палци ако и дойде , да не се окаже че е хилядното момиче , с което е станало гаф![]()
Ако толкова се съмнявате по-добре да пие хапче, защото после....и незапочвайте с тва колко са вредни хапчетата, доста по-зле ще и се отрази един аборт. Според мен да пие ескапел, защото като гледам дори и той незнае де е свършил....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Хех,ами поразучи малко.Първоначално написано от sharkybul
Ако става въпрос и аз не съм пила,но знам,че крайният срок е 72 часа,и колкото по-бързо,толкова по-добре! :P
Споко ве пичПървоначално написано от sharkybul
според мен няма закво да се тревожиш ама за всеки случай изчакайте
![]()
Чете се Ескапел,защото думата "elle" е френска (означава "тя"),а тези,които учат френски като мен,знаят,че последните букви често не се четат,освен ако няма ударение.Elle се чете "ел".Първоначално написано от Lorelei
А по темата вече доста са отговаряли,така че няма смисъл и аз да повтарям казаното от всички до тук.Успех.![]()
Мдам правилно , 6-ца по френски :PПървоначално написано от Undying
А иначе по темата: той докато се накани да предпиеме каквото и да е , срока за хапчетата изтече , таи че ... му остава само да стиска палци![]()