.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Как да го отрежа

Моля дайте съвет как най-тактично да зарежа момче
    не искам да ме намрази и запсува

Град
    Terra incognita!
    Просто му казваш директно,че искаш раздяла,няма какво да се овърта.Естествено ще му е гадно,но истината понякога боли!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Фен
    Град
    House Music
    по най простия начин , излезте кажи му така и така , няма да върви просто нашата връзка нека си останем само приятели (не че ще си останете де) но това е най приемливият начин ! Успех
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

може ли по скайп

По-добре го направи лично. Но каквото и да му кажеш, ако има чувства към теб, ще му стане гадно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    House Music
    Цитирай Първоначално написано от Moon`Girl
    може ли по скайп
    Друг начин е да му отказваш постоянно да се виждате , прави се на луда , момчетата са много търпеливи (някой) но имат и предел , накрая той сам ще те попита искаш ли да продължите или не
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Най-добре му кажи лично истинската причина за която искаш да го оставиш не го лъжи

Мега фен Аватара на koalka
    Недей по скайп, гадно ще е.

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Емии, малко гадно се получава по скайп, ама зависи какви са ви отношенията. Една приятелка така отряза нейн бивш, ама той си знаеше, че тя обича друг и без това... И все пак беше кофти.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Най-добре му кажи лично истинската причина за която искаш да го оставиш не го лъжи
    И аз мисля, че трябва да си честна с него... а и така шанса да останете приятели е по-голям
    DrEsS.mE.uP.iN.DiAmOnDsSs.

Град
    Ст.Загора ;)
    malko e tapi4ko po skype za6toto izliza 4e te e starh. ama kakto i da my go kaje6 istinata boli dori i nai dobri priqteli da si ostanete pak 6te boli
    FeeL the HOUSE music

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    може ли по скайп

Може, ако не ти пука за него и не мислиш за напред да имате нещо общо помежду ви.. (по тая логика, ако не искаш да сте уж приятели за напред, го късай както ти е най-лесно), но ако искаш да имате добри взаимоотношения за напред, скъсай го директно и му кажи истината, защото рано или късно лъжата излиза наяве
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Най-добре му го кажи директно.НЕ по телефон, скайп, SMS, защото така ще му покажеш че поне малко си държала на него, и ще се почувства по-добре.Не увъртай и не му възлагай надежди, че може някакси да спаси връзката ви.Сащо така не му казвай, че искаш да си останете приятели, защото фразата е гадна.
    Желая ти успех!

Направи го лично и му кажи че искате да си останете приятели! Успех!

еми то не е сериозно ходене vijdame se rqdko osven kato se seti da me potursi da ne mu vdigam da se praa 4e nezabelqzvam kato mi pishe v skype mn li e grybo

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Де да знам ... чудя се , като момче .. аз нали съм малко различен , обичам каквото има , да се каже ... не знам ... кажи му , обясни му ..
    Ако ли не , подари му без повод една ножица .. дано разбере от намека
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Тва за приятелите зависи и от момчето , щот ако е разбрано ше разбере че ти неискаш да си с него повече и няма да те тормози и ше та кани по някой път на кафенце мафенце и ше сте супер ( поне аз така направих с момичето което ме заряза )

Голям фен Аватара на 8992
    Казваш му НЕ и точка като не го харесваш кфо звезди ли тряя да му сваляш да не се убиди друг е въпроса ако искаш да сте приятели трябва да му обясниш че го приемаш само като такъв и нищо повече

Re: Как да го отрежа

няма начин да не те намрази и псува.... момчетата трудно преглъщат като 1 момиче ги зареже..
    btw ти сигурна ли си че искаш да късате??

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    po - dobre direktno go napravi, zashtoto ako zapochnesh da go izbqgvash i t.n pove4e shte go boli i nakraq kato mu kajesh 4e ne iskash da ste zaesno napravo shte go suborish.Po dobre direktno i gledai posle da ne se vijdate za da go prejivee po - burzo.

от толкоз връзки едно нещо ми е просто пределно ясно:зарежеш ли момче с добро ти се качва на главата!..Сиг не всички са такива,ама поне тези,които аз зарязах направо ми изядоха нервичките..Затова или се праиш на луда-не отг на обажданията му,не му пишеш в скайп,гледаш да не се виждате,или просто му казваш ясно : Не става пич сори..айде чао.. и готово айде успех :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Недей по скайп, гадно ще е.
    Не е само гадно,ами и супер тъпо!Ако сте в 5-ти клас,тогава може,но ако сте нагоре,вземи се стегни и като голям човек му кажи в очите.
    И такъв вариант,да му кажеш,и да не му стане гадно НЯМА,освен ако няма чуства към теб,което не е много смислено,щом все пак имате връзка би трябвало и чуства да има и така.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Казваш истината.

ПП - Малко момчета са достатъчно зряли, за да разберат, че не искаш да продължиш с тях. След като не разбират може да те намразят или запсуват.

Животът е адът описан в Библията!

Ако не ти пука за него му пишеш по скайп "Вината не е в теб, ти си мн добър.." бла, бла, бла и накрая пишеш "просто нямам време за момчета"
    А ако държиш на него му обясни лично защо постъпваш така

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Как да го отрежа

Ми кажи му го в очите ,че не искаш да го лъжеш и че искаш да се разделите ...Аз лично ще направя евала на някое момиче ако дойде и ми каже всичко в очите без да ме върти и да ме лъже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си