.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 179

Якички момчета :)

Интересно ми е дали ви прави впечатление (говоря за момичетата) ако видите здравичко момче, релефно и т.н.. В смисъл за момчетата тялото на момичето е изключително важно, при вас как е заглеждате ли се или изобщо не ви прави впечатление.

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    абе аз като видя момче което се е трудило за 1 красиво тяло ми иде да отида да му стисна ръката.....

НАЙ ТЪПОТО Е,че много от ТЕЗИ тела са издувки от химии,а този БЪРЗ начин за натрупване и оформяне на мусколи не ми се нрави...

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Razbira se,che se zaglejdam i razbira se,che mi pravi vpechatlenie.V povecheto sluchai obache to e otricatelno.Kato vsqko sebeuvajavshto se momiche iskam momcheto do men da izglejda dobre,da e dobre poddyrjan i t.n.,no tova opredeleno ne znachi,che trqbva da go delq sys zalata ili da mu se molq da mi otdeli 10 minuti sled kozmetichkata.Nqma da stane.Nqmam nishto protiv fitnesa,namiram go za dobyr nachin za poddyrjane na forma,stiga to viseneto v zalata da byde samo trenirovka,a ne obsyjdane i samonavivane za nai-novite hapove za naduvane!Chestno kazano predpochitam priqtelqt mi vmesto da si gubi po 3 chasa na den v zalata,da gi prekarva v chetene na knigi ili v neshto obogatqvashto kulturata i poznaniqta mu,za da moje da izpykne ne s "edni gyrdi napred",ami s intelekt i bogata obshta kultura.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    абе аз като видя момче което се е трудило за 1 красиво тяло ми иде да отида да му стисна ръката.....

НАЙ ТЪПОТО Е,че много от ТЕЗИ тела са издувки от химии,а този БЪРЗ начин за натрупване и оформяне на мусколи не ми се нрави...
    Imenno za tova govoreh i az.Evala na tozi,koito s trud i bez himiq si e izvaiql tqloto.Vsichki ostanali sa gadni hapove,koito na 35 shte sa razvlecheni i ujasTni.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    Sliven
    Ооо да !!!Обожавам момчта с поддържани тела
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Добре е момчето да си поддържа фигурата, но за мен в никакъв случай не е най-важното......е не говорим за някой разплут тюлен.....а такива нашмугани с химия пък най-мразя.....отвращават ме
    Момиче съм

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми.. не съм фенка на здравите тела(особено тея дето са.. напомпани), иначе, да, разбира се, че харесвам хубави тела, но под хубави аз разбирам просто оформени и които не се набиват лесно на очи.., а и видя ли напомпано момче.. правя асоциация с тъпота..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

На мен ми хареснат стегнати тела,особено коремчета,ама не и мускули.Ии телата,които харесвам едва ли могат да бъдат лесно забелязани на улицата...В смисъл не изпъкват като нещо особено,изглеждат нормално.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    На мен ми хареснат стегнати тела,особено коремчета,ама не и мускули.Ии телата,които харесвам едва ли могат да бъдат лесно забелязани на улицата...В смисъл не изпъкват като нещо особено,изглеждат нормално.
    И аз съм на това мнение !

Еее.. не е ли по-добре да не е 60 кг, а да си е по-едричък, но релефен (с плочки млочки...) Все пак да се вижда, че е здравичък не само като е гол.... :]
    Пак казвам. Интересуват ме само женски мнения. Иначе аверите кочове са на мнение - колкото повече, толкова повече....

Град
    In your dreams ;)
    Ne kazvam,che e po-dobre,no povqrvai,che malko momicheta se vpechatlqvat ot 100 kg hapove...

Цитирай Първоначално написано от qkChO
    Еее.. не е ли по-добре да не е 60 кг, а да си е по-едричък, но релефен (с плочки млочки...) Все пак да се вижда, че е здравичък не само като е гол.... :]
    Ми според мен не е по-добре...Но всеки с предпочитанията си =) Има много момичета,които си умират точно за описаният по-горе тип.

Град
    varna
    ami az sushto treniram no bez himiq !!! i si mi haresva moeto tqlo mnogo mnogo ne mi puka za mnenieto na momichetata :P hubavo e kato e dobre oformeno relefno ne mnogo gramadno a prosto stegnato s pod4ertani muskuli! na men mnogo sa mi smeshni nazobenite komleksari po diskotekite na koito racete prilichat na bidoni s voda i sa s papchasa li gyrbove ot steroidite i gledat losho a prosto sa edna boza ai kato ne si simpatqga v lice nqma mnogo smisal da stavash kultorist

Цитирай Първоначално написано от MAiK88
    ami az sushto treniram no bez himiq !!! i si mi haresva moeto tqlo mnogo mnogo ne mi puka za mnenieto na momichetata :P hubavo e kato e dobre oformeno relefno ne mnogo gramadno a prosto stegnato s pod4ertani muskuli! na men mnogo sa mi smeshni nazobenite komleksari po diskotekite na koito racete prilichat na bidoni s voda i sa s papchasa li gyrbove ot steroidite i gledat losho a prosto sa edna boza ai kato ne si simpatqga v lice nqma mnogo smisal da stavash kultorist
    Мдааа... Точно това имах предвид - стегнато тяло, малка талия, преса, не ГРАМАДЕН, но не и клиощав - да си личи поне с тениска като си, че си спортист, но не и да крещи - аз съм бодилбидър. Ако тва не ви харесва, значи не може да ви се угоди момичета .

Град
    In your dreams ;)
    Мдааа... Точно това имах предвид - стегнато тяло, малка талия, преса, не ГРАМАДЕН, но не и клиощав - да си личи поне с тениска като си, че си спортист, но не и да крещи - аз съм бодилбидър. Ако тва не ви харесва, значи не може да ви се угоди момичета .
    Ne!Tochno zatova govorim,momcheta!Razbrahme se

mom4e s qk relef pravi super vpe4atlenie a nqkuf razplut nikoi ne go zabelqzva

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Ne!Tochno zatova govorim,momcheta!Razbrahme se
    От сега нататък съм готин :P

Град
    In your dreams ;)
    Xa-xa.Shtom kazvash. :P

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    не ми говорете за хубави тела..... преди година се кефех та дори гордеел с тялото си..... са понякога есвам се гледам.... и сравнявам със снимки клипове....смех смех

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    а и видя ли напомпано момче.. правя асоциация с тъпота.. [/color][/b]
    много грешно мила... доста често е така, но определено не винаги

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от logarex
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    а и видя ли напомпано момче.. правя асоциация с тъпота.. [/color][/b]
    много грешно мила... доста често е така, но определено не винаги
    Da,taka e.Fakt e,che sym popadala na stoinostno izkliuchenie.

Офффф тва да съдиш за акъла по телосложението е пълна глупост!!! Първото което е съдиш по разни охрани на дискотеки и прочие, които наистина са тъпи, но това не е защото са яки, а защото са си тъпи, а са яки, защото са се хванали със фитнеса, за да станат охрана - за друго не стават. Просто наистина много често тъпите момчета виждайки, че за друго не стават се хващат с щанги - няма лошо, като са тъпи, поне да са здрави. Обаче такива заключения - здрав->тъп са абсурдни...

Град
    In your dreams ;)
    Офффф тва да съдиш за акъла по телосложението е пълна глупост!!! Първото което е съдиш по разни охрани на дискотеки и прочие, които наистина са тъпи, но това не е защото са яки, а защото са си тъпи, а са яки, защото са се хванали със фитнеса, за да станат охрана - за друго не стават. Просто наистина много често тъпите момчета виждайки, че за друго не стават се хващат с щанги - няма лошо, като са тъпи, поне да са здрави. Обаче такива заключения - здрав->тъп са абсурдни...
    Az ne izhojdam ot tam,che vynshniqt vid opredelq nalichieto na umstven bagaj.Az rasyjdavam taka,che vremeto koeto toi e prekaral vyv fitnesa e mojelo da byde prekarano v chetene na knigi naprimer.Plius tova ot ne malkoto "qki" momcheta,koito poznavam povecheto sa mega posredstveni!Razbira se ne trqbva da se obobshtava,no...

Град
    varna
    taka si e !!! zdrav -> tup nikak ne e vqrno pove4eto nazobeni ohrani sa si tupi4ki i kompleksirani no ne vsi4ki vinagi ima izklucheniq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си