.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 179
    Лъжа ще е , ако кажа че не се заглеждам, ама поне за мен това не е толкова важно...стига да не прилича на чувал с картофи

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от qkChO
    Офффф тва да съдиш за акъла по телосложението е пълна глупост!!! Първото което е съдиш по разни охрани на дискотеки и прочие, които наистина са тъпи, но това не е защото са яки, а защото са си тъпи, а са яки, защото са се хванали със фитнеса, за да станат охрана - за друго не стават. Просто наистина много често тъпите момчета виждайки, че за друго не стават се хващат с щанги - няма лошо, като са тъпи, поне да са здрави. Обаче такива заключения - здрав->тъп са абсурдни...

Нека направим едно разграничение:
    1.Трениране и епизодично посещаване на зала за поддържане на тялото и добра фигура. Без прием на каквито и да било добавки.
    2.Блъскане и третиране на тялото с цел извънгабаритни размери на мускули.

Смятам че що се отнася до първото, то далеч неможе да се отнесеш към един човек: "щом е як, той е тъп...нямал к'во да прави, хванал щангите"... Много мои приятели тренират. Някои bodybuilding, други за поддържане. Както и аз се причислявам към последните. Не мисля че има нещо лошо да имам стегнато и релефно тяло, както и бих предпочел това във всяко едно момиче. Външният вид е едно от най-важните неща, за който и от двата пола да е
    ~ EviL DeViL ~

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Az rasyjdavam taka,che vremeto koeto toi e prekaral vyv fitnesa e mojelo da byde prekarano v chetene na knigi naprimer.
    то и седенето пред компа може да се прекарва в четене на книги по същата логика :P

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от logarex
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Az rasyjdavam taka,che vremeto koeto toi e prekaral vyv fitnesa e mojelo da byde prekarano v chetene na knigi naprimer.
    то и седенето пред компа може да се прекарва в четене на книги по същата логика :P
    Razbira se.Razlikata e,che dokato sedna primerno na kompa uj da si gubq vremeto s gluposti,shte otvorq nqkoq interesna statiq i shte se zacheta,posle druga i taka i vse pak shte obogatq obshtata si kultura,dokato v zalata procesa bi bil leko zatrudnen.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Аиде сега... 1 час дневно 5 пъти в седмицата мисля не е кой знае колко...пък и така погледнато в залата се създават контакти тва онова... плюсове бол

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Kato chovek,koito ne e stypval na takova mqsto e nqkak si razbiraemo da ne razbiram za kakvo mi govorite.Da kajem,che priemam pliusovete i i gotovo.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Еми.. не съм фенка на здравите тела(особено тея дето са.. напомпани), иначе, да, разбира се, че харесвам хубави тела, но под хубави аз разбирам просто оформени и които не се набиват лесно на очи.., а и видя ли напомпано момче.. правя асоциация с тъпота..

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    а и видя ли напомпано момче.. правя асоциация с тъпота..

~ EviL DeViL ~

естествено, че се заглеждам по красиви мъжки тела, но под красиви разбирам стегнати, с леки мускули, не си падам по някои от типа на Митьо Крика, независимо колко много разбира от хранене и тренировки.
    SMILE FOR ME NOW

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Дейм , виждам, че повечето момичета ги интересува ..
    Жалко , аз съм ви безинтересен ..
    Освен с ръста си , с друго явно не мога да впечатля ..

Принципно , съм против това да "робуваш" на идеала си за нещо .. разбира се , че бих се постегнал малко , някой и друг мускул да направя , не за себе си , ами може би да я накарам да се чувства сигурна като е в ръцете ми , но не и да се перча с това

Искам да стана .. такъв какъвто живота ме направи , а не да се променям .. защото всяко действие си има равно по сила противодействие .. след време ще има друг ефект ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Re: Якички момчета :)

Интересно ми е дали ви прави впечатление (говоря за момичетата) ако видите здравичко момче, релефно и т.н.. В смисъл за момчетата тялото на момичето е изключително важно, при вас как е заглеждате ли се или изобщо не ви прави впечатление.

zavisi kakvo govorqt o4ite mu i kakvo e durjanieto ako e nqkakuv nadut selqk bez pokritie edva li 6te oburna vnimanie
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    абе аз като видя момче което се е трудило за 1 красиво тяло ми иде да отида да му стисна ръката.....

НАЙ ТЪПОТО Е,че много от ТЕЗИ тела са издувки от химии,а този БЪРЗ начин за натрупване и оформяне на мусколи не ми се нрави...
    И аз мисля така.

Това с хубавите, набити, яки тела и т.н. върши работа само до 15-16 годишна възраст при момиченцата.
    Т.е. допреди да им дойде акъла в главата

След това почва друго да се оценя

Като цяло се забелязват според мен стегнатите тела, или поне леко оформените (малко по-различните) при дамите поне над 17-18 година възраст
    Лично наблюдение
    Аз бях напомпан преди години и ми вършеше работа сред момиченцата. (не чак това беше целта, но донякъде и това). Сега вече не тренирам и съм само оформен и постегнат и пак ми върши работа. Пак се забелязва от по-големите, само че

Зависи в каква възраст си и какво ти трябва е
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    v edno sypersko grad4e
    Еми.. не съм фенка на здравите тела(особено тея дето са.. напомпани), иначе, да, разбира се, че харесвам хубави тела, но под хубави аз разбирам просто оформени и които не се набиват лесно на очи.., а и видя ли напомпано момче.. правя асоциация с тъпота..
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    кво стана с пълнежа на главътъ

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    абе аз като видя момче което се е трудило за 1 красиво тяло ми иде да отида да му стисна ръката.....

НАЙ ТЪПОТО Е,че много от ТЕЗИ тела са издувки от химии,а този БЪРЗ начин за натрупване и оформяне на мусколи не ми се нрави...
    I az sym na tova mnenie намирам за секси ,мъж не толкова мусколест ,но всеки случай не слаб + побърквам се ако има плочки на корема ,лелеее

Град
    *in a pink dream*
    moq si mi e dostatychno qkichyk , no da , haresvam po-visoko i po-zdravi .... se pak moite razmeri trqq da se kompensirat

spored gospojata po biologiq tova mi e genetichno zalojeno , da si tyrsq zrav i edyr individ za razplod , za da mi e hubavo potomstvoto
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    + побърквам се ако има плочки на корема ,лелеее

искаш да им пуснеш езиче ли :P
    ~ EviL DeViL ~

Повече от фен
    Еее.. не е ли по-добре да не е 60 кг, а да си е по-едричък, но релефен (с плочки млочки...) Все пак да се вижда, че е здравичък не само като е гол.... :]
    Пак казвам. Интересуват ме само женски мнения. Иначе аверите кочове са на мнение - колкото повече, толкова повече....
    az nesum na tfa mnenie... se pak sum 67 kg i ne mi li4at 6ot ne sum lepnat 4algar. ina4e si sportuvam i nqqm izli6ni kilogrami :P

spored men nai-vajno e liceto,posle viso4inata,4ak togava zabelqzvam tqloto,ako purvite dve sa nice,tretoto ne e 4ak tolkova vajni.e,razbira se da ne e nqkoi plondir ili herbarii,no da ne zabravqme,4e otno6enieto i razbiratelstvoto sa nai-vajni

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Интересно ми е дали ви прави впечатление (говоря за момичетата) ако видите здравичко момче, релефно и т.н.. В смисъл за момчетата тялото на момичето е изключително важно, при вас как е заглеждате ли се или изобщо не ви прави впечатление.
    Тук трябва да отговорят момичетата като цяло ,но само ще добавя ,че повечето от момичетата ,с които съм бил са ми казвали за тялото ми и по мои впечатления много харесват това ,някой да има красиво тяло и да се поддържа добре както тялото така и визията като цяло - дрехи коса и т.н

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Тук трябва да отговорят момичетата като цяло ,но само ще добавя ,че повечето от момичетата ,с които съм бил са ми казвали за тялото ми и по мои впечатления много харесват това ,някой да има красиво тяло и да се поддържа добре както тялото така и визията като цяло - дрехи коса и т.н
    Така е бате, нормално да ти се кефи - нали ходи с теб. И шишкав да си и клиощав да си гаджето ти ше ти каже, че си готян, за тва търся по обективно мнение сещаш се

Еее.. не е ли по-добре да не е 60 кг, а да си е по-едричък, но релефен (с плочки млочки...) Все пак да се вижда, че е здравичък не само като е гол.... :]
    Пак казвам. Интересуват ме само женски мнения. Иначе аверите кочове са на мнение - колкото повече, толкова повече....
    Аз ги харесвам якички Моята мъжка половинка се занимава сериозно с бодибилдинг вече няколко години и мога само да се възхищавам на постиженията му. Ходи 5 дена в седмицата на фитнес, на всяка половин година зоби и се поддържа. Най-вероятно ще работим заедно за да спре зобта след 2-3 години, но засега той е преценил, че така е добре. Пък и ненапразно използва връзките си за да си осигури по-качествена зоб Та, и аз съм на това мнение.. Колкото повече толкова по-добре!

spored men nai-dobroto mujko tqlo e ot tipa na Channing Tatum i Enrique Iglesias i se stremq kym takowa

Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Аз ги харесвам якички Моята мъжка половинка се занимава сериозно с бодибилдинг вече няколко години и мога само да се възхищавам на постиженията му. Ходи 5 дена в седмицата на фитнес, на всяка половин година зоби и се поддържа. Най-вероятно ще работим заедно за да спре зобта след 2-3 години, но засега той е преценил, че така е добре. Пък и ненапразно използва връзките си за да си осигури по-качествена зоб Та, и аз съм на това мнение.. Колкото повече толкова по-добре!
    hm,na kolko si?11?twoqta detska naiwnost q imah kagato bqh na 7

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си