- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Якички момчета :)
Първоначално написано от qkChO
Нека направим едно разграничение:
1.Трениране и епизодично посещаване на зала за поддържане на тялото и добра фигура. Без прием на каквито и да било добавки.
2.Блъскане и третиране на тялото с цел извънгабаритни размери на мускули.
Смятам че що се отнася до първото, то далеч неможе да се отнесеш към един човек: "щом е як, той е тъп...нямал к'во да прави, хванал щангите"...Много мои приятели тренират. Някои bodybuilding, други за поддържане. Както и аз се причислявам към последните. Не мисля че има нещо лошо да имам стегнато и релефно тяло, както и бих предпочел това във всяко едно момиче.
Външният вид е едно от най-важните неща, за който и от двата пола да е
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
то и седенето пред компа може да се прекарва в четене на книги по същата логика :PПървоначално написано от Lorelei
Razbira se.Razlikata e,che dokato sedna primerno na kompa uj da si gubq vremeto s gluposti,shte otvorq nqkoq interesna statiq i shte se zacheta,posle druga i taka i vse pak shte obogatq obshtata si kultura,dokato v zalata procesa bi bil leko zatrudnen.Първоначално написано от logarex
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Аиде сега... 1 час дневно 5 пъти в седмицата мисля не е кой знае колко...пък и така погледнато в залата се създават контакти тва онова... плюсове бол![]()
Kato chovek,koito ne e stypval na takova mqsto e nqkak si razbiraemo da ne razbiram za kakvo mi govorite.Da kajem,che priemam pliusovete i i gotovo.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
естествено, че се заглеждам по красиви мъжки тела, но под красиви разбирам стегнати, с леки мускули, не си падам по някои от типа на Митьо Крика, независимо колко много разбира от хранене и тренировки.
SMILE FOR ME NOW
Дейм , виждам, че повечето момичета ги интересува ..
Жалко , аз съм ви безинтересен ..
Освен с ръста си , с друго явно не мога да впечатля ..
Принципно , съм против това да "робуваш" на идеала си за нещо .. разбира се , че бих се постегнал малко , някой и друг мускул да направя , не за себе си , ами може би да я накарам да се чувства сигурна като е в ръцете ми , но не и да се перча с това
Искам да стана .. такъв какъвто живота ме направи , а не да се променям .. защото всяко действие си има равно по сила противодействие .. след време ще има друг ефект ...
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Първоначално написано от qkChO
zavisi kakvo govorqt o4ite mu i kakvo e durjanieto ako e nqkakuv nadut selqk bez pokritie edva li 6te oburna vnimanie
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
И аз мисля така.Първоначално написано от sharkybul
![]()
Това с хубавите, набити, яки тела и т.н. върши работа само до 15-16 годишна възраст при момиченцата.
Т.е. допреди да им дойде акъла в главата
След това почва друго да се оценя
Като цяло се забелязват според мен стегнатите тела, или поне леко оформените (малко по-различните) при дамите поне над 17-18 година възраст
Лично наблюдение
Аз бях напомпан преди години и ми вършеше работа сред момиченцата. (не чак това беше целта, но донякъде и това). Сега вече не тренирам и съм само оформен и постегнат и пак ми върши работа. Пак се забелязва от по-големите, само че
Зависи в каква възраст си и какво ти трябва е![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
кво стана с пълнежа на главътъ![]()
I az sym na tova mnenieПървоначално написано от sharkybul
намирам за секси ,мъж не толкова мусколест ,но всеки случай не слаб + побърквам се ако има плочки на корема ,лелеее
![]()
![]()
moq si mi e dostatychno qkichyk , no da , haresvam po-visoko i po-zdravi .... se pak moite razmeri trqq da se kompensirat![]()
spored gospojata po biologiq tova mi e genetichno zalojeno , da si tyrsq zrav i edyr individ za razplod , za da mi e hubavo potomstvoto![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
искаш да им пуснеш езиче ли :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
az nesum na tfa mnenie... se pak sum 67 kg i ne mi li4at 6ot ne sum lepnat 4algar. ina4e si sportuvam i nqqm izli6ni kilogrami :PПървоначално написано от qkChO
spored men nai-vajno e liceto,posle viso4inata,4ak togava zabelqzvam tqloto,ako purvite dve sa nice,tretoto ne e 4ak tolkova vajni.e,razbira se da ne e nqkoi plondir ili herbarii,no da ne zabravqme,4e otno6enieto i razbiratelstvoto sa nai-vajni![]()
Тук трябва да отговорят момичетата като цяло ,но само ще добавя ,че повечето от момичетата ,с които съм бил са ми казвали за тялото ми и по мои впечатления много харесват това ,някой да има красиво тяло и да се поддържа добреПървоначално написано от qkChO
както тялото така и визията като цяло - дрехи коса и т.н
Така е бате, нормално да ти се кефи - нали ходи с теб. И шишкав да си и клиощав да си гаджето ти ше ти каже, че си готян, за тва търся по обективно мнениеПървоначално написано от Deja-Vu
сещаш се
Аз ги харесвам якичкиПървоначално написано от qkChO
Моята мъжка половинка се занимава сериозно с бодибилдинг вече няколко години и мога само да се възхищавам на постиженията му. Ходи 5 дена в седмицата на фитнес, на всяка половин година зоби и се поддържа. Най-вероятно ще работим заедно за да спре зобта след 2-3 години, но засега той е преценил, че така е добре. Пък и ненапразно използва връзките си за да си осигури по-качествена зоб
Та, и аз съм на това мнение.. Колкото повече толкова по-добре!
![]()
spored men nai-dobroto mujko tqlo e ot tipa na Channing Tatum i Enrique Iglesias i se stremq kym takowa
hm,na kolko si?11?twoqta detska naiwnost q imah kagato bqh na 7Първоначално написано от bebe_zaiche