.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 179
    ц ц толко ви разбира главата..и кво като е зимал някой химия?? Разликата е никаква само дето по бързо е станал як стига да знае как да взима химята!!! Не говорете глупости! Аз лично не взимам,но тея неща са ми пределно ясни...просто пояснявам,че химята не е толкова зле!

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми като първо оглеждане не е нужно да е с ебаси якото тяло...но не и някъв миризлив...но за мен е много по важно всичко останало...

Град
    Na sedmoto nebe!

Re: Якички момчета :)

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Цитирай Първоначално написано от qkChO
    Интересно ми е дали ви прави впечатление (говоря за момичетата) ако видите здравичко момче, релефно и т.н.. В смисъл за момчетата тялото на момичето е изключително важно, при вас как е заглеждате ли се или изобщо не ви прави впечатление.
    Тук трябва да отговорят момичетата като цяло ,но само ще добавя ,че повечето от момичетата ,с които съм бил са ми казвали за тялото ми и по мои впечатления много харесват това ,някой да има красиво тяло и да се поддържа добре както тялото така и визията като цяло - дрехи коса и т.н
    Така е външния вид има значение ама и не само.Ако е някъв тъп ръб дето 1 дума не може да каже ако ще и мистър свят да е красив с хубаво тяло...няма да ми направи впечетление!
    Голям размер на картинката! /machoka/

ave ei momicheta vie kak si mislite che za godina,godina i polovina ot ruka 30 pravi ruka 50 ? q ne se izlagaite ...malko hora haresvat takiva myje...a dori i edin muj da e qk, tova ne go pravi poveche ot drugite ;~ i v abs. nishto ne gi prevuzhojda osven v kilogrami
    nedeite jiveite s zabludata che da hodite s 150 kilogramovo tele e hubavo:>
    az kato legna varhu moqta priatelka ( az teja 74 kg, a tq 4 i tq edvam disha....predstavqm si kakvo e da legne dva puti po tejyk muj varhu neq .......

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..

Re: Якички момчета :)

Интересно ми е дали ви прави впечатление (говоря за момичетата) ако видите здравичко момче, релефно и т.н.. В смисъл за момчетата тялото на момичето е изключително важно, при вас как е заглеждате ли се или изобщо не ви прави впечатление.
    Заглеждам ги...пък какво им мисля..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    абе аз като видя момче което се е трудило за 1 красиво тяло ми иде да отида да му стисна ръката.....

НАЙ ТЪПОТО Е,че много от ТЕЗИ тела са издувки от химии,а този БЪРЗ начин за натрупване и оформяне на мусколи не ми се нрави...
    Имаш право от 3-4 години блъскам като говедо ... и е вярно че с 98% постигат външността си с химия . . аз съм от малките 2%
    Но въпреки тва мога да се похваля с по добри резултати от някои които са на прахчета и хапчета ..
    А и мен не ме кефи много релефно тяло ... само загатнат релеф и повече големи мускули.... и горе долу съм го постигнал
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Еее.. не е ли по-добре да не е 60 кг, а да си е по-едричък, но релефен (с плочки млочки...) Все пак да се вижда, че е здравичък не само като е гол.... :]
    Пак казвам. Интересуват ме само женски мнения. Иначе аверите кочове са на мнение - колкото повече, толкова повече....
    Аз ги харесвам якички Моята мъжка половинка се занимава сериозно с бодибилдинг вече няколко години и мога само да се възхищавам на постиженията му. Ходи 5 дена в седмицата на фитнес, на всяка половин година зоби и се поддържа. Най-вероятно ще работим заедно за да спре зобта след 2-3 години, но засега той е преценил, че така е добре. Пък и ненапразно използва връзките си за да си осигури по-качествена зоб Та, и аз съм на това мнение.. Колкото повече толкова по-добре!
    hm,na kolko si?11?twoqta detska naiwnost q imah kagato bqh na 7
    На 18 съм. А ти на колко си ми е много любопитно, не че има значение де.

П.П. Qkcho, знаеш ли я е почнал тая пропаганда, че назобените мъже са тъпи и грозни? Слабите педерастчета дето не им стига кураж, воля и пари да направят нещо от себе си.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Xa-xa.I kakvo shtom si slab si pederas...,che plius tova i beden... Logikata ti kyrti,qzyk che si na 18.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Xa-xa.I kakvo shtom si slab si gey...,che plius tova i beden... Logikata ti kyrti,qzyk che si na 18.
    Манаф лайната от дебелото ти черво с кyр да кърти.
    П.П. Не се излагай, прочети го още 5 пъти, поискай жокер от публиката и зацепи най-сетне какво исках да кажа с горния пост.

Оу.. удър под кръста.
    Истината боли

Jaj Z - Blue Magic ЙееаЪъа
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

само това за момчетата с мускули
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Оу.. удър под кръста.
    Истината боли

Jaj Z - Blue Magic ЙееаЪъа
    Кво да я правя, бахти.
    П.П. MD Beddah + DJ Darkstep - Просто прасе

Град
    In your dreams ;)
    Xa-xa.I kakvo shtom si slab si gey...,che plius tova i beden... Logikata ti kyrti,qzyk che si na 18.
    П.П. Не се излагай, прочети го още 5 пъти, поискай жокер от публиката и зацепи най-сетне какво исках да кажа с горния пост.
    Kakvoto si iskala da go kajesh ne si uspqla kato gledam.
    P.S.Osven prostashtina i to dosta silno izrazena ne vijdam kakvo drugo pokazvash.Momiche da se izrazqva po tozi nachin pokazva edinstveno selqniqta i loshoto si vyzpitanie.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Kakvoto si iskala da go kajesh ne si uspqla kato gledam.
    P.S.Osven prostashtina i to dosta silno izrazena ne vijdam kakvo drugo pokazvash.Momiche da se izrazqva po tozi nachin pokazva edinstveno selqniqta i loshoto si vyzpitanie.
    Да се разплачеш дано като си погледнеш диагнозата от гинеколога.

Супер фен
    Град
    Варна
    Е,няма да е лошо от време на време да посещава фитнеса,но да не прекалява,не харесвам мъже тип Киро Скалата и прочие...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

moito mom4e e malko shisho... :P ama kato vidish neshto hubavo ne moje da ne poglednesh nali ? taka che sm na principa o4i pulni ruce prazni
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Надявам се това лято да направя много мускули и да вляза най-после във форма.
    А това, че момичетата искали от нас да можем поне една дума на кръст да кажем.
    Ами да, но се плашат от твърде умни момчета.
    Май обичат да им говорим колко са красиви, абе главно за тях.
    Щото аз по едно време бях станал дървен философ и на момичетата им ставаше досадно.
    Не обичате тъпи ръбове, но и дървените философи ви оттегчават, прав ли съм?

Цитирай Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
    То не става с надяване, а с воля и тренировки. Успех все пак

Щото аз по едно време бях станал дървен философ и на момичетата им ставаше досадно.

Оф, ай ай, кофти късмет си имал - попадал си на кофти пyтки. Сигурна съм, че има пределно много момичета, които да се тюхкат че няма момчета като тебе.

Град
    In your dreams ;)
    E normalno e da ne iskam kato sednem na kafe da si vodish dvuchasov monolg,zashtoto az ne moga da vzema dumata.Ot druga strana spored men greshish misleiki,che momichetata se plashat ot umni momcheta.Kolkoto po-obshiren spektyr ot interesi i znaniq ima edin chovek,tolkova po-lesno bi vleznal v razgovor s nqkogo,zashtoto e po-golqma veroqtnostta da namerqt obshti temi za razgovor.

нямам нищо против под хубавите тела ...
    ама не обичам много мускулести да са си просто стегнати , за мен е най важно личицетоооо
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

E normalno e da ne iskam kato sednem na kafe da si vodish dvuchasov monolg,zashtoto az ne moga da vzema dumata.Ot druga strana spored men greshish misleiki,che momichetata se plashat ot umni momcheta.Kolkoto po-obshiren spektyr ot interesi i znaniq ima edin chovek,tolkova po-lesno bi vleznal v razgovor s nqkogo,zashtoto e po-golqma veroqtnostta da namerqt obshti temi za razgovor.
    Ами по моето скромно мнение повечето момичета обичате комплименти, и да ви се говори много за вас. Някак си ви се вдига самолюбието и то е нормално. Освен това не обичате само празните приказки, а искате и действия. И освен действията ако е готин и се облича готино и има мускули е чудесно допълнение. Знам ви какво искате, ще се опитвам да го давам.
    А по темите за разговор - аз като й изброих всички албуми, които харесвам и тя за малко да заспи.
    А ако й бях направил комплимент щеше да е по-добре.
    Комплиментите ви разтапят отвътре, не се правете.

Град
    In your dreams ;)
    Ами по моето скромно мнение повечето момичета обичате комплименти, и да ви се говори много за вас. Някак си ви се вдига самолюбието и то е нормално. Освен това не обичате само празните приказки, а искате и действия. И освен действията ако е готин и се облича готино и има мускули е чудесно допълнение. Знам ви какво искате, ще се опитвам да го давам.
    А по темите за разговор - аз като й изброих всички албуми, които харесвам и тя за малко да заспи.
    А ако й бях направил комплимент щеше да е по-добре.
    Комплиментите ви разтапят отвътре, не се правете.
    Ne otricham!

До някъде прави ама не е много важно какво му е тялото. Естествено ако ми се цопне някои 200 кила много ясно, че ще ми направи малко лошо впечатление ( за тяло говоря ), но ако става въпрос за интимен приятел.. трябва да се подбирааааа
    Fuck me I`m famous..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си