- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Якички момчета :)
ц ц толко ви разбира главата..и кво като е зимал някой химия?? Разликата е никаква само дето по бързо е станал якстига да знае как да взима химята!!! Не говорете глупости! Аз лично не взимам,но тея неща са ми пределно ясни...просто пояснявам,че химята не е толкова зле!
ми като първо оглеждане не е нужно да е с ебаси якото тяло...но не и някъв миризлив...но за мен е много по важно всичко останало...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Така е външния вид има значение ама и не само.Ако е някъв тъп ръб дето 1 дума не може да каже ако ще и мистър свят да е красив с хубаво тяло...няма да ми направи впечетление!Първоначално написано от Deja-Vu
Голям размер на картинката! /machoka/
ave ei momicheta vie kak si mislite che za godina,godina i polovina ot ruka 30 pravi ruka 50 ? q ne se izlagaite ...malko hora haresvat takiva myje...a dori i edin muj da e qk, tova ne go pravi poveche ot drugite ;~ i v abs. nishto ne gi prevuzhojda osven v kilogrami
nedeite jiveite s zabludata che da hodite s 150 kilogramovo tele e hubavo:>
az kato legna varhu moqta priatelka ( az teja 74 kg, a tq 4i tq edvam disha....predstavqm si kakvo e da legne dva puti po tejyk muj varhu neq .......
Заглеждам ги...пък какво им мисля..Първоначално написано от qkChO
![]()
![]()
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Имаш право от 3-4 години блъскам като говедо ... и е вярно че с 98% постигат външността си с химия . . аз съм от малките 2%Първоначално написано от sharkybul
Но въпреки тва мога да се похваля с по добри резултати от някои които са на прахчета и хапчета ..![]()
А и мен не ме кефи много релефно тяло ... само загатнат релеф и повече големи мускули.... и горе долу съм го постигнал![]()
На 18 съм. А ти на колко си ми е много любопитно, не че има значение де.Първоначално написано от EnriqueIglesias
П.П. Qkcho, знаеш ли я е почнал тая пропаганда, че назобените мъже са тъпи и грозни? Слабите педерастчета дето не им стига кураж, воля и пари да направят нещо от себе си.
Xa-xa.I kakvo shtom si slab si pederas...,che plius tova i beden...![]()
![]()
![]()
Logikata ti kyrti,qzyk che si na 18.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Манаф лайната от дебелото ти черво с кyр да кърти.Първоначално написано от Lorelei
П.П. Не се излагай, прочети го още 5 пъти, поискай жокер от публиката и зацепи най-сетне какво исках да кажа с горния пост.
Оу.. удър под кръста.
Истината боли
Jaj Z - Blue Magic ЙееаЪъа
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
![]()
![]()
![]()
само това за момчетата с мускули
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Кво да я правя, бахти.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
П.П. MD Beddah + DJ Darkstep - Просто прасе![]()
Kakvoto si iskala da go kajesh ne si uspqla kato gledam.Първоначално написано от bebe_zaiche
P.S.Osven prostashtina i to dosta silno izrazena ne vijdam kakvo drugo pokazvash.Momiche da se izrazqva po tozi nachin pokazva edinstveno selqniqta i loshoto si vyzpitanie.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Да се разплачеш дано като си погледнеш диагнозата от гинеколога.Първоначално написано от Lorelei
Е,няма да е лошо от време на време да посещава фитнеса,но да не прекалява,не харесвам мъже тип Киро Скалата и прочие...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
moito mom4e e malko shisho... :P ama kato vidish neshto hubavo ne moje da ne poglednesh nali ? taka che sm na principa o4i pulni ruce prazni![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Надявам се това лято да направя много мускули и да вляза най-после във форма.
А това, че момичетата искали от нас да можем поне една дума на кръст да кажем.
Ами да, но се плашат от твърде умни момчета.
Май обичат да им говорим колко са красиви, абе главно за тях.
Щото аз по едно време бях станал дървен философ и на момичетата им ставаше досадно.
Не обичате тъпи ръбове, но и дървените философи ви оттегчават, прав ли съм?
То не става с надяване, а с воля и тренировки. Успех все пакПървоначално написано от MuSiC_IdOl4
![]()
А това, че момичетата искали от нас да можем поне една дума на кръст да кажем.
Ами да, но се плашат от твърде умни момчета.
Май обичат да им говорим колко са красиви, абе главно за тях.
Щото аз по едно време бях станал дървен философ и на момичетата им ставаше досадно.
Не обичате тъпи ръбове, но и дървените философи ви оттегчават, прав ли съм?
Оф, ай ай, кофти късмет си имал - попадал си на кофти пyтки. Сигурна съм, че има пределно много момичета, които да се тюхкат че няма момчета като тебе.Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
![]()
E normalno e da ne iskam kato sednem na kafe da si vodish dvuchasov monolg,zashtoto az ne moga da vzema dumata.Ot druga strana spored men greshish misleiki,che momichetata se plashat ot umni momcheta.Kolkoto po-obshiren spektyr ot interesi i znaniq ima edin chovek,tolkova po-lesno bi vleznal v razgovor s nqkogo,zashtoto e po-golqma veroqtnostta da namerqt obshti temi za razgovor.Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
нямам нищо против под хубавите тела ...![]()
![]()
![]()
ама не обичам много мускулести да са си просто стегнати , за мен е най важно личицетоооо![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Ами по моето скромно мнение повечето момичета обичате комплименти, и да ви се говори много за вас. Някак си ви се вдига самолюбието и то е нормално. Освен това не обичате само празните приказки, а искате и действия.Първоначално написано от Lorelei
И освен действията ако е готин и се облича готино и има мускули е чудесно допълнение. Знам ви какво искате, ще се опитвам да го давам.
А по темите за разговор - аз като й изброих всички албуми, които харесвам и тя за малко да заспи.
А ако й бях направил комплимент щеше да е по-добре.
Комплиментите ви разтапят отвътре, не се правете.
Ne otricham!Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
![]()
До някъде прави ама не е много важно какво му е тялото. Естествено ако ми се цопне някои 200 кила много ясно, че ще ми направи малко лошо впечатление ( за тяло говоря ), но ако става въпрос за интимен приятел.. трябва да се подбирааааа![]()
Fuck me I`m famous..