.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 179
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
    Надявам се това лято да направя много мускули
    Батка, мускули се правят зимата . Лятото най-много да ги оформиш.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    spored men nai-dobroto mujko tqlo e ot tipa na Channing Tatum i Enrique Iglesias i se stremq kym takowa
    Енрике има смешно тяло . Само релеф без много маса е нищо. И гледам тука всички пишете не харесвате големи щот зимат химия и кат спрат да дигат ше увиснат. Ами представете си човек може да не взима химия и пак да дига за много маса и девиза да му е "колкото повече, толкова повече" Поне аз съм против химията щото тва няма да е моето тяло, а някакво изкуствено "създадено" . И един ден ако се харесам ще съм горд със себе си щото ще знам че съм постигнал тези резултати сам без всякакви химии. И човек може да не взима стероиди, а пак да има амбиции да е "голям" или да го е постигнал вече, така че стига сте говорели наизуст че напомпаните са химици... повечето може да са такива, но не всички .

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    обожавам релефни тела =D> \/

Град
    Варна
    Ок с риск да се повторя с някое от предишните мнения ( тъй като не изчетох всички страници, а направо кипнах и рекох да пиша ).
    Абе момичета истинския мъж за Вас в много от случайте значи някой, който на снимки е пълен кокал но се напъва и му излизат "мускули", аз лично не съм някаква спортна натура ами сам едричак, не дебел но просто едар 1.85 83кг, личното ми мнение е, че е нормално да Ви кефят НАПОМПАНИ МОМЧЕТА но това не прави повечето МОМЧЕТА - МЪЖЕ, мъж ще стане като се държиш като зрял човек, не като лиглио който се конти повече от путка, прави гейска прическа, на снимки си показва жалката малка ръка( ох колко съм нацепен ), идеалните гърдички( които стяга с 300 зора да излглеждат на момента "ефектни).
    Това, което трябва да Ви привлича е нормално и да е тялото но реално погледнато искам да ВИ попитам, бихте ли отрязали някое момче примерно защото не е позиор и не е някаква спортна натура?
    Just Be Happy ~ !
    Cuz i said so!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от JuStBehAppyy
    искам да ВИ попитам, бихте ли отрязали някое момче примерно защото не е позиор и не е някаква спортна натура?
    нем

никой не говори за позьори, аз лично харесвам едри момчета с оформени тела това е

mdam i az haresvam qki mom4enca... ama kat sa zamislq si4kite mi gajeta sa bili hilavi ... ami az se zaglejdam v leceto i kosata.. kolkoto i povyrhnostno da zvu4i :P
    ... Как да му кажа, че го искам ...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marrybella
    mdam i az haresvam qki mom4enca... ama kat sa zamislq si4kite mi gajeta sa bili hilavi ... ami az se zaglejdam v leceto i kosata.. kolkoto i povyrhnostno da zvu4i :P
    лЕцето и косата а И какво имаш в предвид? Лицето - голям нос/едри джуки/пъпки косата - гелосана ?
    Just Be Happy ~ !
    Cuz i said so!

Град
    Пловдив
    Хората питат дали харесват момчета с мусколи ,а не дали могат да се бият.

Винаги КРАСИВОТО е по красиво от ГРОЗНОТО !!!

Град
    gabrovo
    обичам мъйе със силни ръце, стегнати дупета и крака да са високи и ако мойе да имат коремче
    kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Ами явно за момичетата мусколите са признак за сила, знам ли....
    Един случаи.. Аз мусколи нямам и тялото не ми е стегнато, много зле, само тренирам street fight, което не оформя мускулите в никакъв случай! 3 момчета със завидни мусколи и хубави тела ме спряха със думите: "Ти си гледал приятелката ми, искаш ли да ти разбия главата?"
    Отстрани имаше момичета (10 тина), явно искаха да се изфукат ли незнам... Единия ми заби един и ми счупи носа... Станах и за 4 минути всичко беше по земята, на единия дори му счупих крака в капачката, кофти, но си го заслужиха...
    Нямам мускули, ама си ми е добре, разбирате ли ме?
    4 минути... Да не си тичал около тях и да им се е завило свят? Май доста са те узорили....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Надявам се това лято да направя много мускули и да вляза най-после във форма.
    А това, че момичетата искали от нас да можем поне една дума на кръст да кажем.
    Ами да, но се плашат от твърде умни момчета.
    Май обичат да им говорим колко са красиви, абе главно за тях.
    Щото аз по едно време бях станал дървен философ и на момичетата им ставаше досадно.
    Не обичате тъпи ръбове, но и дървените философи ви оттегчават, прав ли съм?
    E normalno e da ne iskam kato sednem na kafe da si vodish dvuchasov monolg,zashtoto az ne moga da vzema dumata.Ot druga strana spored men greshish misleiki,che momichetata se plashat ot umni momcheta.Kolkoto po-obshiren spektyr ot interesi i znaniq ima edin chovek,tolkova po-lesno bi vleznal v razgovor s nqkogo,zashtoto e po-golqma veroqtnostta da namerqt obshti temi za razgovor.
    Точно, че сте смешни и се плашите много-много, някой като ви превъзхожда много умствено
    Пък свастиката, си е изпипан файтър. Аре един спаринг? :р

Голяма излагация, ей

a vi kaja tez s hybavite tela sa KURVAR4ETE i tursqt momi4etat da gi naebut za vednuj puk ako ne stane s ebaneto pone da my duha da my naprai kefa i dotam sa posle hi4 neq tursqt osven na tez ne6ta ni6ty dr

Супер фен
    est 4e mi haresva,obojavam 6irokite majki gradni ko6ovei gardi
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

emmiiii da si priznaq az se zaglejdam za men tqloto sashto e vajen faktor da haresvam 1 momche predpochitam s po stegnatki telca i po dobre oformeni

Цитирай Първоначално написано от she_is_the_only_one
    Opredeleno pravi vpechetlenie kak izglejda,vse pak ako e debel i razvlechen kakvo she ima da me privlicha v nego ?!?!?
    Priqtelq mi e sportna natura hodi na fitness i se podurja, na pie ne pushi...Napravo mi e kef kato si sloji neshto ,koeto da podchertava tqloto mu i suotvetno me kara da se vyzbujdam ot tova ,koeto vijdam
    abe a kak taka razvle4en

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от mainata90
    Надявам се това лято да направя много мускули
    Батка, мускули се правят зимата . Лятото най-много да ги оформиш.

Прав си !

Цитирай Първоначално написано от bunit0
    a vi kaja tez s hybavite tela sa KURVAR4ETE Very Happy Very Happy Very Happy i tursqt momi4etat da gi naebut za vednuj Sad Surprised Sad puk ako ne stane s ebaneto pone da my duha da my naprai kefa i dotam sa posle hi4 neq tursqt osven na tez ne6ta ni6ty dr Laughing Laughing

No comment
    ~ EviL DeViL ~

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

..

мене фитнеса ми помага да разпускам напрежението, след това по лесно уча и също така съм по здрав и жизнен, а мускулите и стегнатото тяло са страничен ефект, доброкачествен разбира се
    Do you speak Salsa? .......

Ако е хубав като цяло(не само тяло) се заглеждам,да
    offline forever!

Повече от фен
    Един случаи.. Аз мусколи нямам и тялото не ми е стегнато, много зле, само тренирам street fight, което не оформя мускулите в никакъв случай! 3 момчета със завидни мусколи и хубави тела ме спряха със думите: "Ти си гледал приятелката ми, искаш ли да ти разбия главата?"
    Отстрани имаше момичета (10 тина), явно искаха да се изфукат ли незнам... Единия ми заби един и ми счупи носа... Станах и за 4 минути всичко беше по земята, на единия дори му счупих крака в капачката, кофти, но си го заслужиха...
    ихааа...я го направи като комикс по яко ще стане

от тук про4етенето ясно личи че има хора,които о6те си мислят 6том е здрав и оформен или е тъп или се помпа с химии,е да ама не.аз не разбирам с какво едното пре4и на другото ?!Ако 4овек си разпределя времето добре 6те може да съ4етва и двете добре!

Мега фен Аватара на amatorium
    Haide stigga ste razmivali temata s hvalbi i zaqjdaniq. Tuk pitat momichetata dali haresvat aki momcheta, a ne koi koi mojel da nabie i t.n.

P.S. Spor nqma che nqma golqma zavisimost mejdu relefa i tova kolko si silen i kak se biesh.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

голЕм си, бе мускОл

и аз едно време тренирах street fight на супер нинтендото, ама аз тренирах 2 алфа...

Ебавай се ама са SWASTICA е набарал 2-3 "How To"-та и ше те намери.

Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Razbira se,che se zaglejdam i razbira se,che mi pravi vpechatlenie.V povecheto sluchai obache to e otricatelno.Kato vsqko sebeuvajavshto se momiche iskam momcheto do men da izglejda dobre,da e dobre poddyrjan i t.n.,no tova opredeleno ne znachi,che trqbva da go delq sys zalata ili da mu se molq da mi otdeli 10 minuti sled kozmetichkata.Nqma da stane.Nqmam nishto protiv fitnesa,namiram go za dobyr nachin za poddyrjane na forma,stiga to viseneto v zalata da byde samo trenirovka,a ne obsyjdane i samonavivane za nai-novite hapove za naduvane!Chestno kazano predpochitam priqtelqt mi vmesto da si gubi po 3 chasa na den v zalata,da gi prekarva v chetene na knigi ili v neshto obogatqvashto kulturata i poznaniqta mu,za da moje da izpykne ne s "edni gyrdi napred",ami s intelekt i bogata obshta kultura.
    евала момиче! нататък постове много не четох, защото ми стана ясно какъв ще е масовият отговор(ясно е че надувките са на мода, дори тези които не са мн наясно какво точно пият и какви странични ефекти има това върху нервната, имунната и кръвоносната им система), но ти заради това си изказване заслужаваш оскар ли, нобелова награда ли, нз какво.
    бтв. в тази тем стана ясно че наистина момичетата се заглеждат по телата момчетата около 2-3 пъти повече от обратното... бях го чел някъде, но не го вярвах... досега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си