- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Якички момчета :)
Батка, мускули се правят зимата . Лятото най-много да ги оформиш.Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
Енрике има смешно тялоПървоначално написано от EnriqueIglesias
. Само релеф без много маса е нищо. И гледам тука всички пишете не харесвате големи щот зимат химия и кат спрат да дигат ше увиснат. Ами представете си човек може да не взима химия и пак да дига за много маса и девиза да му е "колкото повече, толкова повече" Поне аз съм против химията щото тва няма да е моето тяло, а някакво изкуствено "създадено" . И един ден ако се харесам ще съм горд със себе си щото ще знам че съм постигнал тези резултати сам без всякакви химии. И човек може да не взима стероиди, а пак да има амбиции да е "голям" или да го е постигнал вече, така че стига сте говорели наизуст че напомпаните са химици... повечето може да са такива, но не всички .
Ок с риск да се повторя с някое от предишните мнения ( тъй като не изчетох всички страници, а направо кипнах и рекох да пиша ).
Абе момичета истинския мъж за Вас в много от случайте значи някой, който на снимки е пълен кокал но се напъва и му излизат "мускули", аз лично не съм някаква спортна натура ами сам едричак, не дебел но просто едар 1.85 83кг, личното ми мнение е, че е нормално да Ви кефят НАПОМПАНИ МОМЧЕТА но това не прави повечето МОМЧЕТА - МЪЖЕ, мъж ще стане като се държиш като зрял човек, не като лиглио който се конти повече от путка, прави гейска прическа, на снимки си показва жалката малка ръка( ох колко съм нацепен ), идеалните гърдички( които стяга с 300 зора да излглеждат на момента "ефектни).
Това, което трябва да Ви привлича е нормално и да е тялото но реално погледнато искам да ВИ попитам, бихте ли отрязали някое момче примерно защото не е позиор и не е някаква спортна натура?
Just Be Happy ~ !
Cuz i said so!
немПървоначално написано от JuStBehAppyy
никой не говори за позьори, аз лично харесвам едри момчета с оформени тела това е
mdam i az haresvam qki mom4enca... ama kat sa zamislq si4kite mi gajeta sa bili hilavi ... ami az se zaglejdam v leceto i kosata.. kolkoto i povyrhnostno da zvu4i :P
... Как да му кажа, че го искам ...
лЕцето и косата аПървоначално написано от marrybella
И какво имаш в предвид? Лицето - голям нос/едри джуки/пъпки косата - гелосана
?
Just Be Happy ~ !
Cuz i said so!
Хората питат дали харесват момчета с мусколи ,а не дали могат да се бият.
Винаги КРАСИВОТО е по красиво от ГРОЗНОТО !!!
обичам мъйе със силни ръце, стегнати дупета и крака да са високи и ако мойе да имат коремче![]()
kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6
4 минути... Да не си тичал около тях и да им се е завило свят? Май доста са те узорили....Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Точно, че сте смешни и се плашите много-много, някой като ви превъзхожда много умственоПървоначално написано от Lorelei
Пък свастиката, си е изпипан файтър. Аре един спаринг? :р
a vi kaja tez s hybavite tela sa KURVAR4ETE![]()
![]()
i tursqt momi4etat da gi naebut za vednuj
![]()
![]()
puk ako ne stane s ebaneto pone da my duha da my naprai kefa i dotam sa posle hi4 neq tursqt osven na tez ne6ta ni6ty dr
![]()
![]()
est 4e mi haresva,obojavam 6irokite majki gradni ko6ovei gardi
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
emmiiii da si priznaq az se zaglejdam za men tqloto sashto e vajen faktor da haresvam 1 momche predpochitam s po stegnatki telca i po dobre oformeni![]()
abe a kak taka razvle4enПървоначално написано от she_is_the_only_one
![]()
Първоначално написано от mainata90
Прав си !
Първоначално написано от bunit0
No comment![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
мене фитнеса ми помага да разпускам напрежението, след това по лесно уча и също така съм по здрав и жизнен, а мускулите и стегнатото тяло са страничен ефект, доброкачествен разбира се![]()
Do you speak Salsa? .......
Ако е хубав като цяло(не само тяло) се заглеждам,да![]()
offline forever!
ихааа...я го направи като комикс по яко ще станеПървоначално написано от SWASTICA
![]()
от тук про4етенето ясно личи че има хора,които о6те си мислят 6том е здрав и оформен или е тъп или се помпа с химии,е да ама не.аз не разбирам с какво едното пре4и на другото ?!Ако 4овек си разпределя времето добре 6те може да съ4етва и двете добре!
Haide stigga ste razmivali temata s hvalbi i zaqjdaniq. Tuk pitat momichetata dali haresvat aki momcheta, a ne koi koi mojel da nabie i t.n.
P.S. Spor nqma che nqma golqma zavisimost mejdu relefa i tova kolko si silen i kak se biesh.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от exploitedteen
Ебавай се ама са SWASTICA е набарал 2-3 "How To"-та и ше те намери.![]()
евала момиче! нататък постове много не четох, защото ми стана ясно какъв ще е масовият отговор(ясно е че надувките са на мода, дори тези които не са мн наясно какво точно пият и какви странични ефекти има това върху нервната, имунната и кръвоносната им система), но ти заради това си изказване заслужаваш оскар ли, нобелова награда ли, нз какво.Първоначално написано от Lorelei
бтв. в тази тем стана ясно че наистина момичетата се заглеждат по телата момчетата около 2-3 пъти повече от обратното... бях го чел някъде, но не го вярвах... досега