.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 179
    Хех малка вметка . тъй като в този форум пишат главно момичета на по 14-15-16
    Има 2 типа момчета
    60-70 кг ( макс даже е много ) релефни и т.н. , няма лошо тва се постига и със спорт , даже и фитнес не тряя
    2рия вид да здравите мъжаги -90%та от тея мульовци си правят мускулите с протеини анаболи и т.н. ( бтв 1 момче на 16 е починала от инфарт от анаболи ... във някъв весник го имаше)
    За да се направи хубаво и здраво тяло нон стоп трябва да се гради и чисти нон стоп с години , но тогава повярвайте ми , наистина даденият човек ще има страшна мускулатура
    Иначе да разбирам ви момиченцата , искате да ходи с някой който не може да върже 5 думи в смислено изречение , да пише БАлгария ... и т.н. .
    Лично според мене 1 хубаво момче , добре изглеждащо с интелект е по добър вариант от колкото мускулестият Улигофрен

Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    Хех малка вметка . тъй като в този форум пишат главно момичета на по 14-15-16
    Има 2 типа момчета
    60-70 кг ( макс даже е много ) релефни и т.н. , няма лошо тва се постига и със спорт , даже и фитнес не тряя
    2рия вид да здравите мъжаги -90%та от тея мульовци си правят мускулите с протеини анаболи и т.н. ( бтв 1 момче на 16 е починала от инфарт от анаболи ... във някъв весник го имаше)
    За да се направи хубаво и здраво тяло нон стоп трябва да се гради и чисти нон стоп с години , но тогава повярвайте ми , наистина даденият човек ще има страшна мускулатура
    Иначе да разбирам ви момиченцата , искате да ходи с някой който не може да върже 5 думи в смислено изречение , да пише БАлгария ... и т.н. .
    Лично според мене 1 хубаво момче , добре изглеждащо с интелект е по добър вариант от колкото мускулестият Улигофрен
    Тук да вметна нещо, ако има момчета които се насочват към анаболи и всякакви химични съставки с цел да се "напомпат". Много по-здравословно и качествено е да се спортува нещо което развива и най-вече остава задълго, като например плуването, и в същото време в бъдеще с по-малко усилия се постига по-бърз ефект.

Да точно щях да си едитна поста
    Плуване ... ако искаш наистина красиво тяло , бойно изкуство ( източно ) ако искаш хармония , ако искаш да си як с големи рамене зала и бокс 2-3 годинки без да се друсаш и ставаш машина пък и можеш да се защитаваш се пак

Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    Да точно щях да си едитна поста
    Плуване ... ако искаш наистина красиво тяло , бойно изкуство ( източно ) ако искаш хармония , ако искаш да си як с големи рамене зала и бокс 2-3 годинки без да се друсаш и ставаш машина пък и можеш да се защитаваш се пак
    Да, това е най-големият плюс на плуването - развива цялото тяло и го оформя много добре

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Разбира се, че ми правят впечатление хубави, оформени тела, мускули,ммм... Не говоря за някакви културисти, а просто за телосложение, което има с какво да ти грабне окото.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

no pain no gain
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Голям фен
    Град
    stz/Varna

~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY

Това за мен лично е гнусно
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от bunit0
    a vi kaja tez s hybavite tela sa KURVAR4ETE i tursqt momi4etat da gi naebut za vednuj puk ako ne stane s ebaneto pone da my duha da my naprai kefa i dotam sa posle hi4 neq tursqt osven na tez ne6ta ni6ty dr
    Верно ли ве? А защо моя мъж като се зоби като говедо и представлява огромна мускулеста буца, вече 1 година сме заедно и скоро започваме на семейни начала?

П.П. Аре ве, хора, то че всеки има предразсъдъци - има ги.. Ама вие счупихте всякакви рекорди..

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY

Това за мен лично е гнусно
    ТИ ЛУДА ЛИ СИ?!?!?!?

ТОВА Е ВЕЛИКИЯ МАРИУШ ПУДЖАНОВСКИ! ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ!

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    ТИ ЛУДА ЛИ СИ?!?!?!?

ТОВА Е ВЕЛИКИЯ МАРИУШ ПУДЖАНОВСКИ! ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ!

Много здраво копеле е ...

и все пак не всеки отлепя 400кг от земята
    ~ EviL DeViL ~

На аватара ми ..тялото ми се вижда . До се сега е нямало момиче което да не му се е кефило
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

ami vse pak vseki s predpo4itaniqta si

Да,прави ми

Град
    Варна
    Определено и категорично тялото и външният яид на момчето са поти от същото значение за нас момичетата както за момчетата нашето.Добре е да се спортува и да не се ядат само мазнотии,които са повод за много грозни гледки. Така че момчета грижете се за себе си и ни карайте да си мислим как изглеждате без дрешки...
    MAIK88 доста стабилно телце-браво за хубавите варненци(и варненки ,и аз влизам в числото ) хаххахххаххаха

Супер фен
    Град
    Своге
    pove4eto s krasivi tela sa izklu4itelno naduti,taka 4e.........
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Варна
    А с яко коремни преси ли обича те или с коремнче и леко да има коремни но да не си личи толкова мн но като се пипне да тжардо като стена когато е стиснало момчето

Ami ... otnosno tova 4e ima mn naduti "himici" ima gi,no vseki si izbira sam za sebe si..Az li4no ne vzimam nikakva himiq i ne smqtam da vzimam.Na 15 godini sam i nz to4no kakvo tqlo da pravq (masa,relef) za da se haresam na edno momi4e.Hodq na fitnes ot 1 godina i sam dovolen ot tova koeto sam postignal,no vinagi moje i pove4e imam i pick ako se interisuvate....

Естествено,че ми прави впечатение и аз лично доста се заглеждам,нооо...ако в лицето е като маймуна,много ясно,че ще го "отпиша" автоматично

Аз съм момче,и мисла че момичетата доста като си подбират момчета гледат много тялото.От приятелките ми с които досега съм бил,излиза че най много момичетата харесват момчета с плочки.И според мен е така,но пък за сметка на това,плочки най-трудно се правят

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    На аватара ми ..тялото ми се вижда . До се сега е нямало момиче което да не му се е кефило
    На теб пък на какво са се кефили

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Razbira se,che se zaglejdam i razbira se,che mi pravi vpechatlenie.V povecheto sluchai obache to e otricatelno.Kato vsqko sebeuvajavshto se momiche iskam momcheto do men da izglejda dobre,da e dobre poddyrjan i t.n.,no tova opredeleno ne znachi,che trqbva da go delq sys zalata ili da mu se molq da mi otdeli 10 minuti sled kozmetichkata.Nqma da stane.Nqmam nishto protiv fitnesa,namiram go za dobyr nachin za poddyrjane na forma,stiga to viseneto v zalata da byde samo trenirovka,a ne obsyjdane i samonavivane za nai-novite hapove za naduvane!Chestno kazano predpochitam priqtelqt mi vmesto da si gubi po 3 chasa na den v zalata,da gi prekarva v chetene na knigi ili v neshto obogatqvashto kulturata i poznaniqta mu,za da moje da izpykne ne s "edni gyrdi napred",ami s intelekt i bogata obshta kultura.
    za pryv pyt da se syglasq s teb

Аз винаги съм се тъпчел с каквото ми се иска и ям като прасе.Не ходя на фитнес а тялото ми е нормално.Тоест стегнато с нормално оформени мусколи.Не пуша Не пия Паркура и Фрииръна са най-добрите спортове.

Град
    Варна
    Абе в лице не става ли-ао ще тялото му да е като от списание-Бягайййййййййй !Пък за това дето с хубавите тела били надути не е така то си е до човека ,аз знам много с отвратителни тела дето са си надути...
    SEX NA EKS!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си