- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Якички момчета :)
Хех малка вметка . тъй като в този форум пишат главно момичета на по 14-15-16
Има 2 типа момчета
60-70 кг ( макс даже е много ) релефни и т.н. , няма лошо тва се постига и със спорт , даже и фитнес не тряя
2рия вид да здравите мъжаги -90%та от тея мульовци си правят мускулите с протеини анаболи и т.н. ( бтв 1 момче на 16 е починала от инфарт от анаболи ... във някъв весник го имаше)
За да се направи хубаво и здраво тяло нон стоп трябва да се гради и чисти нон стоп с години , но тогава повярвайте ми , наистина даденият човек ще има страшна мускулатура
Иначе да разбирам ви момиченцата , искате да ходи с някой който не може да върже 5 думи в смислено изречение , да пише БАлгария ... и т.н. .
Лично според мене 1 хубаво момче , добре изглеждащо с интелект е по добър вариант от колкото мускулестият Улигофрен![]()
Тук да вметна нещо, ако има момчета които се насочват към анаболи и всякакви химични съставки с цел да се "напомпат". Много по-здравословно и качествено е да се спортува нещо което развива и най-вече остава задълго, като например плуването, и в същото време в бъдеще с по-малко усилия се постига по-бърз ефект.Първоначално написано от WhiteOneBG
Да точно щях да си едитна поста
Плуване ... ако искаш наистина красиво тяло , бойно изкуство ( източно ) ако искаш хармония , ако искаш да си як с големи рамене зала и бокс 2-3 годинки без да се друсаш и ставаш машина пък и можеш да се защитаваш се пак![]()
Да, това е най-големият плюс на плуването - развива цялото тяло и го оформя много добреПървоначално написано от WhiteOneBG
![]()
Разбира се, че ми правят впечатление хубави, оформени тела, мускули,ммм...Не говоря за някакви културисти, а просто за телосложение, което има с какво да ти грабне окото.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
no pain no gain
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Това за мен лично е гнусноПървоначално написано от FunnYboY
![]()
offline forever!
Верно ли ве? А защо моя мъж като се зоби като говедо и представлява огромна мускулеста буца, вече 1 година сме заедно и скоро започваме на семейни начала?Първоначално написано от bunit0
П.П. Аре ве, хора, то че всеки има предразсъдъци - има ги.. Ама вие счупихте всякакви рекорди..
ТИ ЛУДА ЛИ СИ?!?!?!?Първоначално написано от princesa_viki
ТОВА Е ВЕЛИКИЯ МАРИУШ ПУДЖАНОВСКИ! ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ!![]()
Първоначално написано от bebe_zaiche
Много здраво копеле е...
и все пак не всеки отлепя 400кг от земята![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
На аватара ми ..тялото ми се вижда . До се сега е нямало момиче което да не му се е кефило![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ami vse pak vseki s predpo4itaniqta si
Да,прави ми![]()
Определено и категорично тялото и външният яид на момчето са поти от същото значение за нас момичетата както за момчетата нашето.Добре е да се спортува и да не се ядат само мазнотии,които са повод за много грозни гледки. Така че момчета грижете се за себе си и ни карайте да си мислим как изглеждате без дрешки...![]()
MAIK88 доста стабилно телце-браво за хубавите варненци(и варненки ,и аз влизам в числото ) хаххахххаххаха
pove4eto s krasivi tela sa izklu4itelno naduti,taka 4e.........![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
А с яко коремни преси ли обича те или с коремнче и леко да има коремни но да не си личи толкова мн но като се пипне да тжардо като стена когато е стиснало момчето![]()
Ami ... otnosno tova 4e ima mn naduti "himici" ima gi,no vseki si izbira sam za sebe si..Az li4no ne vzimam nikakva himiq i ne smqtam da vzimam.Na 15 godini sam i nz to4no kakvo tqlo da pravq (masa,relef) za da se haresam na edno momi4e.Hodq na fitnes ot 1 godina i sam dovolen ot tova koeto sam postignal,no vinagi moje i pove4eimam i pick ako se interisuvate....
![]()
Естествено,че ми прави впечатение и аз лично доста се заглеждам,нооо...ако в лицето е като маймуна,много ясно,че ще го "отпиша" автоматично![]()
Аз съм момче,и мисла че момичетата доста като си подбират момчета гледат много тялото.От приятелките ми с които досега съм бил,излиза че най много момичетата харесват момчета с плочки.И според мен е така,но пък за сметка на това,плочки най-трудно се правят
На теб пък на какво са се кефилиПървоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za pryv pyt da se syglasq s tebПървоначално написано от Lorelei
![]()
Аз винаги съм се тъпчел с каквото ми се иска и ям като прасе.Не ходя на фитнес а тялото ми е нормално.Тоест стегнато с нормално оформени мусколи.Не пуша Не пия Паркура и Фрииръна са най-добрите спортове.![]()
![]()
Абе в лице не става ли-ао ще тялото му да е като от списание-Бягайййййййййй !Пък за това дето с хубавите тела били надути не е така то си е до човека ,аз знам много с отвратителни тела дето са си надути...![]()
SEX NA EKS!