- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Якички момчета :)
+1111111111111111111Първоначално написано от monkata93
аз лично не харесвам тези момчета които се стараят да изглеждат като четрикрилен гардеробособено когато и с просто око се вижда че всичко е постигнато с химия...дори нямам велание да опознавам такива момчета и честно казано с повечето които сам имала честа да разговарям винаги са били някви кухи
за мен лично повечето са комплексари...смятам ,че няма нищо по хубаво от едно нормално развито тяло без полепнали блузки
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Zamislqli li ste se 4e pove4eto koito hodqt na fitnes mnogo vreme nqmat polza ot tova, az li4no ne hodq na fitnes no poznavam mnogo hora koito "pompat" i moga da gi prebiq kato ku4eta, fitnesa ne te pravi po muj ili neshto, imash tqlo no kato znaesh prime4no 4e shte te opukat ne ti li stava typo? A ako nqkoi hodi na fitnes samo zaradi tova nqkoe momi4e da my hvurli oko e nai golemia zagubenqk.
Just Be Happy ~ !
Cuz i said so!
ХАхахахах тея па са ми най-тъпи. Кво злобееш бе?!? Щял да пребие...кво ще пребиеш бе. Ти знаеш ли, че повечето здрави типове никога не са се били? И знаеш ли що? Щото такива като теб се опърдяват на моментаПървоначално написано от JuStBehAppyy
Няма кво да злобеете бе... като искаш и ти тръгни на фитнес, ходи 2-3 години, стани голям и ше имаш правото да си гледаш лошо.
ПП. Надути били здравите момчета. Ами красивите момичета не са ли? Замислете се малко. Позиори били - ходили с потници, ами красивите момичета не ходят ли с къси полички ?
Най-лесно е да злобееш и да одумваш. Все 1 някой студент да се върне от бригада, да си купи кола и да почнеш да завиждаш. И що?! Момчето е бачкало като съдран да събере кеш, а ти си си драпал мъдите по кафенета. Същата е и логиката за фитнеса... 5 пъти в седмицата се потя и дигам като дивак, а ти през тва време ядеш пържени картофи спиш и пак си драпаш мъдите...
Първоначално написано от qkChO
Мноооо истина има в тоя пост![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
На тфа нещо , дето ти никога през живота си няма да имаш ! Мен поне не ме е срам да си сложа своя снимка за аватар .... Комплексарчета !Първоначално написано от mainata90
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Да, прави ми впечатление, когато видя мъж със здраво, поддържано тяло. Точно такъв тип мъже предпочитам, но все пак не е достатъчно да имаш само красиво тяло, а да притежаваш и много други неща...![]()
Donqkude. I vse pak istinskite hora ne sa naduti. Naduvat se samo tiq, koito sa vuzduh pod nalqgane.Първоначално написано от FunnYboY
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
на мен определено ми прави впечатление...аз по принцип обожавам мускулести момчета... :P
Най-същественото е невидимо за очите...
+1000Първоначално написано от FunnYboY
Първоначално написано от FunnYboY
Братле тва го праят само комплексарчетата .... само те говорят "колко бил надут тоя " ; " колко тъпа е оная " ..... сичко тфа е завист ......
ИИИ половината коментари на момичета дето викат че не харесват момчета с мускули са момичета , които знаят че никога няма да имат такова момче ........ !!!!!!!!!!!!!!!!!
My Only Love
аз знам че мога да имам такова и затова казвам че ги харесвам...Първоначално написано от Xtuning
![]()
Естественно че се заглеждам ама това ми е само за да си плакна очите не искам да имам връзка с някакви путки!Гледам главно характера после външността която не е от особенно значение но е важна!Първоначално написано от qkChO
--------------------------------------------------------
SWASTICO, кога и къде да дойда за стрийт файт? Дай координати, моля. Гледам, яко глупости говориш и си нямаш и грам идея, че от фитнес до фитнес може да има голяма разлика. Що не идеш да обясняваш на Рос Енаме примерно как няма полза от фитнеса. Или на Стиив Максуел, дето такива програми прави с пудовки, дето да ти се още да живееш.
Даже иди питай в националния ни отбор по борба, що дигат толко много тяга да получиш отговор "Че да ги вадя като моркови" И ако дори малко си гледал как се бори армен назарян, ще ти стане ясно, че човека блъска яко тага и обръщане. Бер Асирати няма да ти давам за пример, щото съм сигурен, че не знаеш, за кого става въпрос.
Или те нищо не разбират? Избощо земи се скрии някъде и недей ръси и в тоя раздел глупости. Не правиш разлика между маса и фукционална маса. Даже, ако имаш мерак да е по-скоро мога да ти пратя един 95 кг. фитнес персонален треньор, дето от 4-5 години тренира БДД и самбо да те повъргаля из прахоляците.
П.П. Да не като дойда да ми изкараш mame 32 емулатора?
П.П.П. Следващия път, преди да започнеш да пишеш глупости хвърл един поглед на раздел "физическа подготовка" в даобг.ком.
Grumpy old madman
DaoBG e gotin sait i jalko, che ne sa go obnovqvali skoro. A inache poneje cheta dosta gluposti po temata veche. Purvo, vsichki normalni hora e normalno da haresvat krasivi tela. I momcheta i momicheta. A po otnoshenie na golemite plonderi s golqmo ego, ami, te sa sushtite kuhi leiki, kakvito sa qkite gadjeta s golqmo samochuvstvie. Ima golqma razlika v tova da izglejdash dobre i da se durjish blagorodno. Da ne zabravqme che edna igla e dostatuchna za pukaneto na balon.![]()
SWASTICO, ти си пълен смешник. Не го казвам да те обидя,а просто, защото си адски смешен.
ПП. Ако си на 11 или по-малко си извинен за абсурдния ти и идиотски пост... Бате, не знам ако те центровам 4 пъти в кво състояние ще си. Ненене..няма да коментирам поста ти![]()
то не е пост, то чудо...
ПП2. Призовавам всички да не говорят на изуст относно боди билдинга. Достатъчно много съм чел относно него и достатъчно дълго съм тренирал. Идеята на темата е съвсем друга ( за справка вижте 1вото мнение)
ПП3. Призовавам също тъпи кочове - дебели или клиощави да не си изливат злобата. Разбирам, че един шибан пост, в който изтъквате колко е глупаво и безсмислено да се тренира, само защото вие не тренирате, ви кара да се чувствате по-добре, НО НЕ ТОВА Е ИДЕЯТА
@@@@@CANIS_DIRUS -> МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО!
Видях снимките на SWASTICO - толкова е смешен, че чак тъжно ми става. И като прочета фантазиите му за 3-те якички момчета, които натръшкал за 4 минути ми става жално - горкото момче, трябва много да е комплексирано за да ни пробутва тука смешните си измишльотини. Сигурно са го били като малък и сега се опитва да се прави на супер-герой. А може просто филмите със Стивън Сегал и Джет Лий да му идват много.
SWASTICO - моят съвет към теб е: осъзнай се, успокой се. няма нужда да се правиш на супергерой - бъди нормален. Това не е нещо лошо.
Абе смешен , преди да почна тренировки бях по-добре от теб на тая снимка и според мен не е нищо особено, затва си супер смешен като се мислиш за нещо "ЯкО" . Никога няма да го имам тва тяло щот не го искам и отдавна сам го променил. Комплексара си ти щото знаеш, че нямаш нищо , но искаш да се представиш в друга светлина.Първоначално написано от Xtuning
От фитнес не могат да атрофират мусколите! Всъщност могат, но трябва да тренираш по 5-6 пъти на ден, за да пре-стимулират и ефекта да е обратен. При друго претоварване те просто "изключват". Инфаркт е малко вероятен, защото кръвта циркулира, а кръвоносните съдове не се стесняват! Фитнесът крепи здравето, защото стимулира всички органи и жлези, което води до по-голямо производство на полезните в-ва в тялото. Това, че нямаш мускули и цъкаш Street Fighter на сегата, и след това биеш съседчетата не значи, че си "як"Първоначално написано от SWASTICA
. И тия 130 кг. на кв. см. не ми ги обяснявай, защото зъбките падат и с по-малко.
Имаше една снимка, на която си си снимал корема - след като я видях, смятам че на теб ще са ти от полза няколко удара аванта. И спри да обясняваш защо фитнесът няма значение и колко са смешни занимаващите се с него, а почни да правиш нещо за атрофиралото си тяло! На 26, а да си на колограмите на половината момичета тука не е оферта!
Особено, ако каниш разни хора да ти чупят главата!
Ше падаме "кат круши"Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе у тая тема повече кочове пишат бе.
Момичета момичетаааааа....![]()
Браво бе.... до къде го докарахте - фитнеса бил вреден....
Мани-бегай![]()
![]()
![]()
Пичове не се излагайте и не е мястото се правите на мъже тука... Говорихме за стегнати тела, не за "торби с мускули"...
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Егоист....![]()
+1 Fitnesa e polezen za kardio i sila. Ne za pravene na golemi i kuhi muskuli.Първоначално написано от FunnYboY
![]()
Първоначално написано от mainata90
И все още не разбирам защо , щом си имал толкова яко тяло , на аватара ти стои Дарт Вейдър ....![]()
![]()
My Only Love
Dart Vader e zlodei N1 na vsichki vremena. Kefi na max![]()