- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Якички момчета :)
Първоначално написано от amatorium
Верно .. Мое да е некой върл фен на Междузвезни войни![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Тея смешки дето казват , че фитнесът е вреден - ... земете се гръмнете. Аз преди 2-3 месеца ходех редовно, спазвах си програма и от хилав муйчо точно за 3 месеца усилено трениране почнах да заяквам(мен проблемът ми е не че съм дебел а точно обратното - висок и слаб съм). Но спрях, тъй като си контузих ръката от свирене и неможех даже да си дигна чантата даже. Сега мисля около месец да си подигам гирите у нас, че да си върна пак формата и после вече пак ще ходя редовно. Та сичките тея работи дето ги изписах искам да кажа, че трябва бая посточнство за да изглеждаш добре и да се чувстваш здрав и силен, също и ако ще се захващате трябва да гледате да не се контузвате, щото може да се преебете яко за месеци даже и години напред. Аре че стана много оффтопик лягам да спя![]()
Първоначално написано от BaiboCo
изцяло си прав братле ! Иам вече стаж от 1 година и 3-4 месеца ( не гледай снимката стара е ) ... и аз като теб -мн висок и хърбав ...Като почнах бях 78кг .... сега съм 90 . Но наистина иска се постоянство !!!
My Only Love
Първоначално написано от Xtuning
Айде всички, които ходят на фитнес да си махант картинките от аватарите [ аз ще си махна дарт вейдар ] и да слагаме снимки на телата си ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пич, нещо не си в час..
Ами... не ми прави голямо впечатление... Поглеждам и това е ...
Чак ме е яд че вече не се вълнувам от това да се кефя на готини момченца
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Xtuning ..... men tqloto ti ne mi pravi nikfo vpechatlenie taka che nqma smisal da se fukash tolko ne e nishto osobenno ne iskam da te obidq ama tfa che ne vseki e reshil da si pokazva tqloto tuka na snimki ne oznacchava che nqma hubavo tqlo ili e grozen az sashto haresvam momcheta s hubavo oformeni tela moeto sashto e takova no ne haresvam fukliovci ili nadufki ! a i ne samo tqloto e vajno vajen e haraktera i akala ... makar che sega povecheto gledat samo telata![]()
Изцяло прав си , и въобще не се обиждам .Както мoжеш да прочетеш , никаде не съм казал че имам идеално тяло ,а че просто моми4етата с които съм бил до сега ,са го харесвали ... а дарт вейдър почна да се заяжда ...Първоначално написано от Karamel4e_to
Както ида е снимката е от преди 1 година , когато още не ходих на фитнес (просто не ми се спори с него, затова не споменах тая подробност ) ... имам снимки от преди 1-2 седмици , но както каза и той гере , е тапо да си слагаме снимки на мускулите и т.н ......
My Only Love
az su6to ne haresvam mnogo muskulesti mom4eta.Haresvam stegnati,poddurjani i visoki mom4eta, no mislq 4e tqloto ne e ot nai vajnite ne6ta stiga da ne e nqkoi mazen i isipan
Почнах да се заяждам щото оня пост ми се беше сторил като изфукване, а на мен не ми допадат такива изпалнения. Щом не е било така - сори . спирам с тъпите постовеПървоначално написано от Xtuning
![]()
ne samo momi4etata trqbva da se poddurjat... kvo sa momi4etata da pazqt dieti i da imat stegnati dupeta a majete da nabivat gadni i visokomaslenni hrani i da ne si napravqt truda da se oformqt.. mn qsno 4e e qko da vidish takova mom4e i az li4no se kefq na takiva hora .. shoto samo znaqt da govorqt kak taq i onaq sa debeli a te ne sa vijdali fitnes
Свастицо, кажи сега, кои са тея няколко човека, дето ме издирват? Да им кажа адрес и телефон, ако им е трудно? Даже аз да им се обадя да не се набутват?
Кеф ми е, че ми предлагаш да се разберем, ама нека има ред. Оправи се с exploitedteen и после ние ще отмъщаваме за него![]()
![]()
Представям си сега, как Свастиката ни води в някое тъмно мазе и .. о, Боже там найстина има стар игрален автомат и на него -Street Fighter II.
Свастиката изпуква пръсти и казва "избери си". После като всеки леймър ще почне само със силички и специална разработена тактика.
Grumpy old madman
az li4no ne si padam po super napompani batkovci e ne iskam da e nqkoi s 6kembence do men prosto ptredpo4itamda e umen otkolkoto napompan ima edin v moq grad durji ediniq fitnees to4no kato konus e ramene ogromni i nadoluse stesnqva dupe kato mu6i4ka suoper grozno sedi![]()
Да бе! Със сигурност едно готино,стегнато тяло прави впечатление-един широк гръб и хубаво дупе ...ммм....
А аз специално не си падам чак по мега напомпати - тип охрана на дсикотека.Харесвам стегнати,дори и да са слаби.Колкото и гадно да звъчи-изобщо не мога да си представя нещо,различно от приятелство с дебел мъж-просто ме отвращава-това си е немарливост за мен.
А иначе ме дарзнят мн кльощави мъжки крака,но мога да направя компромис,същото е и с тесните раменца...Абе тва е
Първоначално написано от mainata90
Хаха Хайде наздраве братле![]()
My Only Love
Нека като едни истински путки да се скрием ЛС-тата! А и SWASTICA каза, че е шамарил 4 човека. До момента 3-ма сме навити за спаринг, така че не виждам проблем да му влезем с краката напред.![]()
естествено че прави впечатление, аз лично си падам по потдържани момчета![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Първоначално написано от Lorelei
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
ХАхаха какво знаете за химията бе кога един фитнеса маняк с ръка над 42 ше тръгне с грозница![]()
Я се стегнете и не мечтайте за здравеняци като нас,а си гледайте 50кг кокали![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Дрекс тая година шо нема да се пускашПървоначално написано от DRECS
![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
+1 Ne moga da razbera zashto tazi anabolna maniq zavladqva horata. Znam, che na mnogo hora im se iska burzo da stanat super, no sporta e udovolstvie i nachin na jivot. Prosto go priemete. Posle shte ste mnogo po-dovolni. Ima tolkova hubavi sportove ...Първоначално написано от sexy&crazy
Eating isn't cheating - Arnold
Абе кво те ебе дали някой е вземал стероиди или не бе. Вземал - ми така си е решил човека, плаща цената да е мускулест - здравето си. Ако и ти си готов да го жертваш - заповядай, никой не те спира.Първоначално написано от amatorium
ПП. Пишете по темичката, (не есе на свободна тема) ако има още некоя мацка къде не се е изказала.
Estestveno che ima znachenie vynshniq vid i koito kazva che ne e vqrno ili lyje ili izbiva na kompleksi. Vse pak vynshniqt vid e pyrvoto neshto koeto zabelqzvash predi da reshish dali iskash da opoznaesh daden chovek ili ne. Kolkoto i da ne iskame da si go priznaem, vynshniqt vid ni podlygva v mnogo sluchai i ni kara da se zapoznavame s choveka nasreshta samo zashtoto e adski gotin. Taka che edno hubavo i poddyrjano tqlo e dosta atraktivno i opredeleno igrae vajna rolq pone pri zapoznavaneto. Ot tam natatyk, kato si otvori ustata da kaje neshto dadeniqt individ, togava si prolichava dali vynshniq mu vid dobre korespondira na umstvenite mu kachestva ili se razminavat. Perfektnoto sychetanie e da ima v razumna doza i ot dvete : priqtna vynshnost i uvajitelen intelekt. Samo che tuk veche nqkoi biha kazali che nie jenite iskame mnogo, zatova shte si zamylcha. I vse pak, ako imam izbor mejdu krasiv glupak i inteligenten no ne chak tolkova oslepitelen myj, bih izbrala vtoriq bez da se pokolebaq nito minutka, zashtoto fizikata se promenq, no umstvenite sposobnosti tvyrde chesto si ostavat syshtite.Първоначално написано от qkChO
![]()
Първоначално написано от SWASTICA
Syshtoto koeto myjete haresvat na pryv pogled u jenite vaji i pri jenite kogato se zaglejdat po nqkoi myj, toest fizikata e vajna do tolkova che da ostanesh zaintriguvan ot pryv pogled. Kakto kazah sled kato zapochnesh da razgovarqsh s dadeniq individ, moje da se okaje che ti pasva po intelekt ili ne. Moje da byde po-ogranichen i da ne razbira za kakvo mu govorish, ili da byde dori po-umen ot teb i da ne mojesh da si kajesh dve prikazki s nego bez da ima vyrpositelni pogledi i da se chuvstvash nelovko. Osven fizicheska, ima i umstvena himiq mejdu horata, no koito kazva che fizikata ne igrae nikakva rolq, spored men se opitva sam sebe si da zalyje s neshto koeto vsichki znaem che ne e taka. Tova e, chisto i prosto moe mnenie, estestveno. Nikoi ne e dlyjen da se syglasqva s nego. Shto se otnasq do tova dali e ogranicheno ili ne... vse pak ne moje da se izpishe cql ferman v tozi forum, no ako imam vyzmojnostta nqkoi den shte napisha kniga koqto da obqsnqva na dylgo i na shiroko moite vyzgledi, nezavisimo dali bi imalo vyzrajeniq ili ne, tyi kato ne moje na vseki da se ugodi. Do kolkoto znam tuk e mqsto za izkazvane na mneniq i spodelqne na opit, taka che ne mislq che sym kazala neshto losho![]()
Opityt e nai-dobriqt u4itel!