.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 179 от общо 179
    Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Цитирай Първоначално написано от trittico
    Добре е момчето да си поддържа фигурата, но за мен в никакъв случай не е най-важното......е не говорим за някой разплут тюлен.....а такива нашмугани с химия пък най-мразя.....отвращават ме

интересно вие момичетата сте наистина разкрепостени създания но повечето момчета с такива тела са "химици" не казват и на гаджетата си че са анаболчовци помислете мъничко , че мускула при анаболиста е набукан от върте , а на момчето което не е зимало си е супер евала правя на тези момчета който не взимат анаболо и други химий освен протейни

Времее да се обединим!

Всеки с мнението си .... аз тренирам в нас близо вече 7-8 месеца без да пия нито грам нещо ... става много бавно но почти достигнах ефекта който желая.Лично мен да съм някой с ръка 50 и гръб като гардероб не ме кефи.А и тез хашчета ебават майката на организма (друго си е да ти става нали ) И все пак забелязвам , че русите кукли с големите гърди харесват да са с някой бик до тях и да не може да си кажат 2 думи вместо с някой пич да се смеят на воля и да си прекарват весело
    No BaSs No FuN !!!

По принцип никога не сънм обръщала специално внимание на тяло. Естествено ако не става въпрос за някой шопар, който притежава уникалната прилика с бога на сланината по единствената причина, че живее за да яде... Не ми допадат анаболните добичета и мъжете които са прекалили с фитнеса. Но по принцип едно поддържано тяло винаги прави добро впечатление и изглежда добре. И все пак не то е това, което би ме накарало да харесам някой
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

поддържано тяло ... глупости ... толкова по-приятно е да си лежиш на плажа и изведнъж нещо да ти закрие слънцето като си мислиш,че е облак ... а то кво се оказва ... моржа дето се е разплувал 2 метра по-надолу се приготвя за скок във водата ... 30 кила мускули няма как да се сравняват с 30 кила преливащи отвсякъде сланини ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си