- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам женско мнение !
Привет аз сам момче на 17 с много красиво и оформенно тяло но ме е срам да се сабличам пред момичетата защото имам пъпки по раменете и гърба та ако видите такова момче ще ви мине ли желанието за секс ? и много ли ще ви отврати ако се има напредвид че момчето е привлекателно ? и как мога да се излекувам от този проблем![]()
че е много досадно просто си нямате напредстава колко е гадно
моля и момчета които са имали този проблем да коментират. благодаря предварително
ами аз съм момче ама къф е проблема.... и аз имам некоя друга пъпчица днеска приятелката исакше да ми ги истиска а аз се дърпах но вкрайна сметка...се предадох
отиди на дерматолог да ти каже с кфо да ги мажеш ала бала или накарай някой да те изтиска
Е пъпките са нещо нормално на 15-19 ,но все пак не е много приятно. Потърси някакви маски кремчета и др. такива, ако не след 1-2 години ще се махнат сигурно
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Pyrvo,che temata ne e za tuk i vtoro,moqt syvet kym teb e da idesh na dermatolog,zashtoto toi bi mogyl da ti dade vyzmojno nai-kompetentniqt i adekvaten otgovor.Uspeh!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Имаше същата тема за пъпки по гърба и раменете..
та по темата,и аз имам такъв проблем н0 м0ите вече намаляха.
Значи вземаш си от онези ръкавелки за баня к0ито са 0баче да е по твърдичка,и така к0гато се къпеш с тази ръкавелка и сапун си търкаш къдет0 имаш пъпки и така п0степенн0 намаляват.Аз личн0 така си ги премахвам при мене значителн0 намаляха.Ак0 пък не ми се д0веряваш бегай на дермат0лог т0й пък ще ти даде лекарства,и 2те са вариант![]()
айде дан0 си ме разбрал :P
Мен не би ме отвратило това, щом казваш, че имаш хубаво оформено тяло, но все пак мажи пъпките с някъв крем или нещо такова.![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Абе да ти кажа не мисля, че би било много приятнонай-добре се консултирай с някой добър дерматолог....всичко ще е окей
![]()
Момиче съм
На мен лично няма да ми е проблем.. някоя друга пъпка.. не би се виждала при добро тяло и готин faceИ моя има някоя друга пъпчица, ама.. и аз като повечето момичета просто искам да му я изтискам, но определено тя не ми убива желанието за секс :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Напиши в гугъл пъпки по гърба или премахване на пъпки по гърба и ще ти излезнат мн резултати,все ще намериш нещо.
е, щом казваш, че си със супер тяло за мен лично няма да е проблем, не би ме потвратило. Все пак използваи варината с ръкавелите или с някои кремове, ако ти самия се притисняваш. Моят приятел също има, но мн малко и на мен не ми пречат, той използва подходящ сапун и крем и почти изчезват. Такива проблеми явно има при доста хора на нашата възраст, няма нищо страшно или срамно.![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Отивай на дерматолог не толкова заради секса (защото няма да имаш проблеми, при положение че си с яко тяло), ами за да не се получат повече пъпки или нещо като инфекция.. Споко, колкото по-бързо отидеш, толкова по-скоро ще се оправиш!![]()
на мен пъпките няма да ми направят особено впечатление, освен ако не са адскиииииии много и наистина не бият на очи, т.е. ако не виждам нищо друго под тяхабе не, спокойно
)
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ооо мисля, че това не трябва да те притеснява на мен лично не ми правят впечатление пък и те ще се махнат моя приятел преди също имаше малко пъпчици по раменете ама му се махнаха така че спокойно![]()
No martini .. no party..
За мен това не би било проблем. Иначе е хубаво да ги лекуваш по някакъв начин. Можеш да си вземеш салицилов спирт от аптеката, струва по-малко от лев, но много помага.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз като по-малък нямах,сега съм на 19 и ми излизат от епилиране,то не са пъпки ами по-скоро петна и обърнати косъмчета.Махам ги с много търкане с нокти и сапун в банята.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Аз пък доколкото знам не трябва да го закачаш,ако не са за стискане защото остават белези!А дали е неприятно,лично мен не ми пречат изобщо все пак всеки си има пъпки това е нормално.Гаджето ми също малко се притесняваше обаче за мен няма никакъв проблем!Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
![]()
Хех аз знам за едно момиче дето тръгнало с 1 момче само защото имал мн пъпки, а тя мн обичала да ги изтискваама голяма любов излязла после
Ама иначе няма лошо да ги излекуваш де, според мен "akne out" е доста ефикасно и "зенерит" също, ама най-важното е да мажеш редовно, освен това може да си купиш една такава "естествена" гъба за къпане (такава знам че има в аптеки ремедиум) и така хубавичко да си търкаш гръбчето с нея.
Като за начало спри химийката брато, ако пиеш и ще се позичистиш
Пий бирена мая - прочиства кръвта
П.П. За мен супергнусно и отвращаващо е момичето да ти изстисква пъпките едва ли не да те гони... блааааахххх.
От пъпки и т.н. не се отвращавам, то и аз съм имал, ама това няко друг да те пипа... пффффф
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
бирена мая сам пил около половин готина има минимален ефект а относно химии и добавки не сам пил точно поради причиниата че може да станат повечеПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
не![]()
oFfFffЗаглавие: Искам женско мнение!
a nakraq si napisal.... mom4eta pomognete mi ili ne6to takova
budi po qsen be pi4
az sam sre6tala takiva mom4eta
malko e kofti .. ama sled vreme minava..
vzemi i se po4istai s ne6to ...
da ne si alergi4en kam ne6tobeeeee nema kvo da se sramuva6 ot takova ne6to
![]()
Da obi4a6 - zna4i da strada6,
da nqma6 minuta pokoi,
no kolko e tejko da znae6,
4e toz koito obi4a6,
ne 6te bude nikoga tvoi! ;(
Da obi4a6 - zna4i da strada6,
da nqma6 minuta pokoi,
no kolko e tejko da znae6,
4e toz koito obi4a6,
ne 6te bude nikoga tvoi! ;(
Отиди на дерматолог най-добре ще е (...Иии все пак ще получиш най-точен отговор :P