.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    Sofia
    бе брато стегни се ве ако ти е толко яко тялото коя мислиш щи гледа пъпките а не "мускулите"
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Град
    somewhere over the rainbow
    Чичко Lepten познаваш ли го?

6te minat pupkite spoko ne biha mi bili problem! no vse pak ako iska6 moje6 da gi namali6 kato polzva6 podhodq6ta kozmetika za kojni problemi!

Град
    RuSe
    Еми ако приятеля ми има подобен проблем изобщо няма да ме бърка! Ако го обичам това изобщо няма да е проблем.

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Отивай на дерматолог не толкова заради секса (защото няма да имаш проблеми, при положение че си с яко тяло), ами за да не се получат повече пъпки или нещо като инфекция.. Споко, колкото по-бързо отидеш, толкова по-скоро ще се оправиш!
    hehehehe Ami moga da ti kaja..4e az li4no tova go namiram normalno
    ne se trevoji ot tova da se suble4esh!

dermatolog toi she ti predpishe nai efikasnoto
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Повече от фен
    mm slu4valo mi se e da imam takiva priqteli i tn ne mi e nepriqtno dori i kogato gi galq po garba, tova sa drebni nedostataci koito povqrvai ne pravqt tolkova vpe4atlenie inache dermatolog e dobre da te pregleda ;]

Re: Искам женско мнение !

mi ne bih se otvratila kakvo ob6to ima ednoto s drugoto ? ? ? az ako 6te pravq ne6to s nqkoi 6te e s nego samiqt ne s liceto mu , ramenete , gurba ....
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Има душ-гелове специално за тинейджъри простив пъптки по тялото...но вс епак не е зле да идеш на дерматолог за да разбереш дали не е някаква алергия..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    Еми ако приятеля ми има подобен проблем изобщо няма да ме бърка! Ако го обичам това изобщо няма да е проблем.

Аз не бих,но все пак не бих те докосвала там.
    Отиди на козметик,там най-ефикасно ще премахнат проблема ти.
    И предполагам,че това се дължи на пубертета
    offline forever!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Отиди на кожен лекар и спокойно
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    Там, където е сърцето...
    Тези пъпчици едва ли ще са някакъв проблем за момичето, по-скоро те са проблем за теб - докато ги имаш ти няма да се чувстваш добре-а това е най-важното! Затова се посъветвай с дерматолог. Когато се премахнат ще видиш, че ще се чувстваш много по-добре.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен
    Ами като цяло пъпките по гърба и раменете не са еба си грабдиозния пробем.Вярно,аз лично ако се натискам с някого и пусна ръце по гърба му и усетя пъпки,не се задържам чак много да го докодвам по гърба,но като се порзагорещи ситуацията- изобщо ,ама хич не ги забелязвам....
    [img] [/img]

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    За мен това не би било проблем. Иначе е хубаво да ги лекуваш по някакъв начин. Можеш да си вземеш салицилов спирт от аптеката, струва по-малко от лев, но много помага.
    И за мен не би било проблем.. иначе това е единия вариант другия е както казаха преди това с ръкавелка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си