- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам женско мнение !
бе брато стегни се веако ти е толко яко тялото коя мислиш щи гледа пъпките а не "мускулите"
![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
6te minat pupkite spokone biha mi bili problem! no vse pak ako iska6 moje6 da gi namali6 kato polzva6 podhodq6ta kozmetika za kojni problemi!
heheheheПървоначално написано от LovePoisoned
Ami moga da ti kaja..4e az li4no tova go namiram normalno
ne se trevoji ot tova da se suble4esh!![]()
dermatologtoi she ti predpishe nai efikasnoto
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
mm slu4valo mi se e da imam takiva priqteli i tn ne mi e nepriqtno dori i kogato gi galq po garba, tova sa drebni nedostataci koito povqrvai ne pravqt tolkova vpe4atlenieinache dermatolog e dobre da te pregleda ;]
mi ne bih se otvratila kakvo ob6to ima ednoto s drugoto ? ? ? az ako 6te pravq ne6to s nqkoi 6te e s nego samiqt ne s liceto mu , ramenete , gurba ....
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Има душ-гелове специално за тинейджъри простив пъптки по тялото...но вс епак не е зле да идеш на дерматолог за да разбереш дали не е някаква алергия..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Аз не бих,но все пак не бих те докосвала там.
Отиди на козметик,там най-ефикасно ще премахнат проблема ти.
И предполагам,че това се дължи на пубертета
offline forever!
Отиди на кожен лекар и спокойно
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Тези пъпчици едва ли ще са някакъв проблем за момичето, по-скоро те са проблем за теб - докато ги имаш ти няма да се чувстваш добре-а това е най-важното! Затова се посъветвай с дерматолог. Когато се премахнат ще видиш, че ще се чувстваш много по-добре.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
И за мен не би било проблем.. иначе това е единия вариант другия е както казаха преди това с ръкавелкаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()