.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72

Град
    там където мечтите стават реалност
    Абе ако искаш да имаш момче на което му пука за теб,принца на бял кон,бъди такава каквото си.
    Ако си такава каквото се описваш те чакат само хубави неща.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Бих казала колкото и банално да звучи,че още не си срещнала подходящия,но чак пък да не си се целувала и да не си имала нищо с момче...има толкова неподходящи,с които също можеш да си прекараш добре.
    Чесно незнам къде може да е проблема и верно дай една снимка...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от swiss watch
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Защо не търсип отговора вътре в себе си. Според мен проблема е в теб. Щом 17 години никой не те е харесал, въпреки че си търсила може би не си нито толкова красива, нито толкова интелигентна, нито толкова забавна. Може останалите просто да са ти го казвали от съжаление. И все пак: "Всеки влак си има пътници, дори и влакчето на ужасите."
    Мислила съм го и този вариант..но дори хора,които наистина не ме харесват!! съм доувала какво им е мнението относно мен..
    В такъв случай не се отчавай. Ходи на повече купони, срещай се с повече хора и твоят човек ще се появи. И по-леко със самочувствието

Град
    Стара Загора
    Търси проблема в себе си, не в останалите... ако това е проблем за теб

Град
    Sofia
    mi tvoi si e problema ot tova razbiram 4e "nai - golemite grozotii" (kakto ti kazva6) sa po dobri ot teb xD moje da si hubava moje da si umna no .. vsi4ko e harakter bace xD a kato gledam haraktera e na nisko nivo (ne se obijdai)
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Да ти кажа повечето свестни и готини хора... хич не им върви в любовта.. Един от най-добрите ми приятели е много готин, сладур е, свестен е.. за пръв път имаше гадже на 17 някъде.., сега също няма богат опит в любовта.. Защо се получава така обаче не зная.. Може би е някакъв закон на Мърфи..
    +11111111111111111111111111111

Цитирай Първоначално написано от ToPi-G
    mi tvoi si e problema ot tova razbiram 4e "nai - golemite grozotii" (kakto ti kazva6) sa po dobri ot teb xD moje da si hubava moje da si umna no .. vsi4ko e harakter bace xD a kato gledam haraktera e na nisko nivo (ne se obijdai)
    tuk ne sum suglasna za6toto harakter ne moge da e na nisko nivo no moge da e truden i da ne suvpada s tezi na mom4etata

Град
    Sofia
    milo nedei me uborva xD 100% ili e mnogo naduta ili neznae kakvo iska :/ aide ne 100 ma sa 10000000000000%
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Huahah и аз съм така,да де при мен различното е,че аз не искам връзка на този етап.
    Какво мога да те посъветвам - стани грозна хахаха ...
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Доста момчета ти пойска скайпа така,че мисля,че няма да си за дълго сама

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Да ти кажа повечето свестни и готини хора... хич не им върви в любовта.. Един от най-добрите ми приятели е много готин, сладур е, свестен е.. за пръв път имаше гадже на 17 някъде.., сега също няма богат опит в любовта.. Защо се получава така обаче не зная.. Може би е някакъв закон на Мърфи..
    Абсолютно. Обаче като се замислиш по-добре е да си сама от колкото да си хабиш качествата за човек който не заслужава. Може да попаднеш на такъв.. За това ако търсиш найстина, не се подлъгвай..

Животът е адът описан в Библията!

Фен
    Град
    Варна

Re: защо никой не ме иска?

Цитирай Първоначално написано от i love you
    Чудно ми е..как може симпатично,интелигентно и забавно (това не са мои думи,а на околните) момиче да е само?
    никой никога да не е искал да бъде с нея?
    Да са точно 3ма мъжете ,които са й правили какъвто и да е комплимент?
    Не мога да разбера как може всички поне да са се целували,а аз не?
    Как може и най-големите грозотии да са им казвали че са хубави?
    Най-смотаните патки , че са интелигентни?
    И не е като някои - сама си ,щот си отказвала;защото не си търсила..
    ами не,не е така
    и аз вече се чудя как изобщо някой да ме забележи.
    смятам ,че изглеждам добре,нося се нормално..изключително комуникативен човек съм
    дъ?
    Все едно аз съм я пускала темата...в същото положение съм...но вече взе да ми писва...може би проблема е че не се правиш и не се обличаш като к**ва за това момчетата не те забелязват (в тфа съм се убедила и преубедила,че е така за съжаление)...не мога да изразя колко съм разочарована
    Глупости!Аз винаги съм си харесвал точно такива обикновенни момичета!
    Цитирай Първоначално написано от So unbelievable love..
    Цитирай Първоначално написано от laracools

SUGLASNA
    +1
    Познато до болка Аз съм си още сам

Град
    Terra incognita!
    Недей да си мислиш,че никой не те забелязва или подобни скептични и доста песимистични констатации.Според мен мн хора те харесват особено и заради комуникативността,но просто явно момчетата са по-срамежливи и затова се притесняват да ти правят комлименти.Не се отчайвай за такива подброности,не искам да омаловажа проблемите си,всеки понякога се чувства недооценен,та дори нежелан,но просто не е така.Бъди себе си и не робувай на чуждото мнение,банално но-не плащаш данък обществено мнение!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Явно ти нямаш интерес към момчетата, които те харесват, а момчетата, които ти харесваш, нямат интерес пък към теб... Явно високо се целиш. Аз съм същия така че те разбирам напълно, но ти си само на 17 все още, има време за всичко.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от trittico
    Честно да ти кажа не мога да дам отговор на въпроса ти ОБАЧЕ бих ти препоръчала (ако може) когато някое момче започне да те ухажва, показва , че те харесва или нещо от сорта не отстъпвай веднага само защото само той те е харесал .........оф ужас, не мога да обяснявам добре .......та, мисълта ми беше просто не се давай на първия срещнат само защото досега никой не ти е правил комлименти или тем подобни
    дам, надявам се ме разбра
    айде успех!!!
    подтикваш я да се прави на недостъпна? а и не е задължително да чакаш той да направи първата крачка...като харесаш някой покажи му го и той ще ти отвърне...

Ооо споко бе. Почти всяко момиче се е чувствало така. Включително и аз. Мислех си абсолютно същите неща. Споко, просто не си срещнала момчето, което ще те обожава. Има два типа момичета: популярните, които всички ги харесват , но те много често си сменят гаджетата и имат интригантски истории, и готините момичета, които пък не се харесват на всеки (което е Супер!) , но пък когато започнат връзка тя е равносилна на любов, а не на просто объркващо, неясно увлечение с въпроса:" Кого да избера?". Така че, радвай се, че когато се срещнеш с Момчето, то ще бъде подходящото и ще е дошло в подходящия момент

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    Абсолютно права! \/ И аз съм в това положение,но честно казано не ми пука вече.Знам ,че и мен ще ме огрее слънцето някой ден,тъй че въобще не се затормозявям с некви лигли и лигльовци,които не знаят какво искат от този живот.
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ох .. и аз съм в тва положение .. лошото в случая обаче е , че аз си хванах гадже и изкарахме 2 седмици скъсахме по-брутален начин и сега изобщо не искам и да си помисля за гадже
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

все едно, че аз съм го писала...с малки изключения в подробностите
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: защо никой не ме иска?

Чудно ми е..как може симпатично,интелигентно и забавно (това не са мои думи,а на околните) момиче да е само?
    никой никога да не е искал да бъде с нея?
    Да са точно 3ма мъжете ,които са й правили какъвто и да е комплимент?
    Не мога да разбера как може всички поне да са се целували,а аз не?
    Как може и най-големите грозотии да са им казвали че са хубави?
    Най-смотаните патки , че са интелигентни?
    И не е като някои - сама си ,щот си отказвала;защото не си търсила..
    ами не,не е така
    и аз вече се чудя как изобщо някой да ме забележи.
    смятам ,че изглеждам добре,нося се нормално..изключително комуникативен човек съм
    дъ?
    Може би си прекалено малка А и ако са думи на твои приятелки/близки - ест. - те никога няма да ти кажат ако си непревлекателна

Относно последното мнение,не си чел както трябва.
    Благодаря на окуражилите ме - не ,че не го чувам непрекъснато .
    Благодаря и на тези,които си изказаха мнението относно мен - да,не ме познавате,казахте неща,които не са верни,но все пак изказаха мнение.
    Жалко,че нищо не ми помогна.

Супер фен
    пиши ми на ЛС нема да си сама, освен ако tuzaro вече не ти се епредложил

Който иска снимка,скайп или нещо от мен,да ми пише на лс,няма да поствам нищо в темата.

Град
    София
    Аз нз дали ти си срамежлива или не, дали никога не предприемаш "1вата крачка". Но както някой казаха вече забавлявай се срещай се с нови компании и хора. Показвай на момчетата че ги харесваш (разбирасе тези които си харесаш) но по дискретно. Успех
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

И к'во излезе .. ти си перфектна пък нещо куца! Преразгледай всичко отначало! Намери проблема и работи над него. Ако не можеш и искаш чуждо обективно и искрено мнение можеш да се свържеш с мен.

Обещавам ти, че няма да ти спестя нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си