- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо никой не ме иска?
Абе ако искаш да имаш момче на което му пука за теб,принца на бял кон,бъди такава каквото си.
Ако си такава каквото се описваш те чакат само хубави неща.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Бих казала колкото и банално да звучи,че още не си срещнала подходящия,но чак пък да не си се целувала и да не си имала нищо с момче...има толкова неподходящи,с които също можеш да си прекараш добре.![]()
Чесно незнам къде може да е проблема и верно дай една снимка...![]()
В такъв случай не се отчавай. Ходи на повече купони, срещай се с повече хора и твоят човек ще се появи.Първоначално написано от swiss watch
И по-леко със самочувствието
![]()
Търси проблема в себе си, не в останалите... ако това е проблем за теб![]()
mi tvoi si e problemaot tova razbiram 4e "nai - golemite grozotii" (kakto ti kazva6) sa po dobri ot teb xD moje da si hubava moje da si umna no .. vsi4ko e harakter bace xD a kato gledam haraktera e na nisko nivo
(ne se obijdai)
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
+11111111111111111111111111111Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
milo nedei me uborva xD 100% ili e mnogo naduta ili neznae kakvo iska :/ aide ne 100 ma sa 10000000000000%
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
Huahah и аз съм така,да де при мен различното е,че аз не искам връзка на този етап.
Какво мога да те посъветвам - стани грозна хахаха ...![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Доста момчета ти пойска скайпа така,че мисля,че няма да си за дълго сама![]()
Абсолютно. Обаче като се замислиш по-добре е да си сама от колкото да си хабиш качествата за човек който не заслужава. Може да попаднеш на такъв.. За това ако търсиш найстина, не се подлъгвай..Първоначално написано от miloto_girl-4e
Животът е адът описан в Библията!
Глупости!Аз винаги съм си харесвал точно такива обикновенни момичета!Първоначално написано от i love you
![]()
Познато до болкаПървоначално написано от So unbelievable love..
Аз съм си още сам
![]()
Недей да си мислиш,че никой не те забелязва или подобни скептични и доста песимистични констатации.Според мен мн хора те харесват особено и заради комуникативността,но просто явно момчетата са по-срамежливи и затова се притесняват да ти правят комлименти.Не се отчайвай за такива подброности,не искам да омаловажа проблемите си,всеки понякога се чувства недооценен,та дори нежелан,но просто не е така.Бъди себе си и не робувай на чуждото мнение,банално но-не плащаш данък обществено мнение!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Явно ти нямаш интерес към момчетата, които те харесват, а момчетата, които ти харесваш, нямат интерес пък към теб... Явно високо се целиш. Аз съм същия така че те разбирам напълно, но ти си само на 17 все още, има време за всичко.
подтикваш я да се прави на недостъпна? а и не е задължително да чакаш той да направи първата крачка...като харесаш някой покажи му го и той ще ти отвърне...Първоначално написано от trittico
Ооо споко бе. Почти всяко момиче се е чувствало така. Включително и аз. Мислех си абсолютно същите неща. Споко, просто не си срещнала момчето, което ще те обожава. Има два типа момичета: популярните, които всички ги харесват , но те много често си сменят гаджетата и имат интригантски истории, и готините момичета, които пък не се харесват на всеки (което е Супер!) , но пък когато започнат връзка тя е равносилна на любов, а не на просто объркващо, неясно увлечение с въпроса:" Кого да избера?". Така че, радвай се, че когато се срещнеш с Момчето, то ще бъде подходящото и ще е дошло в подходящия момент![]()
![]()
![]()
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Абсолютно права! \Първоначално написано от miloto_girl-4e
/ И аз съм в това положение,но честно казано не ми пука вече.Знам ,че и мен ще ме огрее слънцето някой ден,тъй че въобще не се затормозявям с некви лигли и лигльовци,които не знаят какво искат от този живот.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ох .. и аз съм в тва положение .. лошото в случая обаче е , че аз си хванах гадже и изкарахме 2 седмици скъсахме по-брутален начин и сега изобщо не искам и да си помисля за гадже![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
все едно, че аз съм го писала...с малки изключения в подробностите![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Може би си прекалено малкаПървоначално написано от swiss watch
А и ако са думи на твои приятелки/близки - ест. - те никога няма да ти кажат ако си непревлекателна
![]()
Относно последното мнение,не си чел както трябва.
Благодаря на окуражилите ме - не ,че не го чувам непрекъснато .
Благодаря и на тези,които си изказаха мнението относно мен - да,не ме познавате,казахте неща,които не са верни,но все пак изказаха мнение.
Жалко,че нищо не ми помогна.
пиши ми на ЛСнема да си сама, освен ако tuzaro вече не ти се епредложил
![]()
![]()
Който иска снимка,скайп или нещо от мен,да ми пише на лс,няма да поствам нищо в темата.
Аз нз дали ти си срамежлива или не, дали никога не предприемаш "1вата крачка". Но както някой казаха вече забавлявай се срещай се с нови компании и хора. Показвай на момчетата че ги харесваш (разбирасе тези които си харесаш) но по дискретно. Успех![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
И к'во излезе .. ти си перфектна пък нещо куца! Преразгледай всичко отначало! Намери проблема и работи над него. Ако не можеш и искаш чуждо обективно и искрено мнение можеш да се свържеш с мен.
Обещавам ти, че няма да ти спестя нищо![]()