- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо никой не ме иска?
Ок на ЛС прати снимка тогаваПървоначално написано от swiss watch
![]()
Еми просто живота си е*ало майката брато. Много е Shit така и на мене ми е кофти в момента някво сам баси![]()
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
защото си специална.рано или късно ще се намери някой,който да го оцени.
Хм , и аз си нямам гадже , не съм се целувала ... Какво от това ? Не ме интересува кой се е целувал и кой не . Влюбена съм в едно момче , на което специално посветих тема тук , но не съм готова за връзка . Време има за всичко . Явно просто сега не му е времето . Пък и на тази възраст мисля, че първо трябва да гледаме здравето си и учнието , а после гаджетата.
Защото пускаш теми тук,вместо да излезеш навън е просто да се забавляваш.![]()
miloto_girl-4e написа:
Да ти кажа повечето свестни и готини хора... хич не им върви в любовта.. Един от най-добрите ми приятели е много готин, сладур е, свестен е.. за пръв път имаше гадже на 17 някъде.., сега също няма богат опит в любовта.. Защо се получава така обаче не зная.. Може би е някакъв закон на Мърфи..
+1 i az da ti kaja ponqkoga si mislq takiva raboti ama barzo mi minava prosto gledam ot polojitelnata strana i znam 4e nqkoga nqkade naistina 6te ima lubov![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Епа трябва да се научите да се пробутвате... то планината като не отишла при пророка... пророкът отишъл при планината.
Ами как очакваш във виртуален сайт да ти решим проблема? Ако не си инсталираш камера, нЕма начин нЕкой да те види и да ти оцени достойнствата.Първоначално написано от swiss watch
Ти и първа целувка пред монитора... зорлем ще получиш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
miii ne te poznavam am mai ima6 dosta golqmo samo4ustfie moje bi za tfa si4ki gi e strax da ob6tuvat s tebea moje i da si prekaleno krasiva i mom4etata da si mislqt 4e si zaeta
awe nz we
![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
Дано не си заета вече, ако не си ми пишиПървоначално написано от swiss watch
![]()
Дай пик на ЛС и ще ти кажа защо( не бе, честно направи го
)
The Spark
tva mi prozvu4a malko kato reklama... nz moje da byrkam... no naistina mi prozvu4a leko ot4aqna.
a po temata - vzemi ne6tata v svoi ryce! haresai si nqkoi i po4ni da mu namekva6 i taka! ne6tata 6te stanat spoko mila![]()
Първоначално написано от Riot
Значи писах ти ЛС (на авторката) и може да отговориш. Айде до тука с разсъжденията ми да не вземе да се засегне някой...![]()
тука са заформя сватбаПървоначално написано от suantito
![]()
![]()
Еми разшири си кръга от познати, компанията, с която се движиш, ходи повече по места където има момчета...
Спокс и аз съм така, само че с 1 година съм по малка. Ама при мен има и друг проблем - аз нямам компания, излизам само с най-добрата ми приятелка, с никой друг.
о това е хипер глупаво.трябва да бъде друг човек за да я харесват ли?да се прави на това ,което не е?курва ли искаш да е за да я забележат?стига глупости моля ви се.като му дойде времето и момчетата станат мъже ще започнат да мислят друго яче.човек търси курва за да я...,а когато изгражда семейство и тръси любов попада на момичета като тебПървоначално написано от LovePoisoned
![]()
За тези, които казват, че ако не се носиш като курва не можеш да си намериш някой - вие просто не знаете с какви хора да се събирате, с кого да се запознавате и т.н.
Хората харесват себеподобни - гъзари харесват курви, нормални харесват нормални и т.н. и т.н.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Спри да търсиш и ще видиш че от само се себе си ще се появи някой :PПървоначално написано от swiss watch
И аз съм така,и така ,права си.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
хм.... интересно, ами ходи по дискотеки, хвърляй по някой палав поглед на момчетата, все някой ще те забележи, не си притеснителна, общителна си надявам се да нямаш проблем с това
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от kifla
![]()
![]()
![]()
vednaj izlizam s edna fr samo dvete i az bqh normalno oblechena smisal danki po men i zelena bluza ama tq be6e s 1 ton grim parvo s briton do nebeto sig satelita hvashta i 4anta det sig moje i kompa da i vleze na edni tokove det ne moje da vari i est si4ki olugofreni i kfo si sladko shta izqm razni ei takia ujas xaxaxa apak kato e bez grim po dobre da ne q vijdash
Pff xahxah pak i nqkoi maj ve4er kato si legne s takova barbi sutrinta kat stane nqma da q poznai 6tot grima sha go nqmaaaaaaaaaaaaa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.