.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Любов, ревност, проблеми...

moje da sum tupa,moje temata mi da e tupa,ma dree mi na patkata
    ta.....obicham priqtelq si poveche ot vsichko,i bez razni razbirachi da mi govorat nekfa tupa pikla tuka govori za lubov shot ne e taka,obache kopele naprao super revnuam bez prichini,reva ot revnost ei taka,reva za nai malkoto brat,naprao ne moa da povqrvam che tva sum az,i tfa e veche v produljenie na godina,ne znam dali reva ot lubov,ama me naranqvat super malki neshta,ponqkoga imam chuvstvoto che mi e kef na nego da mu e gadno kato plach i kato mu se surdq naprao nz kfo da praa zakleam se
    stranna sum,inache chueja si me obicha,imashe tam nqkva iznevqra(daje 2)prostih mu,kaza che she se promeni,no mene se mi e nqkvo dea znam,se revnuam ot neshto,se mu se surda za neshto,stanala sum tupa kifla brat!
    nz kak da se preborq s tva

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не бой се, влюбена си просто!

Животът е адът описан в Библията!

,,,,,,,,,,,,,,,,

Добре уе, брат, ама недей така копеуе, че само се затормозяваш, разбираш ли начи...
    Нормално е да ревнуваш, брат, ама тва па да ти е кеф, копеле, е някфо яко извратено, дюд... Разбираш ли, братле, укроти малко топката.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: ...........

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    Честно ли? Според мен си тъпа. Или поне ти липсва правилно възпитание и държание. А си мислех, че твоята "патка" ще бъде единственият бисер в разказа... Защо направо просто не отидеш да си играеш с нея, като ти е толкова трудно и безинтересно да напишеш нещо грамотно и без излишни думички като "копеуе", "брат" и тем подобни. Защото теб не те знам за какво се приемаш - мъжко или женско, но аз съм си 100% момиче и не ми беше приятно да се обръщат така към мен.

Забележка: приятелят ти обратен ли е, че може да търпи такова поведение от момичето, с което е? Не видях нищо женствено у теб, у поведението ти и въобще. А ме съмнява да иска да ходи с някое от своите "копеуета", ако е с нормално мислене. Сигурно трябва да имаш хубаво тяло и сексът му с теб да е добър, защото, пак казвам, женственото в характера ти липсва и ми се струва, че това по принцип отблъсква момчетата. Ти си го и открила с изневерите. Този, който най-малкото уважава човека до себе си, не изневерява.

Как да спреш всичко ли? Остави го. Ясно е, че с 2 изневери зад гърба ви няма накъде да се продължава. С 1 ок, на всеки се случва, но вече втората... Би трябвало волята му да е по-силна. Ти както искаш си прецени, но според мен момчето не си струва чак такъв интерес.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Другия път земи пиши на кирилица и малко по-четливо
    А по-темата не мислиш ли че не си му простила още......Поне за мен това е единственното обеснение....Явно ти си му казала че си му простила,но за себе си още не си простила ....За мен решението е да му кажеж всичко което мислиш и да ти олекне....Успех!
    П.С.Изтекоха ми очите бе пиши по четливо

щом ти изневерил 2 пъти явно има за какво да го ревнуваш
    Момиче съм

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    aave ti mom4e li si li momi4e we bahti i ezika

PAk shtom e izneverqval dva pati qqsno qsno
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Ha MopeTo (sun)

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Честно ли? Според мен си тъпа. Или поне ти липсва правилно възпитание и държание. А си мислех, че твоята "патка" ще бъде единственият бисер в разказа... Защо направо просто не отидеш да си играеш с нея, като ти е толкова трудно и безинтересно да напишеш нещо грамотно и без излишни думички като "копеуе", "брат" и тем подобни. Защото теб не те знам за какво се приемаш - мъжко или женско, но аз съм си 100% момиче и не ми беше приятно да се обръщат така към мен.

Забележка: приятелят ти обратен ли е, че може да търпи такова поведение от момичето, с което е? Не видях нищо женствено у теб, у поведението ти и въобще. А ме съмнява да иска да ходи с някое от своите "копеуета", ако е с нормално мислене. Сигурно трябва да имаш хубаво тяло и сексът му с теб да е добър, защото, пак казвам, женственото в характера ти липсва и ми се струва, че това по принцип отблъсква момчетата. Ти си го и открила с изневерите. Този, който най-малкото уважава човека до себе си, не изневерява.

Как да спреш всичко ли? Остави го. Ясно е, че с 2 изневери зад гърба ви няма накъде да се продължава. С 1 ок, на всеки се случва, но вече втората... Би трябвало волята му да е по-силна. Ти както искаш си прецени, но според мен момчето не си струва чак такъв интерес.
    +1 ...
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    Варна
    явно е свикнал да те вижда да плачиш постоянно и вече не обръща внимание... нз ... не ми се е случвало .. нищо немога да кажа .. но направи така че на него да му става гадно .. когато те накара по някакъв начин да се почувстваш гадно .. колкото и да ти се плаче сдържай се .. и покажи че си силна .. Да .. знам че ще се чувстваш все едно ще експлоадираш .. но това е правилното ... Успех

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Awe kopele i pri mene e g/d taka... Se6se... Samo det ako pi4a mi izneveri 6e stane adskoto mazalo 6tot moito si e moe... Absurd e nekfa pikla da pipa muja mi, se6se.... Ta bate 6e ti kaja, 4e az kakto i ti osuznavame 4e e ebati sduha polojenieto i 4e na nas si izliza prez anala taq revnost. Az sa se opitvam, dano da uspeq, predi da me e zarqzal. Ama ako stane, bate.... Ima hilqdi.

Ae kopele

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    awe,brato4ki, skiite sa....6o ne zemete da hoite v 1vi klas da vi u4at na gramoten na6enski ezik we kopeyeta da go eba?!?!??!

каква невероятна връзка
    двама влюбени с патки

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би му нямаш доверие, щом ти е изневерил, дори 2 пъти.... Опитай се да не се впрягаш толкова и да се владееш. И аз имам подобен проблем и се опитвам да се справя с него... Просто трябва да му имаш доверие!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Впрочем не знаех, че така ще се забавлявам с тая патка...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw

+1 ...
    +1

Късай!Ако не скъсаш ще ти е още по-гадно.Иначе трябва да спреш да го ревнуваш,щото му даваш повод да ти изневерява.
    Знам и мога!

Re: Любов, ревност, проблеми...

ta.....obicham priqtelq si poveche ot vsichko,i bez razni razbirachi da mi govorat nekfa tupa pikla tuka govori za lubov shot ne e taka,obache kopele naprao super revnuam bez prichini,reva ot revnost ei taka,reva za nai malkoto brat,naprao ne moa da povqrvam che tva sum az,i tfa e veche v produljenie na godina,ne znam dali reva ot lubov,ama me naranqvat super malki neshta,ponqkoga imam chuvstvoto che mi e kef na nego da mu e gadno kato plach i kato mu se surdq naprao nz kfo da praa zakleam se
    stranna sum,inache chueja si me obicha,imashe tam nqkva iznevqra(daje 2)prostih mu,kaza che she se promeni,no mene se mi e nqkvo dea znam,se revnuam ot neshto,se mu se surda za neshto,stanala sum tupa kifla brat!
    nz kak da se preborq s tva

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    сама си си отговорила и без нашето мнение "параноя"

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Еми с тази ревност според мен много го притискаш,ограничаваш му личното простронство на човечеца.Защо ревнуваш?Не,не си станала тъпа кифла,просто го обичаш.Съветът ми е да се владееш повече и да не изпадаш в такива "кризи"
    Just haters make me famous! εĭз

копеле, вари пий една водка или там каквото си пиеш, може и да се надрусаш ама са успокой наистина щом си сигурна че човека та обича, няма от какво да ревнуваш толкоз много
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от trittico
    щом ти изневерил 2 пъти явно има за какво да го ревнуваш

I az bqh taka ,no razbrah 4e s tova go ograni4avam i go otdali4avam ot sebe si,a az stra6no mnogo go obi4am .. i ne iskam da stava taka,zatova ve4e se sdarjam i mu imam doverie.Ako ne prestane6 6te mu pisne nakraq..taka 4e kolkoto i da ti e trudno badi silna.
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си