- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо никой не ме иска?
Чудно ми е..как може симпатично,интелигентно и забавно (това не са мои думи,а на околните) момиче да е само?
никой никога да не е искал да бъде с нея?
Да са точно 3ма мъжете ,които са й правили какъвто и да е комплимент?
Не мога да разбера как може всички поне да са се целували,а аз не?
Как може и най-големите грозотии да са им казвали че са хубави?
Най-смотаните патки , че са интелигентни?
И не е като някои - сама си ,щот си отказвала;защото не си търсила..
ами не,не е така
и аз вече се чудя как изобщо някой да ме забележи.
смятам ,че изглеждам добре,нося се нормално..изключително комуникативен човек съм
дъ?
Все едно аз съм я пускала темата...в същото положение съм...но вече взе да ми писва...може би проблема е че не се правиш и не се обличаш като к**ва за това момчетата не те забелязват (в тфа съм се убедила и преубедила,че е така за съжаление)...не мога да изразя колко съм разочарованаПървоначално написано от swiss watch
![]()
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
ima6 li skype
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
На колко години си?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и аз сам така, но ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ както обичам да казвамПървоначално написано от i love you
![]()
ДАм,знам,че и ти си като мен,знам,че ме разбираш,
и аз теб
но..това..помага ли ни?
По темата - 17
Честно да ти кажа не мога да дам отговор на въпроса ти ОБАЧЕ бих ти препоръчала (ако може) когато някое момче започне да те ухажва, показва , че те харесва или нещо от сорта не отстъпвай веднага само защото само той те е харесал .........оф ужас, не мога да обяснявам добре.......та, мисълта ми беше просто не се давай на първия срещнат само защото досега никой не ти е правил комлименти или тем подобни
дам, надявам се ме разбра![]()
айде успех!!!
![]()
Момиче съм
Мислех, че си по-малка, такива думи са по-типични за туко-що навлезлите в пубертета ...
Ами какво да ти кажа ... Не губи надежда, знай, че там някъде има момче точно като за теб, с което ще се разбирате и ще изитвате взаимни чувства ... Това, че "плейбойчетата" забиват кухи мацки за по една вечер, не трябва да те притеснява.
Айде горе главата!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
значи по темата казваш красива....еми дай да видим де и да преценим само така ще може най-точно да помогнем...
Думите ми са такива,защото вече съм отчаяна..
детс ол..
и мерси
същото питам и аз .. с леко уточнение, ако си над 92 набор ..Първоначално написано от Red_Bull4o
и аз съм сам дай да се взимамеиначе от това което казваш че си,просто ми е чудно как си седиш сама
![]()
Да ти кажа повечето свестни и готини хора... хич не им върви в любовта.. Един от най-добрите ми приятели е много готин, сладур е, свестен е.. за пръв път имаше гадже на 17 някъде.., сега също няма богат опит в любовта.. Защо се получава така обаче не зная.. Може би е някакъв закон на Мърфи..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Споко, мила. Все някога ще намериш любовта и за радост ще си си спестила хилядите разочарования, които изпитват тийновете, ходили с нам ти колко души. Може би трябва да промениш напълно кръга си от приятели. Ако тръгнеш с друга компания, ще стане нещо, сигурна съм.
P.S. Защо ТИ не поемеш инициативата и не предложиш на някой сладур запознанство?![]()
Промени нещо в себе сиПървоначално написано от swiss watch
![]()
Да ти кажа повечето свестни и готини хора... хич не им върви в любовта.. Един от най-добрите ми приятели е много готин, сладур е, свестен е.. за пръв път имаше гадже на 17 някъде.., сега също няма богат опит в любовта.. Защо се получава така обаче не зная.. Може би е някакъв закон на Мърфи..
SUGLASNA
Предлагала съм на мн хора запознанство,запознавала съм се
излизала съм,имам мн приятели момчета..
не е там проблема..
а и съм душата на компаниите - хората ме харесват.за приятелка.
+1Първоначално написано от laracools
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Само запознанства и излизания ли? Защо не играеш хорото докрай, хубаво е, че си отворена и лесно връзваш контакти, но защо тогава се сдухваш? Бъди по-пряка в разговора, ако нещата се развият, целунете се с момчето...Първоначално написано от swiss watch
За всеки проблем си има решение. Не позволявай този да те премахва от поста ти на душа на компанията, бъди себе си.![]()
Хубави момичета има и леки, и трудни.Първоначално написано от menta_loverka
![]()
Винаги съм била пряма , когато съм имала чувства,но никога не са били двупосочни.
Каквото съм се сещала,съм го пробвала..и вече..не знам къде е проблема.
Защо не търсип отговора вътре в себе си. Според мен проблема е в теб. Щом 17 години никой не те е харесал, въпреки че си търсила може би не си нито толкова красива, нито толкова интелигентна, нито толкова забавна. Може останалите просто да са ти го казвали от съжаление. И все пак: "Всеки влак си има пътници, дори и влакчето на ужасите."
Така направих азПървоначално написано от trittico
![]()
![]()
Отдавна не бях с момче... падна ми един, хлътнах по него и не след дълго ме отразя като ми каза че не изпитва нищо ... разбрах че си е играл с мен през цялото време!!! Не знаете какво ми беше тогава... сега се посъвземам ама никак не ми лесно...
![]()
![]()
![]()
![]()
Така че моя съвет е много да внимавате с кого се захващате след дълги дни самота!!!
Мислила съм го и този вариант..но дори хора,които наистина не ме харесват!! съм доувала какво им е мнението относно мен..Първоначално написано от Pliok0019