Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
Ох миличка и твойта не е лесна... ами всеки преминава през такива периоди, но не е решение на проблема само да плачем нали Опитай се с баба ти и дядо ти да постигнете един компромисен вариант за излизането, примерно от мен се очаква да се уча добре в даскало и да помагам вкъщи с каквото мога и ме пускат да излизам, така че отстъпи и поговорете. Знам че те с много старомоден начин на мислине, но вярвам че ще се справиш. Сега да дивим проблема с гаджето ти, кажи му или така направи да разбере че се намираш в много трудно положение и че повече от всякога се нуждаеш от него, виждам че никак не ти е разразличен, кажи му че го обичаш! Ще видиш как постепенно ще ти пише той първи. А ако имаш възможност излез с някоя приятелка и си поговорете за разни гримчета дрешки парцалки малко да се поразсееш Аиде успехчета мила и горе главата!!!
Точно така. Моите родители са си тук, в града ми, обаче аз прекарвам работната част на седмицата при баба и дядо... И те като твоите се притесняват, но аз винаги им обяснявам какво е, що е и те си ми имат пълно доверие. Покажи на твоите, че можеш да бъдеш отговорна и да се грижиш за себе си. Обясни им що-годе с кого се събираш, определете си час и т.н.

А относно гаджето ти.. ако продължава в същия дух, най-вероятно ще се къса...