Цитирай Първоначално написано от gandji
Начи дерта ми е бая голям , има едно момиче което ми беше 1-во и преди време скъса с мен , преди да са срещна с нея бях : простак , курвар ( смисал че исках да го начукам на почети всяка една която видя ) ... абе с 2 думи бях голяма отрепка , и това момиче не ми излиза от главата от момента в който я видях а да не говорим че когато трагнахме чуствата ми още повече са засилиха към нея но виждам че тя неиска да бъде с мен и немога да я забравя и вмомента което и момиче да видя по улиците ми са струва грозно абе ситуацята напрао е мега тъпа . Някой ако може да ми даде някъв съвет как мога да я забравя освен тоя да тръгна с друга понеже не познавам много момичета а в градът който живея ( Казанлък ) повечето са селяни и примерно ако ида да са запозная с някое момиче и тя си има приятел и оня като разбере и идват проблемите ( Селско забавление с 3 букви : бой а както казах не обичам да си имам проблеми и искам живота ми да е спокоен ) ... оффф обърках са и незнам дали някой ше сфане нещо от сичко тва дет написах , но ако някой ми даде съвет как мога да забравя въпросното момиче ще съм много благодарен .
Еми виж според мен още я обичаш и затова не може да е забравиш ... А самия подход ти е грешен - значи не трябва да се опитваш да е забравиш ,защото това ще ти стане като цел и тогава самото забравяне ще е много трудно ... нз дали ме разбра ... Просто го разбери ,че сте имали яки моменти заедно и че хората се събират и разделят и в това няма нищо анормално живей си живота и след време ще хлътнеш пак по някоя друга айде и успех пич