.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

какво мислите...

Какво мислите по въпроса според вас нормално ли е като нямам възможност всеки ден да се виждам с нея да и званя ако не секи ден то през ден или по един или 2 пати на ден но не винаги...Дали е много досандо или прекалено малко време и отделям и може би си мисли че не се сещам за нея..?

Еми профилактика по 1 път на ден няма да е лошо , поне тъй мисля ся зависи и от човека

Град
    sofia
    ние с приятеля ми се 4уваме всеки ден независимо дали сме се видяли или не.според мен е нормално, когато се интересуваш от някого да му го показваш..пък какво е една жица на ден

zavisi kolko ste vlubeni az i gadjeto mi se 4uvame prez 4as a se vijdame vs den i ne si dosajdame a az se 4udq za6to da ne moge da se vijdate? smisul ako pri4inata e 4e nqma6 vreme zna4i i se obajdai 1 put naden no ako e po-uvajitelna i se obajdai kogato si iska6

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ако на мен ми звънят дори веднъж на ден бих се отегчила..друго си е момичето да иска така..ама ако не ти е казала изрично,че иска да й звъниш поне 1 дневно-значи може да звънкаш 1 в седмицата за дъъъъъълъъъъъъъъг 30мин. разговор...Така е по-интересно
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

амо значи неможе да се виждаме защото аз ходя на даскало и работя едновременно смените ни в даскало се разминават и аз нямам много свободно време а тя учи и ходи на уроци...и всяка вечер до по никое време пише а аз се сам на работа и затова попринцип гледам да не сам нахален,доста честно на ден се сещам за нея ама не и званя винаги когато се сетя...имало е и дни в които не и званя щото просто не сам имал време да се обърна..но незнам все пак мисля че е кофти да не я тарся...с нея винаги има какво да си кажем но ме е страх да не и стана мн досаден...

Emi tva e kofti no spored men ne se pritesnqvai da zvunka6 taka tq nqma da 4uvstva tolkova lipsata ti uspeh

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i az ne vijdam nikakav problem da se 4uvate ili da si pi6ete po nqkolko pati na den.az sam vodila takiva vrazki ot razstoqnie i tezi razgovori po tela sa mi bili naistina nujni,ne za6toto ne sam bila sigurna v 4oveka otsre6ta,no prosto za da se poo4uvstvame i dvamata po blizo edin do drug!

Град
    Sofia
    jenami pravilno govori obajdai i se 6te se po4uvstva po dobre za6toto 6te znae 4e si misli6 za neq
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Ami znam li...! Po rano kogato bqh po svoboden i nemojehme da se vijdame vecher si pishehme sms-i i vijdah che na neq i haresvashe zashtoto ponqkoga az ako se otplesna tq mi pisheshe parva i me podseshtashe,na vecher sam i prashtal po 60 sms-a i saotvento sam ima i otg na vsichkite togava se chuvstvah

Досадно ,но на някой момичета ни харесва повечето внимание

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Де да знам , сигурно е досадно .. в смисъл , аз не го правя .. и предпочитам визуални контакт ..
    Останалото се запълва със скайп ии някое и друго sms-че ..

Предпочитам да се видим ,че с всяка секунда чакане просто не издържам .. аууу , с нетърпение очаквам момента в който ще я прегърна ... един разговор или чат не би намалил това желание
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Супер фен Аватара на maybelline
    Добре е да си звъните всеки ден или по Скайп да си пишете. Ако се виждате всеки ден и това стане практика, после като се наложи по някаква причина да сте далеч един от друг за няколко дни, ще е доста трудничко и за двамата. Затова е по-добре да се виждате 3-4 пъти седмично (може и за цял ден, но ако е всеки ден става прекалено). Прекалено честото виждане с един човек, лишава и двамата от повече социални контакти и общуване с други хора.

на мене в началото гаджето ми ми звънеше всеки ден, понякога даже и по 2пъти ... сега напоследък не звъни едва ли не изобщо .. пред 2-3 дена по веднъж... на всичкото отгоре се изникват некфи пречки от негова страна и неможе и да се видиме.... и става кофти поне за мене
    Моя съвет е да и звънкаш и да я чуваш как е, да и казваш че ти липсва и тн.... айде късмет

аз съм си свикнала да се чувам поне по 3/4 пъти на ден с гаджето независимо дали сме се видяли или не..и ако не се чуем ми е адски терсене

Ми ние с моя се виждаме 2-3 пъти в седмицата, толкова някъде се чуваме и по телефона. Но всичко си зависи от вас двамата. Както виждаш от отговорите, някои са свикнали да се чуват с половинката си много често, други не чак толкова ... Кога ще й се обадиш, си е само твое решение.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София
    ti si dosadnik

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Досадно ,но на някой момичета ни харесва повечето внимание
    Така е. Много е хубаво да знаеш, че човека който е до теб се сеща за теб често.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вчера без нищо се обадих на мъжа, ма днес имам да го питам 2-3 неща, ма няма да му звъня. в 5 ще се видим. Не искам да съм досадна и да прекалявам с екстрата, че си говорим без пари. Тя не ти ли звъни?

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: какво мислите...

Цитирай Първоначално написано от tan0
    Какво мислите по въпроса според вас нормално ли е като нямам възможност всеки ден да се виждам с нея да и званя ако не секи ден то през ден или по един или 2 пати на ден но не винаги...Дали е много досандо или прекалено малко време и отделям и може би си мисли че не се сещам за нея..?
    Прави това ,което чувстваш и искаш да направиш пък квото стане ! ... ако те иска ще е с теб ако ли не остави я ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си