- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите...
Какво мислите по въпроса според вас нормално ли е като нямам възможност всеки ден да се виждам с нея да и званя ако не секи ден то през ден или по един или 2 пати на ден но не винаги...Дали е много досандо или прекалено малко време и отделям и може би си мисли че не се сещам за нея..?
Еми профилактика по 1 път на ден няма да е лошо , поне тъй мисля ся зависи и от човека![]()
ние с приятеля ми се 4уваме всеки деннезависимо дали сме се видяли или не.според мен е нормално, когато се интересуваш от някого да му го показваш..пък какво е една жица на ден
![]()
ако на мен ми звънят дори веднъж на ден бих се отегчила..друго си е момичето да иска така..ама ако не ти е казала изрично,че иска да й звъниш поне 1 дневно-значи може да звънкаш 1 в седмицата за дъъъъъълъъъъъъъъг 30мин. разговор...Така е по-интересно![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
амо значи неможе да се виждаме защото аз ходя на даскало и работя едновременно смените ни в даскало се разминават и аз нямам много свободно време а тя учи и ходи на уроци...и всяка вечер до по никое време пише а аз се сам на работа и затова попринцип гледам да не сам нахален,доста честно на ден се сещам за нея ама не и званя винаги когато се сетя...имало е и дни в които не и званя щото просто не сам имал време да се обърна..но незнам все пак мисля че е кофти да не я тарся...с нея винаги има какво да си кажем но ме е страх да не и стана мн досаден...
i az ne vijdam nikakav problem da se 4uvate ili da si pi6ete po nqkolko pati na den.az sam vodila takiva vrazki ot razstoqnie i tezi razgovori po tela sa mi bili naistina nujni,ne za6toto ne sam bila sigurna v 4oveka otsre6ta,no prosto za da se poo4uvstvame i dvamata po blizo edin do drug!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
jenami pravilno govoriobajdai i se 6te se po4uvstva po dobre za6toto 6te znae 4e si misli6 za neq
![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
Ami znam li...! Po rano kogato bqh po svoboden i nemojehme da se vijdame vecher si pishehme sms-i i vijdah che na neq i haresvashe zashtoto ponqkoga az ako se otplesna tq mi pisheshe parva i me podseshtashe,na vecher sam i prashtal po 60 sms-a i saotvento sam ima i otg na vsichkite togava se chuvstvah![]()
Де да знам , сигурно е досадно .. в смисъл , аз не го правя .. и предпочитам визуални контакт ..
Останалото се запълва със скайп ии някое и друго sms-че ..
Предпочитам да се видим ,че с всяка секунда чакане просто не издържам .. аууу , с нетърпение очаквам момента в който ще я прегърна ... един разговор или чат не би намалил това желание![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Добре е да си звъните всеки ден или по Скайп да си пишете. Ако се виждате всеки ден и това стане практика, после като се наложи по някаква причина да сте далеч един от друг за няколко дни, ще е доста трудничко и за двамата. Затова е по-добре да се виждате 3-4 пъти седмично (може и за цял ден, но ако е всеки ден става прекалено). Прекалено честото виждане с един човек, лишава и двамата от повече социални контакти и общуване с други хора.
на мене в началото гаджето ми ми звънеше всеки ден, понякога даже и по 2пъти ... сега напоследък не звъни едва ли не изобщо .. пред 2-3 дена по веднъж... на всичкото отгоре се изникват некфи пречки от негова страна и неможе и да се видиме.... и става кофти поне за мене
Моя съвет е да и звънкаш и да я чуваш как е, да и казваш че ти липсва и тн.... айде късмет
Ми ние с моя се виждаме 2-3 пъти в седмицата, толкова някъде се чуваме и по телефона. Но всичко си зависи от вас двамата. Както виждаш от отговорите, някои са свикнали да се чуват с половинката си много често, други не чак толкова ... Кога ще й се обадиш, си е само твое решение.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ti si dosadnik
Така е. Много е хубаво да знаеш, че човека който е до теб се сеща за теб често.Първоначално написано от kifla
Животът е адът описан в Библията!
Вчера без нищо се обадих на мъжа, ма днес имам да го питам 2-3 неща, ма няма да му звъня. в 5 ще се видим. Не искам да съм досадна и да прекалявам с екстрата, че си говорим без пари. Тя не ти ли звъни?
Прави това ,което чувстваш и искаш да направиш пък квото станеПървоначално написано от tan0
! ... ако те иска ще е с теб ако ли не остави я ...