- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Още чувствам нещо към него...
Става въпрос за бившия ми. Като бяхме заедно не мислех, че го обичам. По-скоро бях на мнение, че в началото съм се поддала на нещо моментно, а после просто не направих каквото трябваше... да го скъсам. И един ден го направих. Е... оттогава минаха вече 7 месеца. В началото той ме молеше да се срещнем, но от 3 месеца долу-горе спря. Още в началото усетих липсата му, а сега ми липсва още повече... Когато го видя отново съм решила да поговоря с него, не искам по скайп.... А въпроса ми е.. мислите ли, че пак като сме заедно ще имам чувството, че не трябва да съм с него... Тоест... човек ако се колебае, че обича някой, това значи ли че не го обича... Ще разваля ли приятелството ни, ако пробваме още веднъж и не се получи... Ако мнението ви се състои в това да ме наречето "лигла", ще ви помоля да си го запазите за себе си![]()
ами виж,ако си решила -говори с него..но ако не се върне-не му се сърди,все пак ти беше тази която го унижи като скъса с него.Мога само да стискам палци да се съберете отново![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Благодаря ви много! Аз днес много се чудих дали да не го питам дали иска утре да се видим, но реших, че трябва да стане когато си е писано и все пак и аз самата да се убедя, че няма да сгреша.
a ot kade si sigurna che sega toi shte iska da se saberete moje da ne iska da riskuva otnovo s teb,da e obvarzan ili prosto da iska da ti napravi mrasno i da ne se poluchi mejdu vas...moje bi mnogo si go naranila parviq pat i veche e doshal kraqt
az sam takov amom4e 4e nikoga ne davam 2ri shans na momi4e oshte pove4e kogato to me e zaebalo nikoga! tfa e pod dostoinstovot mi.. ma nz ne go poznavam pi4a.. nemoa ti kaja ma vse pak pitai nali nz ot opit glaava ne boli..
ami i az sam izpadala v absolutno sa6tata situaciq.slava Bogu,4oveka re6i da dade vtori 6ns na vrazkata ni,no dori i da ne be6e postapil taka,ne bih sajalqvala,4e sam se usmelila da govorq s nego za tova i da priznaq kakvo i kak mislq i 4uvstvam,za6toto nai malkoto pone az se izqsnih sama za sebe si i mi be6e po leko sled kato ve4e sam izlqla vsi4ko,koeto mi e na du6ata!Taka,4e govori s nego-ne gubi6 ni6to,dori i da te otreje!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Според мене просто ти е интересен и ти липсва, защото е спрял да те търси и виждаш, че вече не е твой. Ако се съберете, мисля че пак бързо ще ти омръзне...
milogosho 6to ne polu4i 2 shans
a ahahahah
Ta po temata ... mmm nedei se vru6ta6 nazad po lo6o 6te stane za teb ... 6tot nema da e taka dobur xD
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
Нормално е човек, с когото си била да ти липсва...
Но според мен това са само спомени и си припомняш хубавите моменти.Така започва да ти липсва и си мислиш "дали не го обичам"...Остави нещата така и не задълбавай.Най-вероятно, дори и да се съберете, горе-долу е ясно какво ще стане.
Чувала съм една поговорка,която гласи "Там където си плюл един път,не ходи втори път да лижеш",нещо такова май беше![]()
Щом са минали седем месеца, а той все още ти липсва, значи изпитваш някакви чувства, дори и да не е обич. Май не правиш разлика между харесване и обич ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Абсолютно. Седем месеца не са малко време.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Животът е адът описан в Библията!
Защо ли ми звучи толкова познато.....
Just haters make me famous! εĭз
Хах,защото тва е типично за всички жени,и на мен милион пъти ми се е случвало,искам го,той също ме пойска,и аз не го искам,той спира да ме иска,аз почвам да го искам и така,докато не се намери някой да ни хакне по една тухла в главите,че да разберем какво искаме,и да сме малко по постоянни в исканията сиПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
Всъщност ми се е случвало само веднъж и то точно като тази история беше преди 7 месеца и сега аз знам какво искам,а той май не знае....така,че не е това,което намекваш....![]()
Just haters make me famous! εĭз
Няма лошо щом чувстваш, че все още имаш нещо към този човек да се опитате пак да бъдете заедно... Но наистина ще е кофти ако пак не се получи и определено ще си развалите приятелството. Но моя съвет е да опиташ вместо после да съжаляваш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Хм.. позната история.. Ами мила съветвам те или да се опиташ да го забравиш или да продължиш ! ( в моя случай продължавам
)
Еми не си лигла ама просто ти незнаеш какво изпитваш май май ... как ние да ти кажем какво да правиш тогаваПървоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
![]()
Отказах се....Не знам... може наистина да не иска да се съберем... и ще е прав
![]()