Здравейте, Пиша ви ,защото аз съм едно много много объркано момиче и се надявам тук да намеря отговори на моите проблеми , тъй като никой друг не ме разбира.Въпросът с моя проблем е ,че напоследък незнам какво искам , имам страхотни приятели , обаче напоследък започнах да искам все повече и повече приятели , което започнаа да ме довежда до там,че да запона да се променят и да влизам в какви ли не клубове , само и само за да се харесам на хората , които искам.Проблема е ,че след известно време вс. хора започват да ми омръзват и да минавам към следваща група приятели , за старире не ми пука и дори не им казвам здравей , защото на кой му пука дали накой от старите му приятели ще му каже здрасти.Гадното при мене е ,че наште не ме пускат навън след 8 и заради т'фа не мога да прекавам пълноценно времето си със много от хората със които искам да го прекарам.Тъпо ,а ? Харесвам си едно момче от една от тези компании , обаче мисля ,че и той си ме харесва, но проблемът е че той е прекалено срамежлив и не иска да напорави първата крачка , май аз ще трябва да върша сичко отново.Аз съм едно мило ,добро и креативно момиче ,затова помогнете ми да се справя със малкия си проблем?Искрено ви моля...ПОМОГНЕТЕ МИ!