.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: алкохол

Голям фен Аватара на asasfdf
    никога не са ми правили проблем за алкохол, с баща ми пием бира по мачове, а иначе ме е взимал и от разни събирания с мои познати..

Нормалное по две бири на ден да ти дават, но примерно 2 литра вотка или някакъв друг твърда алкохол едва ли.

Град
    Хасково
    еее 1 бира к'во толкова не е един литър водка на мен наще ми дават даже по някога си пия с татко..
    ... no comment ...

Град
    раЯ.. (:
    е не правят проблеми моите родители..само като седнем на вечеря и ме виждат колко пия казват само да не прекалявам даже съм се прибирала и пияна.. мрънкат малко, че на момиче не отивало ама ...
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Майка ми си ми дава да пия пред нея,ама ми казва да не прекалявам .Ама на 16 по една бира на месец ... незнам как още си жив ... .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Че ти като се събираш с приятели да не би и ваще да идват? Ти си пии пък им казвай, че не си и така. :}

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Темичката е доста стара от март месец е!

мен наще ми дават от 12 годишна е тогава ми даваха примерно само бираа и малко водкаа или нещо таковаа а сега вечее не е така но пък и не ми даватт даа сее напивам се пак

Голям фен Аватара на krisence
    Еми на мен ми дават да пия с тях. Така са ме научили- да пия, но в умерени количества! А твойте няма как да ги обедиш освен ако не им докажеш по някакъв начин, че можеш да пиеш и не прекаляваш с алкохола!

Ко та ебе дали ти дават или не ве, човек ? Ще кажеш ,че като не ти дават ще седнеш пред тях да пиеш ... Като си с авери си пии и да не те ебе не си на 5

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    след като си пиеш къв е проблема...
    аз нямам този проблем, но не се оливам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си