- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво послание да гравирам?
Приятелят ми има рожден ден и реших да му купя сребърна плочка и да гравирам нещо на нея, но проблемът е , че не знам какво да е ? Ще ми се да е нещо кратко, със силно значение и по възможност да е на английски (ама това не е задължително) . Ще съм благодарна, ако имате някакви идеи![]()
You are my life
4eVeR yOuRs
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Ща скъсам![]()
![]()
Точно това щях да напиша!Първоначално написано от gandji
![]()
![]()
![]()
heroine ?
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Великите умове мислят еднакво![]()
![]()
еми да ве
гравирай хероин перфектно е кво ?
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
ем значи е крайно време да го заобичашПървоначално написано от Adelira^
![]()
Еми нещо от някоя любима негова песен или ако си имате Ваша песен![]()
Show Me Your and I'll show you mine
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Ами той ше са отпусне кат види тва Ща скъсам пък и нали знайш че момчетата искат колкото може по бързо да вкарат някое момиче в леглото ( поне повечето де )
6tom ne 6te6 6та скъсам......ей сладур!много те харесвам! или падам си по тебе или не6то дока4ливо тъи i love you i ti si moq jivot са толкова изт1ркани................................
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ти си моята снежинка.
ААААААААъхАЪхАЪхАъХАЪх ХАъХАЪ хАХЪ хАЪ хАЪхАЪ а АЪх АЪ ХАЪ хХАЪ хХАЪ хХАЪ НЕНЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕПървоначално написано от AiKaTa
УНИКАЛНО ТЪПОООООООООООО АхъХАЪхАХЪх хАЪ хХАЪ
ИСКАМ ДА ЕМИГРИРАААААААААААААААААА ААМ ХЪХАъх ХАЪх хАХ ЪхА
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Te quiero con todo mi alma-Obi4am te s cqlata si du6a[to e malko ano de]Te quiero grande-mn te obi4am
Love me or I shall die-obi4ai me ili 6te umra
Mislq 4e tiq 6te pomognat ina4e tva 6ta skasam stava stiga da ne e sramejliv![]()
Bring me to life...
Ми като гледам сте заедно от 18 дни, така че е наистина рано за такива неща. Може би от едната страна твоето име, а от другата неговото?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Епа английски не знаемНа немски,може да помогна,стига да има желаещи
![]()
To това с 18-те дена не го гледай, просто аз настоявах да има дата, на която да си го честваме. Иначе си ходим от около 2 месеца някъдеПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
А за немското няма да му хареса много.Ние учим немски в даскало, даже това ни е първият език, ама той не му се кефи много![]()
Вместо тва My Slave ( което означава - мой роб ) , що не напишеш Your Slave ( твоя робиня ( в случая ) )