.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какво да правя за да задържа нещата под контрол ?

Проблема ми е следния: Ходя с едно момиче от 3 месеца и нещо вече... връзката ни е яка, харесвам я много и тя мен,но напоследък започвам да хлътвам по нея. Просто усещам ,че почвам да испускам нещата от контрол и нямам много увреност във отношенията си с нея. Няма го онова чувство на сигурност в мен ,че държа нещата под контрол, че знам на къде се развива връзката ни ,това ме измъчва. Харесвам я, допадаме си, забавляваме се, но това чувство за сигурност в мен липсва, все едно се носим е така...из облаците. На принципа съм "като нещата не вървят, сбирай си багажа първи.." Дали ще е правилно да скъсам с нея? Обмислям го този вариант, защото за мен е много по-добре да знам ,че всичко е приключило отколкото да ме измъчва това гадно чувство вътре в мен. Какво бихте ме посъветвали кво да правя?

Град
    Враца
    нидей бе жи седи спокоен щи мине
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

и според мен трябва да изчакаш, и мисля че проблема ти е, че много мислиш... ако ще става нещо то ще си стане
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Направо недей се впряга от такива мисли,щом се забавлявате и всичко е ок.
    И аз сега не мога да заспя,и ме обзема някакво гадно чуство,че нещо лошо ще се случи,ама на не съм тръгнала да будя гаджето и съседите.
    Така,че недей нищо да правиш също като мен,чакай това чуство да отмине.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Може би си влюбен след като се онасяш в облаците всичко е наред пич

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Започваш да хлътваш по нея,а искаш да я оставиш ?!
    ...На къде се развива младежта!Странна работа!

Ами да. На кратко казано страх ме е от такива чувства много. Особено когато не са споделяни взаимно. То никой не обича така де...

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Направо недей се впряга от такива мисли,щом се забавлявате и всичко е ок.
    И аз сега не мога да заспя,и ме обзема някакво гадно чуство,че нещо лошо ще се случи,ама на не съм тръгнала да будя гаджето и съседите.
    Така,че недей нищо да правиш също като мен,чакай това чуство да отмине.
    oхх и аз се включвам към неспящите заради разни странни чувства
    по темата : щом ти е добре с нея..къв е смисъла да я късаш бе човек!седи си на гъза и си кротувай..от прибързани решения нищо хубаво няма да видиш!да не мислиш че си единствения със странни мисли в главата

Абе ти добре ли си??? Казваш, че много я харесваш, връзката ви е много "яка", а искаш да се разделите??? Аз ли нещо съм тъпа и не разбира, кво ли ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не, не ме разбираш кво искам да кажа. Харесвам я - да ...но нямам никво чувство за сигурност и не усещам на къде се развива връзката ни. За мен е много по-важно да бъда без приятелка от колкото да бъда с приятелка, която да управлява връзката ни. Сеш ли се.. много по-спокойно и сигурно ще ми е да знам ,че вече нищо няма между нас от колкото да продължавам да мисля постоянно за нея и да изпитвам несигурност в постъпките си постоянно. капиш сА?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Абе ти добре ли си??? Казваш, че много я харесваш, връзката ви е много "яка", а искаш да се разделите??? Аз ли нещо съм тъпа и не разбира, кво ли ...
    И аз нищо не разбрах. Нали се харесвате, какво толкова?

Животът е адът описан в Библията!

Еми покажи и кой "Държи правата за тревата" , и кой притежава " The magic stick "

Град
    Там, където е сърцето...
    Добре бе изобщо несхващам защо след като всичко е наред, харесвате се, забавлявате се - хубаво ти е с нея ще я зарязваш?! Просто се остави на течението, каквото трябва да стане ще стане..
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Разбрах, че си прост ...
    Нищо лично...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Какво да правя за да задържа нещата под контрол ?

Цитирай Първоначално написано от jonatha
    Проблема ми е следния: Ходя с едно момиче от 3 месеца и нещо вече... връзката ни е яка, харесвам я много и тя мен,но напоследък започвам да хлътвам по нея. Просто усещам ,че почвам да испускам нещата от контрол и нямам много увреност във отношенията си с нея. Няма го онова чувство на сигурност в мен ,че държа нещата под контрол, че знам на къде се развива връзката ни ,това ме измъчва. Харесвам я, допадаме си, забавляваме се, но това чувство за сигурност в мен липсва, все едно се носим е така...из облаците. На принципа съм "като нещата не вървят, сбирай си багажа първи.." Дали ще е правилно да скъсам с нея? Обмислям го този вариант, защото за мен е много по-добре да знам ,че всичко е приключило отколкото да ме измъчва това гадно чувство вътре в мен. Какво бихте ме посъветвали кво да правя?
    Ти не си добре ве ! Как може щото ти харесва много и хлътваш по нея ... и заради тва да е късаш...Ми радвай се ,че е така и не му мисли - бъди с нея .. по-добре ли е да бъдеш с някви измислени дето нищо да нямаш към тях ... и тва ако е твоя контрол - плюя на него ... страхливец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си