.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на Pliok0019

Малко запитване

Кой плаща сметката когато сте на заведение с човек, с който се харесвате, но не ходите все още. Ами с гадже?

Аз имам проблем, че момчето с което излизам в момента не ми позволява да плащам нищо, колкото и да настоявам. Това ме кара да се чувствам ужасно...

Ами аз платих сметката само 1-я път като излизах с бившата ми приятелка ( тва още преди да ми стане приятелка ) и ма заплаши че ако платя още 1 път няма да излиза повече с мен , и ти направи така с това момче и ако плати сметката без да си дала 1 стотинка кат та вика да излизате му откажи 1 или 2 пъти и ако не та потарси а искаш да излезеш с него му са обади и го питай дали е размислил аз поне така бих направил ама нямам много опит и виж другите кво ше кажат и свири техните идеи с мойта и там вече квот решиш

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ами аз предпочитам да си делим сметката...всмисъл всеки да си плаща своето....иначе става някво ангажиращо
    адски много се притеснявам като някой иска да ми плаща сметката....супер тъпо ми е....
    моят съвет е да поговориш с него и да му кажеш че не се чувстваш добре като той плаща
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Аз държа аз да си плащам всичко, не обичам да се чувствам длъжна
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Принципно в компанията всеки си дава за това което е изпил ..
    Плащам сметката само на празници .. т.е. на Рождения ми ден и на Имен ден ...
    Рядко да платя сметката на някой друг , но зависи от настроението ми .. и все пак , ако е малко и е по джоба ми , защо да не я платя , но е хубаво да се поговори по този въпрос ..
    Аз лично много не обичам да стоя отстрани и да не платя .. знаейки , че някой е дал за мен , някак си не ме свърта.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

И на мен ми е някво кофти да ми плащат сметката . Но ако говорим за първа среща няма как и да очакваш момчето да не поиска да плати сметката . Това е някакъв вид уважение или де да знам и аз какво обаче за момчетата е много важно да платят сметката поне на първата среща ( или поне аз все на такива момчета попадам ) А щом не искаш да ти плащат повече сметката просто трябва да кажеш на даденото момче и то би трябвало да спре

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Да се харесваме с момче,и аз да си плащам моето питие,а той неговото,тва за мен е супер тъпо!Все едно момчето е няква скрипя,абе толкова за едни пари,ми се вижда тъпо.
    Винаги на първа среща,момчето трябва да плаща<---Мое мнение.
    А после се редуваме,един път аз,един път той,и така

mi poprincip dokato ne zapo4ne6 da se izdurja6 sam/sama ne e mnoo pravilno da pla6ta6 vsi4ko no ima i takiva slu4ai

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mи 1 п1т той 2 тя .................и така
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Фен
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от martoo
    mi poprincip dokato ne zapo4ne6 da se izdurja6 sam/sama ne e mnoo pravilno da pla6ta6 vsi4ko no ima i takiva slu4ai
    точно така....напълно съм съгласна
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Re: Малко запитване

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Кой плаща сметката когато сте на заведение с човек, с който се харесвате, но не ходите все още. Ами с гадже?

Аз имам проблем, че момчето с което излизам в момента не ми позволява да плащам нищо, колкото и да настоявам. Това ме кара да се чувствам ужасно...
    Мъжа плаща винаги. Аз това правило изповядвам.

Град
    STARA ZAGORA
    na mene se mie taq.. kato iska da pla6ta ... kato ostane bez pari.. az po4vam

Мразя, женската да чака да й се плаща сметката редовно наготово... аре бе...

В началото повечето аз плащах, след това ту аз-ту тя си плащаше, напоследък все тя бърза да си плаща, макар,ч е няма против и аз да я отменям от време на време
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    АЗ с 300 зора платих 1 път сметката и гаджето ми почна да се цупи
    Поставял съм я в неудобно положение

Винаги плащам на 1ва среща.По-нататък се редувате или пък си плащате по отделно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си