- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Допитване
Значи сега си пиша със едно момиче , имаме общи интереси ( музика , тагове , рисуване - макари на мен мноо не ми са отдава да рисувам ) , и каза че не съм много лошо момче според тва дет съм и писал , обаче преди тва я питах дали иска утре да излезем на кафе и тя ми отказа според вас дали имам някъв шанс или не си струва ?
Какт точно те одряза.
Обяснява ли се или просто каза че не може?
Шанса не е особено голям. И все пак ако има реалистична и задоволителна причина, подари която ти оказва - действай.
Успех!
ytre q pitai pak za kafe i ako i vtori put ti otkaje ( ako nqma razbira se nqkoq mn osnovatelna pri4ina ) nedei da se zalugva6![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Ми каза че не и са занимавало , ама тва за кафето беше много преди да разберем 2-та какви сме по характер ( и аз идиота малко избарзах с въпроса за кафето ) , и сега само ми пише неща от рода на "шматенце" , "шматка как си" и само са базика ... дайте акъл че мацката е яка пък съм малко новичак в свалките и неща да усера нещата
Бъди готин.
Хладнокръвните преуспяват.
Нещо те кефи да пускаш темички а?
Едно време и мойто гадже преди да тръгнем така ме бъзикаше![]()
хулиганка - пускам темички щот имам вапроси не че няма кво да прая и за тва , иначе ако искаш си земи едно барабанче и отивай да водиш колоната от отиващи на майната си
Вин Дизел - мацката пак каза че утре неможела ама обеща че ше излезне с мен , надявам са наистина да е така![]()
Начи имаш шанс. Освен ако не е някоя мн тъпа путка и да ти отказва само и в същото време да ти обещава, че ще излезете, а не ти каже,че няма да стане.. Ама щом сте си писали трябва да си я усетилайде успех !
Започни леко да я отбягваш и по-рядко да й пишеш поне за ден-два.
Ако тя продължава да те търси значе има интерес.
Ако и тя затихне като теб.. забрави. Др начин за тест по чата в момента не се сещам![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Е ако я отбягвам тя няма ли да си помисли че нямам интерес към нея или нещо от сорта ?
ПРосто бъди студен към нея в подходящите моменти когато най-малко го очаква. ВЪпреки че то това се постига с времето сега едва ли ще можеш да го направиш. А иначе може да ти е отказала, защото не те познава много добре,но това не означава нищо. Говори си по-често и повече с нея и изчакай да видиш как ще се развият нещата - не бързай толкова![]()
Колкото повече си губите времето в скайп, толкова повече спада шанса за среща и навлизате просто в кръга на приятелството.. докато не те измести друг.
От личен опит ти го казвам
Бе нали това е целта за съвета по-горе. Да видиш дали ще те потърси![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хех малък,я по-спокойно,че да не пострадаш ти с един барабан накрая.Първоначално написано от gandji
4ove4e probvai semai si zaslujava
Хахаха щот кааш .... ххахАХхАХахаХАХхАХахХХхах АПървоначално написано от hooliganka89
Така еПървоначално написано от w0sh
Имай търпение!
Животът е адът описан в Библията!
Е неска мацката първа ми писа , дано да стане нещо![]()
Изключително много ме забваляват ей таквиа малки момиченца, дето са имат за шефки.Първоначално написано от hooliganka89
Смееех, смех ти казвам..
Не една или две са минали през ръцете ми![]()
Момчето си е в правото. Нищо лошо не прави. По-добре е от колкото да пита дали като й свърши в устата на пр-ката си дали трябва да прави аборт(за сведение на малкия - не може брато да забременее
).
Айде сега тихичко, че ставаш комиците по бтв
В спор няма да се впускам. Пиши квот си искаш. С кеф ще ти се изсмея :>
Ганджи карай и ти по-спокойно брато
Усоех и на двамата![]()
Че аз не съм са изнервял![]()
Имаш шанс при неяБъди естествен и най-вече себе си
Успех!
хмм тфа че те е резлана 1 път не значи нищо .. просто явно иска да я гониш ..гони я и сиг ще стане нещо ..
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls