.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Допитване

Допитване

Значи сега си пиша със едно момиче , имаме общи интереси ( музика , тагове , рисуване - макари на мен мноо не ми са отдава да рисувам ) , и каза че не съм много лошо момче според тва дет съм и писал , обаче преди тва я питах дали иска утре да излезем на кафе и тя ми отказа според вас дали имам някъв шанс или не си струва ?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Какт точно те одряза.
    Обяснява ли се или просто каза че не може?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Шанса не е особено голям. И все пак ако има реалистична и задоволителна причина, подари която ти оказва - действай.

Успех!

Град
    v edno sypersko grad4e
    ytre q pitai pak za kafe i ako i vtori put ti otkaje ( ako nqma razbira se nqkoq mn osnovatelna pri4ina ) nedei da se zalugva6
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Ми каза че не и са занимавало , ама тва за кафето беше много преди да разберем 2-та какви сме по характер ( и аз идиота малко избарзах с въпроса за кафето ) , и сега само ми пише неща от рода на "шматенце" , "шматка как си" и само са базика ... дайте акъл че мацката е яка пък съм малко новичак в свалките и неща да усера нещата

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Бъди готин.
    Хладнокръвните преуспяват.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Нещо те кефи да пускаш темички а?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Едно време и мойто гадже преди да тръгнем така ме бъзикаше

хулиганка - пускам темички щот имам вапроси не че няма кво да прая и за тва , иначе ако искаш си земи едно барабанче и отивай да водиш колоната от отиващи на майната си

Вин Дизел - мацката пак каза че утре неможела ама обеща че ше излезне с мен , надявам са наистина да е така

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Желая ти успех

Начи имаш шанс. Освен ако не е някоя мн тъпа путка и да ти отказва само и в същото време да ти обещава, че ще излезете, а не ти каже,че няма да стане.. Ама щом сте си писали трябва да си я усетил айде успех !

Започни леко да я отбягваш и по-рядко да й пишеш поне за ден-два.
    Ако тя продължава да те търси значе има интерес.
    Ако и тя затихне като теб.. забрави. Др начин за тест по чата в момента не се сещам
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Е ако я отбягвам тя няма ли да си помисли че нямам интерес към нея или нещо от сорта ?

ПРосто бъди студен към нея в подходящите моменти когато най-малко го очаква. ВЪпреки че то това се постига с времето сега едва ли ще можеш да го направиш. А иначе може да ти е отказала, защото не те познава много добре,но това не означава нищо. Говори си по-често и повече с нея и изчакай да видиш как ще се развият нещата - не бързай толкова

Колкото повече си губите времето в скайп, толкова повече спада шанса за среща и навлизате просто в кръга на приятелството.. докато не те измести друг .
    От личен опит ти го казвам
    Бе нали това е целта за съвета по-горе. Да видиш дали ще те потърси
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от gandji
    хулиганка - пускам темички щот имам вапроси не че няма кво да прая и за тва , иначе ако искаш си земи едно барабанче и отивай да водиш колоната от отиващи на майната си

Вин Дизел - мацката пак каза че утре неможела ама обеща че ше излезне с мен , надявам са наистина да е така
    Хех малък,я по-спокойно,че да не пострадаш ти с един барабан накрая.

Град
    София
    4ove4e probvai se mai si zaslujava

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89

Хахаха щот кааш .... ххахАХхАХахаХАХхАХахХХхах А

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Бъди готин.
    Хладнокръвните преуспяват.
    Така е Имай търпение!

Животът е адът описан в Библията!

Е неска мацката първа ми писа , дано да стане нещо

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89

Изключително много ме забваляват ей таквиа малки момиченца, дето са имат за шефки.
    Смееех, смех ти казвам..
    Не една или две са минали през ръцете ми
    Момчето си е в правото. Нищо лошо не прави. По-добре е от колкото да пита дали като й свърши в устата на пр-ката си дали трябва да прави аборт (за сведение на малкия - не може брато да забременее ).
    Айде сега тихичко, че ставаш комиците по бтв
    В спор няма да се впускам. Пиши квот си искаш. С кеф ще ти се изсмея :>
    Ганджи карай и ти по-спокойно брато
    Усоех и на двамата

Че аз не съм са изнервял

Имаш шанс при нея Бъди естествен и най-вече себе си Успех!

хмм тфа че те е резлана 1 път не значи нищо .. просто явно иска да я гониш .. гони я и сиг ще стане нещо ..
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

mi pitai q pk za kafeto i taka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си