- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля че изобщо не ме харесва вие какво мислите ??
Има едно момиче което наистина много ми харесва, макар и да не я познавам, но пък я виждам няколко пъти в седмицата. Тежко мие защото разбирам че тя е винаги намръщена когато я видя. А когато е с други не е така, защото се смее и тн. Последният път като я поздравих тя не ми отговори нищо и мълчеше. А и много срам ме лови не знам защо, и немога да говоря с нея. Когато се приближа до нея и я погледна в очите тя се обръща и пак си е намръщена. Аз почти винаги я гледам но тя се отрдръпва. И не ме гледа изобщо. Не ми отвръща на погледите.
Бях направил един опит да я поканя да излезем но тя ми отказа.
Как да преодолея срамът ми ?
Мисля че изобщо не и харесвам вие какво мислите ??
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Може би си я уцелил в неподходящ момент, че да ти откаже или да е намръщена.. едва ли ти си причината. По какъв повод я виждаш, къде? Нормално, ако я виждаш на улицата и да не ти обръща внимание.. все едно да спреш някоя непозната симпатяга, минаваща на среща ти и да й кажеш харесваш мимакар, че ми е от любимите това
![]()
Ако не те харесва, не се плаши, нали? Забравяш и толкова!![]()
Some balls you kick, some others - you don`tPele
Не те харесваТолкова ли е трудно да се досетиш. Като си преудолееш срама, пробвай с някоя друга .
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
+1Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
+1Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
За жалост сигурно е така.Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Животът е адът описан в Библията!
Да я оставиш на мира..
Събираме се много хора, на едно място да тичаме.Първоначално написано от apfan
Преодолявай срама и я покани пак на кафе, пък каквото стане![]()
Some balls you kick, some others - you don`tPele
Може и тя да е срамежлива като теб.Ако искаш да се сближите,заговаряй я по-често и ако тогава не откликва на апелите ти към разговор,по-добре се откажи!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
благодаря на всички. Най интересното е че я сънувах как се целуваме...![]()
Ми докато си с нея в някоя компаня и гледай да ги разсмиваш сички , тва онова да и са извисиш в очите ( предполагам че ше помогне щот доколкото знам жените си умират по комици)
Предполагам,че ако мацката си падаше по теб поне малко,щеше да приеме поканата ти эа иэлиэане.Щом е откаэала,вероятно не е эайнтересована от теб.Къфти,ама явно е така.И все пак не мога да кажа нищо на 100%.Не се срамувай,эащото тоя пуст срам само ще те эакопава и ще ти вреди.Кво толкова?Всеедно голямо чудо ще стане,като я поканиш отново.И дори те съветвам преди следващия опит,първо да пробваш да се сблжите,да се поопоэнаете и тн.эащото сам каэа,че дори не я поэнаваш.Кво е тва харесване?Само виэулано?Пахахахахаха,еми може и там да ти е грешката.Пробвай да я опоэнаеш,и тя теб.Ако се представиш в добра светлина и те хареса,мое би шансовете ще са по-голями.Ае късмет,и эабрави эа срама![]()
I tryed so hard and got so far,but in the end it doesnt even matter...
Абе надеждата умира последна! С теб сме давай опитай още веднъж, но пък не ставай много нахален... ама като те гледам какъв си срамежлив... едва ли ще се стигне до нахалство...Аиде Успех!
![]()
Ще се опитам да поговоря с нея, да видя дали може да се говори с нея... а и с приятелката и- говоря и изобщо не ме е срам. Не мога да рзбера защо.
Да, Имаги и такива.Кво е тва харесване?Само виэулано?Пахахахахаха,еми може и там да ти е грешката
От първия път като я видях много ми хареса и от тогава до сега се си мисля разни неща.
благодаря ви за съветите.
според мен може да те харесва и за това да се прави на интересна.но незнам,ако ти и говориш на някакви смотани и скучни теми,нищо чудно да те мисли за смотаничък,но отново сладичък.незнам,но на мен ми звучиш като голям сладуркакто и да е айде късмет
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Първоначално написано от lookatme
Права си! Говорете си за нещо интересно, ако й говориш например за хипотезата за изчезването на динозаврите рискуваш да я оттегчиш тотално!
Ах ми, аз несъм говорил с нея защото много ме е срам за това. Само и казвам здравей като я видя. А и незнам какво да и кажа. Може би ще пробвам да започна да я разпитвам за нещо свързано с нея. Просто съм много срамежлив с момичета, които много ми харесват. Най лошото е че немога да разбера да ли ме харесва или не, или просто да ми се прави на интересна и да ме дразни още повече. Кой знае.Първоначално написано от lookatme
мерси.
Другия път като замълчи след като е поздравиш и тегли една цветуща наредба и повече не е поглеждай и поздравявай ... за ква се има тая пу*ка веПървоначално написано от napalm
![]()
Ако тайничко се надяваш да прочетеш положителен отговор...По-добре спри да таиш тайничко надежда,докато 4уствата ти не са се разгоряли!
Що е то : Чисто и просто - полицай... Шегичка
![]()
Не те харесва...
Madness is the gift, that has been given to me.
Не съм я изял.Първоначално написано от sladku_bebzi
Вчера разкрих че наистина не ме харесва, и за това се отказвам. Тя се плаши от мен, и се отдръпва.
Най гадното беше че се опитва да се натиска с един тъпанар, това най ме ядоса. А и знам че го направи нарочно за да се заяжда.
end
Абе не те харесва,ама ако си достатъчно нахален можеш да пробваш още една покана за кафе да и отправиш![]()
Първоначално написано от sladku_bebzi
и аз тъй мислех...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Нормално е да се отдръпнеш от някой, който разбираш, че те харесва. Но спокс, сигурно е временно. А ти можеш да поработиш над самочувствието си - явно то в това, което предизвиква срама ти.