- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- По две в тоалетната..
Какво очакваш да чуеш? Че си теглим по един език в тоалетната ли?
Е, ще те разочаровам... не го правим.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Не представи си не очаквам това ама ти май си навитак да пробваш?Хайде давай тоалетни бол!Първоначално написано от Felis_Dirus
Просто бях любопитен и исках да разбера мнението на различни хора!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хайде до тоалетната=ела да ти кажа какво стана с еди кой си(поне в повечето случаи)
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
:PПървоначално написано от SINDEL
Т'ва с ходенето по две е тъпо..
Ей ся бе ще ходим по три-четри..бахти глупостите..
London Tipton
Ние незнам защо ама сме ходили и по 10 и имаше и момчета с нас и то в женската тоалетна![]()
Ние и по 3 сме ходили...
Де да знам защо.
Говорим си , обсъждаме![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Аз като бях 3-4 клас имаше 2 момичета дето все заедно влизаха в тоалетната
И..се редуваха
Че и дрехите си сменяха там..Пък аз винаги взимам някой да ме чака пред вратата..за компания
![]()
В даскало ходех с девойка до WC, за да ме пази.Вратите там не се заключваха, а не е приятно някой да ти нахлуе.
Сега в университета си ходя сама. Прилични са ни тоалетните, заключват се, има даже и закачалки, та не се налага да си водя някой да ми дърчи чантите и боклуците...
Първоначално написано от MG-X-Power
И откъде разбра, че искам да пробвам?
Котето на Canis
Loyalty & Submission
+1Първоначално написано от ATAKABG
Ми при мен най-често е било като сме си три приятелки винаги заедно,и сме отишли с някакви други на кафе,и отиваме си ние в тоалетната и обсъждаме тях,как са се облекли,или обсъждаме,че ходи с някъв мухлю,или как са се облекли.
Или пак сме си били трите и някакви момчета,и отиваме две и си казваме тайни неща,които не искаме другата да знае.
Общо взето все за клюки и все за интриги,сме ходили повече от една бройка до тоалетната![]()
ам нали като са изкъртени вратите и не се затварят някой трябва да я държи![]()
Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....
Касова тема![]()
При нас вече ходят задължително по 3 ... и ако изобщо ходят на кафе ... трябва да са минимум 4 .. таа едната да пази масата и другите 3 да се пазят една - друга да не ги изнасилят случайно ...
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Mi men ot malka me e strah da hodia sama v ob6testveni toaletni.Daje si spomniam 4e kato biah v purvi klas vednuj niama6e koi da doide s men i se napi6kah za6toto ne iskah da otida bez pridryjitelVse kato otida sama yspiavam da se zakliy4a,da si izpysna ne6to v toaletnata,da otkria 4e mi e do6lo i da niamam tamponi...Vse niakvi gadni raboti i za tva predpo4itam da is imam drygar4e.
просто не мога да отида сама в кенефа..аххахаха![]()
Странно ми е, когато това се случва.. просто толкова съм свикнала да мъкна някой с мене за компания, че по едно време не хората почна да им писва
какво правим в тоалетната... говориме, клюкариме, оправяме си грима /типично женски неща/
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Откакто се помня,винаги ходя с другарчета.
Или в училище,или в заведение,но винаги с добра компания.
Не,че ме е страх от тоалетната,напротив,просто е по-яко,когато имаш с кого да си приказваш.Най-често клюкарстваме,приказваме си за глупости,оправяме си грима.Все такива...
![]()
аз един път бях с една ученичка в тоалетната и и лизах путката беше мн яко.беше с къса пола от униформата и аз долу под полата.. супер беше лизах я през бикините те и бяха мокри бяха се впили навътре и маи се беше напикала малко но не ми пукаше даже ме възбуди повече. тва беше 2003г бях в 8 клас а тя в 7ми![]()
Sinan Sakic rulzzz
Първоначално написано от srpsko_1988
![]()
![]()
Левски шампион але але!
rqdko vikam nqkoq frdka s mene az otiam tam po rabota ... ne da klukarstvam ima vreme za vsi4ko
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
ми по две ходим щото има 3 тоалетни в даскало и всичките са окупирани и от момчета и от момичета. Не стига това, ами и ако влезеш сам в тоалетна, която не се заключва до 1 минута някой ще е отворил врататаоще повече че едно момченце от класа на братовчедка ми (4 клас) гледало под вреатата на тоалетната какво прави момиченцето вътре.... смятай...
![]()
![]()
ми да...Първоначално написано от Pedigree
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...